Nak tanya u all pasat CTR BONUS - Nuffnang...


Kenapa ruangan CTR BONUS untuk kempen Kimberly Clarke Kotex 2012 jadi BLANK yer?? Sebelum ni ada tau.. kalau tak silap saya, start hari Jumaat baru ni jadi camni.. TAPI untuk BE Celcom SOX Drum & Bass ada je earning dekat ruangan CTR BONUS tu... Ohya, u all HANYA FOKUS pada BE blog utama je tau... Blog GA memang takda pun CTR BONUS tu.. kikikiii

Sebelum ni, BE yang dah jadi ME, pernah gak jadi macam ni, tapi lepas tu, ruangan CTR BONUS tu ada semula... Ini dah nak masuk seminggu tetap takda.. TAPI % CTR untuk BE ni ada je... (tengok kolum paling last).... Dah hantar ticket dekat Nuffnang.. siap 2 kali lagi hantar tau... tapi satu balasan pun tak dapat... adehhhh..

{ 34 comments.. read them below or add one }

Aju Mohit Aju Mohit June 06, 2012
alahai tak pernah ada pengalaman cenggini ni ina, BE pon dah lama tak dapat huhuuhu
Gen2Merah Gen2Merah June 06, 2012
aissh, saya ni kan langsung tak tahu pa2 pasal Nuffnang ni... huhuhu... entah berapa da dapat bonus pun saya takda masa nak cek.. entah2 saya pun dah lupa passwordnya.. hahaha
sueshe sueshe June 06, 2012
kena tanye yg lebih arif neh..
sy punye secoet je..hihi
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 06, 2012
xtau nak kata apa coz xphm..hihi
zachflazz zachflazz June 06, 2012
inikah yang terpasang di ujung kanan atas?
mantap, sukses selalu, semoga makin banyak bonusnya..
Kakzakie Kakzakie June 06, 2012
Nak kena marah dgn Intan nie Mr. Nuff agaknya ye hihi...

Sabar Intan tak lama lagi si Nuff akan layan sebab ramai sgt blogger sekarang nie..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina June 06, 2012
alahai mcm mana ek nak jawab..mmg tak getilah..hikhik
ayut ayut June 06, 2012
tang yg ni..ayut pon xpnh dpt lg..tak dpt nk nolong dh jwab yer..kna tay eyg lbh pakar ni kak :)
syiela syiela June 06, 2012
sorry dear takder pengalaman camni... wah 1 BE boleh dapat RM30++.akak ni 1 BE RM10 pun belum tentu hahahaha
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 06, 2012
sorry..tak pandai lagi bab2 nuffnang ni..byknye amount ina.nuffnang sy sen2 je..haha :D
Masz Sidek Masz Sidek June 06, 2012
sy tak faham sangat nuffnang ni kak... yg sy tahu BE jer.... ME ke... CTR Bonus tu... sy tak tahu... :)
syawalsimpsons syawalsimpsons June 06, 2012
sue pon tak tau nak jawap guano..kikikiki...
p/s : windu tak...
ieda ieda June 06, 2012
alamak .. alamakkk
terbelit2 akk nyebut nyee dik
nak paham lagi lah jauhhh muahahha
x pandai lah ina bab2 nie huhu
izan mama mia izan mama mia June 06, 2012
saya tak tahu sbb saya tak letak iklan pun kat blog saya....
Ummi Iman Ummi Iman June 06, 2012
Saya punya pun macam tu sebelum ME
nur anis nur anis June 06, 2012
alamahk..saya ni memang tak paham benda macam ni..hihi
fieda fieda June 06, 2012
ina..kak fieda pernah kena gini..masa mula2 elok jer ada bertepak..pastu ilang terus...byk jugak masa tu be nokia..adalah dekat rm5 kot..sampai la be dh jadi me tetap jgk takder...kak fieda pun pelik gak..tp tak terpikir plk nk htr tiket kt nuffnang..ina ilang brp rm tu..?
fieda fieda June 06, 2012
ina..kak fieda pernah kena gini..masa mula2 elok jer ada bertepak..pastu ilang terus...byk jugak masa tu be nokia..adalah dekat rm5 kot..sampai la be dh jadi me tetap jgk takder...kak fieda pun pelik gak..tp tak terpikir plk nk htr tiket kt nuffnang..ina ilang brp rm tu..?
adyna adyna June 06, 2012
itu yg jadi xpaham ngan be .ctr nie.. pening2
Mrs Lurve Mrs Lurve June 06, 2012
err..xtau nak komen sal nie huhuhuhu sowie
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan June 06, 2012
saya tak tahu, saya tahu letak iklan kat blog je. hehe
lizz lizz June 06, 2012
waa banyaknyer be dier...tak pernah pulak alami situasi cam ni...
fieda fieda June 06, 2012
ina..nanti bukak fb..kak fieda ada mesej...
Lynn Lynn June 06, 2012
takde jawapan..tak reti..huhu
eintan nurfuzie eintan nurfuzie June 06, 2012
mmm..sbnrnya xbrape paham sal nuffnang ni
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P June 06, 2012
kak, untungnya dapat BE, Yana ni dah nak dekat setahun tak pernah dapat seposen pun.. mana silapnya ye?
Wanieys Wanieys June 06, 2012
kak ina..nk jwb pun xtaw wani lansung xreti psl nuffnang...nk minta kak ina ajar lagi ada la pasal nuff ni hahha
9n0L4 9n0L4 June 06, 2012
entahhhh. huhu. takde pengalaman bab ni. :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat June 06, 2012
cik rose tak tahu pasal nuffang nie...
anisalya anisalya June 06, 2012
hahaha... tak tau jugak la ina. tak arif bab2 ni semua.
zareliqa afiqa zareliqa afiqa June 06, 2012
iqa pun tak tau kak.. hehe, tak penah dapat BE. Nuffnang mmg lambat reply tiket kot,, :D
Farah Shamsudin Farah Shamsudin June 06, 2012
memang tak faham dgn nuffnang ni..
deno deno June 07, 2012
tahniah akak!!!!! :)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY June 08, 2012
k.eija pun x dpt mmbantu, mmg x berapa ariff sgt pasal nuff ni..

wah byk nye dpt kumpul RM utk satu BE..
Tahniah ye..