Ingat nak tolong lipat, rupanya duk pilih mana yang cantik.. hihii


Ni entry sambungan kejutan dari alisha hari tu.. baru nak update.. ahhahha.. Baju yang alisha sepah2kan tu, saya ambiklah simpan dalam bakul... (bakul biru belakang alisha, dalam gambar).. Malam tu, si alisha ni sibuk keluarkan baju2 dia tu dari bakul.. saya ingat ke kot2lah dia baik hati nak tolong saya lipat.... Tapi rupa2nya....

Dia boleh pulak, pergi ambik baju tu satu persatu sambil tunjuk dekat saya sambil cakap "Cantikk..."... hahhahah... Apa hal ntah, tiba2 je rajin memilih baju dia.. tu yang dalam gambar tu baju tu jadi 2 bahagian.. hihii,... Ke alisha dah nak pilih baju untuk bagi dekat adik dia??.. Alahaiii sayang... sabar yer... Jantina adik pun belum tahu lagi.. lagipun baju alisha tu besar... baju masa alisha baby, barulah boleh bagi adik.. hihihi

{ 47 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay June 29, 2012
Hheeee, kecik2 dah pandai pilih mana yang berkenan ye ;)

Comel wat mulut muncung macam tu :D
9n0L4 9n0L4 June 29, 2012
hehe. iklan je nak menolong ehhh. ;)
kak tini (umialya) kak tini (umialya) June 29, 2012
mgkn kot alisha pilih baju ntuk adiknya
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey June 29, 2012
kecik2 da pandai pilihkan da.. :)
Joanna Yunus Joanna Yunus June 29, 2012
Bab macam ni anak2 akak tak pernah buat, hehehehe mungkin sebab mak dia org ni garang... baru nak pegang je haip... nak pegang je haip... akak ingat lagi Qayyum masa umur 4 tahun macam tu dtg anak kawan ni pegang itu ini... "haip...angan pegang, anti atuh ubit kang...." akak pandang Abang, Abang pandang akak....hehehehe
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 29, 2012
aik..pilih2 baju pulak ye.
mesti ada agenda Alisha ni..tp kita je tak paham ape die cakap..huuhu.. :p
eintan nurfuzie eintan nurfuzie June 29, 2012
mulut muncung je..hahah..comel2
nur anis nur anis June 29, 2012
hehe...alisha boleh pilih baju sendiri kat kedai la macam ni..:)
pinky pinky June 29, 2012
hehehe....pilih alisha jgn xpilih...
Zie Zie June 29, 2012
yg cantik je nk pakai, yg tk cantik kasi adik hehe
izan mama mia izan mama mia June 29, 2012
nanti kalau pergi shoping baju adik tentu alisha lagi teruja...
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM June 29, 2012
hehehe, comelnyer...besa nanti sure jadi perunding imj utk adiknyer..ekeke
Haryati::Faizal Haryati::Faizal June 29, 2012
seronok kot dapat sepahkan baju...alisha...alisha...
Nana Nana June 29, 2012
alisha budak bijak...
mesti pandai jage adik nanti yer...
Bun-Bun-Reyn-Pyon~ Bun-Bun-Reyn-Pyon~ June 29, 2012
jalan2 kat blog yang superb wow wow ni sambil komen entry awak yang penuh dgn pic bby yang gilaaa comelll XD and nak gtau awak yang...

ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , , meh la tgk satt :P
jangan malu2 jangan segan2,
camner nak dapat hadiah nii ?

http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha June 29, 2012
wahhh siap pilih2 baju, alisha nk bg kat adik tu...moga jd kakak yg baik yer alisha...
ayut ayut June 29, 2012
alahai..ingt mau tlg skali mau memilih...hahaha..comel jela alisha ni..mcm2 je :)
eB eB June 29, 2012
ha3... bijak...bijak... :)
Azi Azi June 29, 2012
sama mcm sofea dia tahu mana baju yang cantik dan kurang cantiklah tu...budak2 pn pandai melawa jugak...
fiza fiza June 29, 2012
Pandainya memilih ☺☺
fieda fieda June 29, 2012
amboi..pandai dah anak dara sorang ni nk pilih baju ctk2 jer..
Salmi Khairil Salmi Khairil June 29, 2012
salam perkenalan,comelnya dia, tak pelah tolong pilih dan kacau2 dulu nanti dah besar dia tolong plak... nak join GA dengan hadiah yang menarik jom jenguk blog saya
Wanieys Wanieys June 29, 2012
hikhik alisha dh pandai pilih baju sendiri...lepas ni kalau shopping baju mesti pilih yang dia bekenan la tu...bijak2 alisha ni :))
ieda ieda June 29, 2012
ekekek pandai anak dara sorang nie .. lucu betul .. ;)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat June 29, 2012
tak sabar menunggu adik keluar hihihi
Papa Mifz Papa Mifz June 29, 2012
anak dara dah pandai memilih skrg nih yer...jgn fussy sudah la...hehe
izz iizza izz iizza June 29, 2012
waa mengemas lagi dia..:)
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin June 29, 2012
kehkeh,igtkn nk kemaskan.rupenye cmtu lak dy sepahkan.
Izan Ishak Izan Ishak June 29, 2012
pandainya alisha pilihkan baju utk adik... hmm... kalau adiknya dah ada depan mata nnti camnalah agaknya dia ye.
nanakimie nanakimie June 29, 2012
hee....xlama lg pandaila tlg ibu lipat kain kan alisha:)
teratak hati teratak hati June 29, 2012
Nak pilih baju cantik2 nak pkai la tu..
eita eita June 29, 2012
dah pandai nak melawa nampknya anak dara sorang ni
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 29, 2012
nak tolong sambil menyepah tu...tunggu le alisha ade geng nnti..nnti lagi haru ibu..hehehe..comel alisha!
shida'R shida'R June 30, 2012
hehee..pe'el budak skg hehee...alisha..alisha...
anisalya anisalya June 30, 2012
bijak2. suka melawa ye alisha?
aizamia3 aizamia3 June 30, 2012
banyak color pink.. ;)
cendol cendol June 30, 2012
haha alololo tomeinye budak niii..pandai pulak tu ye..wah dia nk dpt adik yee..moga selamat semuanya ye kak.Cendol follow sini :)
fadh leyanie fadh leyanie June 30, 2012
simpan baju tu dulu,tunggu sampai adik alisha besar---> kalau dapat gigirl.
Deq's Qienz Deq's Qienz July 01, 2012
wahhh bijak la alisha..sabo jelahh gan karenah dia ek..
NoEn NoEn July 01, 2012
hihi..pandai alisha pilih bj cantik ye

alya pun sama dh pandai pilih nk pakai bj mana..huhu..sabar jelah
suhaina laui. suhaina laui. July 01, 2012
semakin pandai yer sejak nk jd kakak ni ;)
deno deno July 02, 2012
alisha pilih baju adik? bagus! dah boleh jadik kakak nieh.. hihi :)
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P July 02, 2012
berganda la kerja mama... hehe
MamaEma MamaEma July 02, 2012
ala..al..rajin alisha sepahkan baju dan asingkan baju yer...hehehe
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY July 02, 2012
hehe..kadang2 tension dibuatnye bila kita sibuk nak melipat baju, anak pun sama sibuk dok punggah baju yg kita dah lipat..