Alisha dah pandai 'curang'..

Hari ni memang sedikit bermasalah untuk saya blogwalking di siang hari sebab internet slow dah sampai tahap gaban... Saya hanya mampu buat entry je ni.. jenguk blog u all slow2 yer... Lagi satu, anak dara saya, alisha.. tiba2 je bangun tido, badan panas.. semalam dia muntah... emmm tak tahu kenapa... Apa2 pun harap alisha akan kembali sihat seperti biasa... (",)

Berbalik pada entry ni... Kalau sebelum ni, saya pernah bagitahu u all yang alisha memang suka dengan SOLIVITE kan... Baru2 ni ketika kami pergi Billion.. konon2 nak beli solivite lah dekat dia.. sekali bila dah sampai dekat area solivite tu, dia boleh taknak.. siap tepis2 tangan saya lagi... Rupa2nya alisha dah mula berkenan dekat YOGURT... hihii.. Oooo alisha dah curang dengan solivite yer... muahahhahha


Pada mulanya saya terpikir.. alisha saje2 je lah ambik yogurt tu, so, saya letak kembali yogurt tu dekat tempat asal.. last2 dia pot pet pot pet... Kalau macam tu gayanya, saya tahulah yang dia memang betoi2 nak yogurt..


Saya bajet alisha mesti tak habis makan punya.. yela, takkan alisha suka yogurt kot.. Orang besar pun tak semua suka... TAPI lagi sekali saya salah tafsir tentang alisha... Habis sebotol dia makan sorang2!!... Tekejut saya.. dia suka rupanya... kikikiii... Saya perasan, kalau alisha sendiri yang pilih apa yang dia nak, confirm habis.. kalau kami yang pilih, kadang2 tak berapa nak habis... (",)

{ 38 comments.. read them below or add one }

Cikrosecute Cikrosecute June 06, 2012
Biasanya...kita tidak tahu selera mulut mereka....emmm sedap ya alisha...
Unknown Unknown June 06, 2012
Bagusnya Alisha. Saya langsung tak suka makan Yogurt ni. Tak sedappp rasanya. hehe :D
Deq's Qienz Deq's Qienz June 06, 2012
alisha dah pndy ubah selera la..mayb dia dah busan asek mkn bnda yag sma..hehee
- AZIE - - AZIE - June 06, 2012
wahh kemain dia dh suka makan yogurt, kan yogurt nie mcm masam2 sikit..dh upgrade ehh alisha hihihi
ariana ariana June 06, 2012
Bagus alisya..kecik2 dh pandai buat pilihan..:)jarang kanak2 suka yoghurt.mgkin sbb rasanya yg agk masam..tp khasiatnya banyak..:)
Falsya Falsya June 06, 2012
feveret ku..jarang bdk2 suke yogurt tau ina..ehe..
Unknown Unknown June 06, 2012
Mcm ank2 k zie depa suka calciyum.. Yg dlm port merah tu... memng layan....
ayut ayut June 06, 2012
ooooo..alisha curang ea.good girl!makan makanan yg shat ye dear alisha :)
NurShahFamily NurShahFamily June 06, 2012
curang ngan solivite tak pe hehehe jgn curang ngan anty tau kihkihkih
sal ya sal ya June 06, 2012
anak2 akak pun suka sgt dgn yougurt. cuma kalau time tak sht je la dia orang reject yogurt ni.
sekadar satu coretan sekadar satu coretan June 06, 2012
sedapkan alisha...mesti la makan sampai habis kalau tak rugi..

semoga cepat sembuh...
Mommy_ima Mommy_ima June 06, 2012
pandainya alisha memilih makanan yg berkhasiat!
habis die sorang makan? anak sy, bg sikit yogurt pun muka terkulat-kulat nak makan..
Reena Sidek Reena Sidek June 06, 2012
huhuhu... sy tak suka makan yogurt...
pernah try makan, tu pun sesudu jer... nampaknye alisha lebih hebat dr sy... ;p

p/s : semoga alisha cepat sembuh...
::NureeN:: ::NureeN:: June 06, 2012
bagus, cuba bg yg kalcium plak.. anak nureen lebih suka calcium dr yogurt ni :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief June 06, 2012
kesian kat solivite alisha dh berpaling tadah hahha...
nini nini June 06, 2012
yogurt berperisa memang sedap...tapi yang tadek perisa tu ..tak leh p la..hehe
nita nita June 06, 2012
yay...Alisha boleh gang ngan k.Aishah hehehe...
Si Aishah suka sangat ngan yogurt ni, especially yogurt bliss. Sekejap jer dia boleh habiskan..
Unknown Unknown June 06, 2012
hehehehe.... Alisha ni macam2 le
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P June 06, 2012
eee..tomeinya Alisha. makan duduk sayang .. ;)
syawalsimpsons syawalsimpsons June 06, 2012
macam aunty soya la suka makan ni...kalo syawal..lambat2 sikit..makan tapi bersuap bagai...
Miss N™ Miss N™ June 06, 2012
hamboii..sedapnya tgk dia makan..!

nur pernah cuba juga yorgurt ni, tapi xboleh telan lee..huhuh
emarieys emarieys June 06, 2012
nyum..nyum..sedapnya....
Dylla Abas Dylla Abas June 06, 2012
siapa la yg ajar dia makan yogurt tu ek :p
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan June 06, 2012
mesti solivite tengah nanges sekarang ni. hihi
zareliqa afiqa zareliqa afiqa June 06, 2012
Wahhh~ alisha sama lar mcm kak iqa niey.hehehe~ suka sangat dgn yogurt :D
eita eita June 06, 2012
ita langsung takleh nak telan...
bagus betol lah alisha...
fieda fieda June 06, 2012
pandai alisha mkn yogurt..maira tak suka sgt..dia kta masam.
Unknown Unknown June 06, 2012
ANAK2 KAK BUI PUN SUKA MAKAN YOGURT..BGS UTK PENGHADAMAN
ecadwinkyasha ecadwinkyasha June 07, 2012
erk,yogurt?...pandai tul makan..jaga badan eh dri kecil?.ahahha
duniaanita74.blogspot.com duniaanita74.blogspot.com June 07, 2012
arisya suka ne..ada masam-masam sikit...bab minum tu arisya cakap aje nak susu,air sejuk,ke teh....teh tu bukan teh susu-Teh O..rumah ita hubby tak minum susu...kalu milo..dia akan ckp bila makan kat kedai air elo...arisya boleh cakap banyak benda...dan paham..berbanding aqil yg agak pelat dan susah kak ita nak paham...
9n0L4 9n0L4 June 07, 2012
bagusnye. kecik kecik pun dah mam yogurt. saye yg besor ni pun tak mkn. hihi.
Masya Masya June 07, 2012
YOURGET BAGUS UNTUK BUDAK.. LAGI SATU CHEESE.. PUN BAGUS JUGAK...
Dayang Deno Dayang Deno June 07, 2012
deno pun yogurt! mmg best! deno minat yogurt nestle je.. huhu :)
eija_sweetmama eija_sweetmama June 08, 2012
bagusnya alisha nak mkn yourget, anak2 k.eija x berapa suka..
UniMeOw UniMeOw November 13, 2012
bagus2~~ada taste sdri..

uni suka bliss..n xkn curang kot,,insyAllah..hehe