Selamat Hari Lahir Kakak... (^_^)


Saya nak ambik kesempatan ni untuk mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR UNTUK KAK FIEDA... Opssttt tau tak kak fieda ni sape??.. Kakak saya lah.. kakak dia alam maya.. muahahhah

                                                    birthday-star

Hari ni 22/06/2012 genaplah umur kak fieda yang ke....... nak tahu tanya kak fieda sendiri yer... kikikiiii...


Apa2 pun, saya nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR & SEMOGA KITA SAMA2 MENJADI ISTERI YANG SOLEHAH & IBU YANG MITHALI.. (",)

P/s : Jomlah ramai2 terjah blog Kak Fieda... (",)


{ 30 comments.. read them below or add one }

ecadwinkyasha ecadwinkyasha June 22, 2012
HAPPY BDAY kak fieda :)
Nazayiena Nazayiena June 22, 2012
Selamat hari lahir Fieda...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin June 22, 2012
wah hari lahir kak fieda harini ke?nk wt entry utk dy gak la.hehe
Cik Nur Cik Nur June 22, 2012
selamat ulangtahun kelahiran kak fieda..!

psstt..xsangka dah masuk hari jumaat..leka berblogwalking la ni..huhuh
9n0L4 9n0L4 June 22, 2012
same befday dgn mama maszull. ;)
Zie Zie June 22, 2012
baru pas terjh blog dia n wish...
slmt hr lhir sis... semoga sukses selalu
fieda fieda June 22, 2012
wah..ina trharu pulok kak fieda pepagi bute ni dapat entry dari adik tersayang...huhuhu..nk nangis jap..huwaaaa......arini makin bertambah la umo kak fieda..tapi walaupun selalu doa agar panjang umor tapi kalu buleh taknok tue...nok mude sokmo..boleh gitu....hihi..terima kasih utk entry penghargaan ni dan sgt2 menghargainya...

dan buat semua kawan2 yg komen kat sini dan mendoakan yg baik2 buat saya terima kasih..sayang u all semua..semoga kalian semua diberkati..
fieda fieda June 22, 2012
ina...malam ni tak dapat hadiah pun...hihi..ala tak kisah tak dapat hadiah pun mok org ni..yg penting esok2 pagi nk dengar somi kak fieda wish..somi kak fieda tu kena ingatkan baru la ingat..kalau tak besday dia sendiri pun dia lupe..
shida'R shida'R June 22, 2012
hehee..baru je nk bkenalan dgn kak fieda..tq kak fieda join GA shida hehee..HB kak :)
anisalya anisalya June 22, 2012
happy birthday ye kak fieda.
Gen2Merah Gen2Merah June 22, 2012
selamat hari lahir kak Fieda.
CtAyue CtAyue June 22, 2012
happy birthday utk kakak ina.. hehe.. happy birthday kak fieda. :)
syawalsimpsons syawalsimpsons June 22, 2012
dah terjah sudah....kikikikiki....best kan kak fieda ada yang egat kat dier...
LYAfrina LYAfrina June 22, 2012
selamat hari lahir buat k.fieda..moga sihat2 sokmo
Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine June 22, 2012
happy besday kak fieda... kakak di alam maya? best nye.. dari alam maya leh jadi rapat kn :)
nur anis nur anis June 22, 2012
happy birthday kak fieda..:)
teratak hati teratak hati June 22, 2012
pagi-pagi ni banyak jugak blog yang wish birthday utk kak fieda..happy birthday kak fieda..
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan June 22, 2012
selamat hari lahir kak fieda :)
Masya Masya June 22, 2012
selamat hari lahir kak fieda... antara akak blogger yg rajin dtg rumah sy masa awl² kemunculan blog sy.. dan dr situ barulah sy kenal ina pulak...
Bui Junaidi Bui Junaidi June 22, 2012
JAP LAGI KAK BUI PERGI WISH DEKAT DIA...KALAU X BACA ENTRY NI MMG X TAU MENAHU..^_^
azizah :) azizah :) June 22, 2012
happy birthday kak fieda!
Wanieys Wanieys June 22, 2012
hepy besday kak fieda...semoga pjg umor murah rezeki selalu...tunggu hadiah dr wani yer hikhikhik
eita eita June 22, 2012
selamat hari lahir untuk kak fieda
Si Matatajam Si Matatajam June 23, 2012
Hepi besday k. fieda....
fieda fieda June 23, 2012
mekasih atas doa2 kalian tu..sayang untuk semua..muahh...:)
fieda fieda June 23, 2012
mekasih atas doa2 kalian tu..sayang untuk semua..muahh...:)
izan mama mia izan mama mia June 24, 2012
hihihi..dah bertambah usia eks..kak fieda,...kami folo belakang nie...hehhehe
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat June 25, 2012
happy birthday buat fieda sahabat di alam maya...