Gaya Alisha makan beger hasil tangan ibu dia.. ekekeke

eKelmarin saya buat beger.. Alaaa bukan guna roti beger pun.. guna roti gardenia je pun.. kikikii.. Maklumlah.. time tu pose.. semua yang terlintas kat fikiran, semua rasa nak makan.. so, kalau dah teringin tu.. sendiri kene masaklah kan.. ekekkeke... Saya letak bahan bukan main banyak.. sampai alisha nak makan pun susah... hahahha


Tengoklah gaya alisha makan tu.. nak pegang roti tak dapat.. so, pegang piring.. bijak.. bijak.. muahhahhah


Yang lagi kesian tu.. keluasan alisha menganga mulut, hanya muat untuk roti... segala benda alah lain, tak muat... hahahaaa... terpaksalah saya cubit2 suap dekat alisha (",).. Saya buat beger ni bukan main beria lagi, siap letak daging beger + telur sebijik + keju 2 keping + tomato + bawang + kacang panggang + sos cili + mayonis... tu diaaaa... kalah kat kedai depan rumah... hihii

{ 48 comments.. read them below or add one }

Cikrosecute Cikrosecute June 14, 2012
sedap ke alisha...kusyuk betul makan hihihi
nur anis nur anis June 14, 2012
hihi..kesian alisha..mulut kecik sangat..hehe
Madam iEeDaZ Madam iEeDaZ June 14, 2012
sedap nye!
kalu buat sendiri mmg meriah, suke hati nk letak ape pun..:)
Deq's Qienz Deq's Qienz June 14, 2012
sedapnya alisha makan..unty nk ckit bley??
tahniahh alisha nak dapat bb :)
duniaanita74.blogspot.com duniaanita74.blogspot.com June 14, 2012
pandai alisha makan..anak kak ita arisya tak makan... walaupun aqil makan burger tanpa sos..ckp pedas..pakai mayo aje ina..sayur ,bawang kacang tu comform tak makannya...
aziazib aziazib June 14, 2012
rajin sungguh intan memasak yea... nmpk sedap jer...
fieda fieda June 14, 2012
ina ni...kak fieda dh la tgh pose..dijamu plk gambar beger yg enak tu..ermm....huhu..dugaan...
Dylla Abas Dylla Abas June 14, 2012
nasib baik baru lepas makan..kalau mesti teringin juga..sedap pula tengo si Alisha ni makan home-made burger tu kan :)
Liyana Anuar Liyana Anuar June 14, 2012
wah, siap ada kacang panggang tu..hehe..kesian alisha, roti je yg muat nak masuk~ :P
Fiza Rahman Fiza Rahman June 14, 2012
Alishaaaaa...nak ckit ☺☺

Meriah burger yg ibu buat...mcm2 ada ☺☺☺
Mimie Mimie June 14, 2012
sedappppppppppnye...kat rumah dah ada roti,keju dan mayonis....cuma dging burger ngan sayur2 tuh xde lg...balik nih nak buat la..terliur sudah nih bah tgk burger nih...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief June 14, 2012
ptt berselera ja alisha mkn beger tu banyak gak la bahan kak ina letak dlm beger tu..hihihi...nmpak sedap la kak ina dh la wani posa hr ni hihihihihi
Unknown Unknown June 14, 2012
Nampak sedappp dan sangat special beger Alisha ni. hehe.
syawalsimpsons syawalsimpsons June 14, 2012
boleh buat jual ni..kikikikiki
rostina76 rostina76 June 14, 2012
mak aiih, saratnye beger dia. tebal lapisan inti dari kulit ni. btw terliur plak kros tgk time2 posa ni. adusss lambatnye pkl 630pm (hahaha!!!cam bebudak tg jam)
are_lin@yu are_lin@yu June 14, 2012
comel alisha mkn..tba2 trsa lpar brger plk..hehe
ayut ayut June 14, 2012
hahaha..mmg best skali mama msak ye alisha.lengkap.smpi mulut tak muat nk msuk...hihi :)
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P June 14, 2012
Alisha ! Kesian awak, beria mama awak masak burger macam nak menjual kekdah nya .. huhu, Alisha yang menjadi "customer" tapi sedapkan :)
haryati haryati June 14, 2012
sedapnye alisha mkn...makcik nk cikit bley?
Unknown Unknown June 14, 2012
ish..ibu ni pun, nnt buat laa saiz mulut alisya, cian dia...er..alisya makan bawang n sayur ker?ina..
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan June 14, 2012
alisha memang bijak :)

hati2 kak balik kg petang ni :)
Unknown Unknown June 14, 2012
wah sedapnyer... lapar jadinya i yg sedang puasa nie.. :)
Miss N™ Miss N™ June 14, 2012
terliur tgk alisha mkn.. :)
Unknown Unknown June 14, 2012
kalah bege bakar..hehe..
ruse_nidzan ruse_nidzan June 14, 2012
pandai alisha makan ya? sos cili ke tu? Pandai makan pedas ya alisha. Meriah sungguh burgernya ;)
Ummu Muhammad Abdullah Ummu Muhammad Abdullah June 14, 2012
alisha makan roti je..ibu die makan yg tengah2 roti tu heheh
izz iizza izz iizza June 14, 2012
dasyat beger nih..mesti sedap ni..;)
UmmiAbi UmmiAbi June 14, 2012
Sdapnyerr...yang penting, air tangan ibu & berkhasiat kan Alisha..:)
GREENJADE GREENJADE June 14, 2012
alelala sian dak tecit ni..mesti dia kempius nk makan mana dulu hehehe

tp mmg mewah lah beger ni..sekali mkn kenyang smpai pagi ni..ehehe
pena rozie pena rozie June 14, 2012
nak la ckit... lapar ni
Umialya Umialya June 14, 2012
double speacial lagi..
CtAyue CtAyue June 14, 2012
hehhe.. alisha tak nak bg tangan dia comot sbb tu buat pinggan cmtu..pandai alisha erk..wah meriah betul beger ina.. mcm2 ada..
mama lynn mama lynn June 14, 2012
yummy =) mintak skit boley..
emarieys emarieys June 14, 2012
alisha habiskan tak berger tu..atau setakat habiskan roti jer..hehehe
Mommy_ima Mommy_ima June 14, 2012
mmg meriah betul beger tu..kalau jual, xtau nk letak harga bape..semua ada haa.. dengan pinggan2 terangkat! :p
Unknown Unknown June 14, 2012
hahaha sabar jela anak oi.. takpe janji dia makan kak..
Unknown Unknown June 14, 2012
meh bg akk mkn r dik =)
Unknown Unknown June 14, 2012
ekekekke sungguh2 alisha menghargai apa yg ibu masak yeee ;)
Dayang Deno Dayang Deno June 14, 2012
mmg best kalau buat burger sendiri kan kak... boleh letak mcm2 lagi byk aripada dyg kita beli kat kedai tu... huhu

zaman deno kecik2, kalau mak buat burger kan, mmg deno suka sgt sbb boleh pilih nak burger mcm mana, nak dua keping daging pun xpe.. yg bestnye, mula2 makan roti, salad, timun,tomato dan cheese... last sekali... barulah makan daging burger! mmg syok sbb dapat ratah... dulu mmg suka sgt bila mak beli daging burger dan buat sendiri.. bukan selalu boleh makan, zaman tu bukan senang.. mak beli pun jarang2... hehe...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha June 14, 2012
lucu betul tgk alisha tu..hehehehe
Unknown Unknown June 15, 2012
oo,alisha makan ye semua tu,anak buah nana makan roti dgn beger,sos semua xnak....bagus alisha:)
sal ya sal ya June 15, 2012
sendiri buat dan sendiri makan okay la tu ina. memang semua benda nak letak kalau boleh. hehehe...
Masya Masya June 15, 2012
hahaha.. itulah jadinya kalau puasa mesti berselera macam²... bkn main penuh lagi isi² kat burger tu...
Izan Ishak Izan Ishak June 15, 2012
hehehe... pandai alisha! terus diangkatnya pinggan tu ye...
9n0L4 9n0L4 June 16, 2012
amboihhhhh. ni beger banjir ke ape ni. hehe.
eija_sweetmama eija_sweetmama June 16, 2012
sedapnye alisha punyer burger, puashati bila buat sndiri, mcm2 boleh letak..hehhe