Ben Ashaari mencari blog IntaNBerliaN..

Serius.. saya terkejut betoi ni.. tiba2 je Kak Ema & Mama Aina bagitahu yang Ben Ashaari duk cari saya dekat Facebook.. saya pun apa lagi.. cepat2 buka FB... Sekali tu dia...


Nampak tak status Abang Ben tu.. ada nama blog saya & nama blog Kak Zie.. (",)


Macam tak percaya pulak.. Abang ben tu yang cari... hehheheh... Abang ben mintak alamat emel...kalau nak job untuk blog.. lagilah saya terkejut.. job apa pulak ni... siap abang ben cakap $$ lagi tu... (",)


Tapi tiba2 baru saya teringat yang Nur pernah komen saya bagitahu yang dia ada bagi link blog saya dekat abang ben.. Nak lebih jelas, baca komen atas tu yer.. (",)


Lepas tu tadi, saya check emel.. dapatlah emel dekat atas ni.. jadi bertambah terkejut... emmmm twitter pun saya takda.. UV pulak.. takdalah banyak sangat... sekadar 400++ or 500++ je setiap hari.. tak tahulah dapat or tak.. nanti baru nak balas emel ni... Kalau dapat, rezeki anaklah tu kan... (",).. 

Apa2 pun, saya nak ucapkan TERIMA KASIH DEKAT NUR sebab bagi link blog saya dekat Abang ben & TERIMA KASIH jugak untuk Abang Ben sebab sudi recommend blog saya.. TERIMA KASIH JUGAK UNTUK KAK EMA & MAMA AINA sebab inform saya pasal ni (",)



{ 70 comments.. read them below or add one }

Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC June 25, 2012
wah,... bestnyer... tahniah.. gd luck dear...:-)
Ummi Iman Ummi Iman June 25, 2012
Alhamdulillah. Murah rezeki baby. Good luck!
fiza fiza June 25, 2012
Wah...blogger femes cari tu ☺☺☺
syiela syiela June 25, 2012
kalau dapat alhamdulillah.. tahniah dear ^_^
Wanieys Wanieys June 25, 2012
wah tahniah kak ina...tumpang happy tuk kak ina hehehe
inazamri inazamri June 25, 2012
dah mcm artis ni...glamer u
ummiarissa ummiarissa June 25, 2012
betul2 rezekilah ni...Insya Allah jika ada rezeki ianya tetap milik ina..
Newskaki Newskaki June 25, 2012
Hello, we're Newskaki, Malaysian Bloggers News Network Portal. We are pleased to invite you to our big family of bloggers, no matter you are local or not, just log on to www.facebook.com/newskaki or you can return us an email: advertise@newskaki.com. Not a blogger? It's okay for us, visit us at www.facebook.com/newskaki for latest hot events.
Also, don't miss the tempting Tutti Frutti with 20 percent discount in 1Shamelin only for first 50 Newskaki fans and bloggers! Not a fans yet? Join us now!
See you soon.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina June 25, 2012
waaa ina jgn lepas peluang duit tuh..amil jgn tak amik..abang ben nak bg job=)
✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ June 25, 2012
wah!!! tu dia!! al-maklumla blog intan slalu ade pengomen berpuluh-puluh..

bila la nieza nak merasai macam tu kan...hehehe...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey June 25, 2012
td nmpk status abg ben tp x perasan pun link blog nih.. now da ingat da :)
Alhamdulillah.. rezeki tu. :)
Si Matatajam Si Matatajam June 25, 2012
Congrats ina... M hrp ina dpt la job ni..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 25, 2012
wah..ini rupanya yer..padan lah abg ben cari tdi...goodluck with that job..kena wat advertorial tu kak..apa lagi,terima je oke?!.hehehe.one step moved on in the blogging arena :)
Nana Nana June 25, 2012
tahniah ina...glemer u...(",)
semoga berjaya dpt job tu yer...
Falsya Falsya June 25, 2012
phewittttt...bestnye ina!!!..;D
Azi Azi June 25, 2012
alhamdulillah kalau ada rezeki.. rezeki ibu dan anak...
Norzie hany Norzie hany June 25, 2012
Bestnya Ina.Tahniah...rezeki anak tu.
ShimaSalleh ShimaSalleh June 25, 2012
Tahniah Ina.. Rezeki anak tu :))) Alhamdulillah!
ayut ayut June 25, 2012
wah..!happy utk kak ina.mmg rezeki akak.u can do it kak!hahaha..smga bertambah rezeki akak slalu! :)
Siti Fatimah Fuzz Siti Fatimah Fuzz June 25, 2012
wah...tahniah.....rezeki baby la tuu....=)
Haryati::Faizal Haryati::Faizal June 25, 2012
alhamdulillah, syukur...mintak2 adalah rezki intan ye...
Papa Mifz Papa Mifz June 25, 2012
wah sudah famous sekarang...hebat...tahniah yer!!
LYAfrina LYAfrina June 25, 2012
wah.. rezeki ni.. tahniah ina..
Dylla Abas Dylla Abas June 25, 2012
alhamdulillah...murah rezeki ye :)
misshannajr misshannajr June 25, 2012
berita baik..alhamdulillah ina
Keyphochee Keyphochee June 25, 2012
samela kita...InsyaALLAH..klu ada rezeki tak kemana..cam semangat nak berblogging balik..
delarocha delarocha June 25, 2012
murah rezeki org mengandung
ieda ieda June 25, 2012
tahniah ina
memang nak jadi rejeki bb kan .. akk doakan selalu .. ;)

ps : tq dik , doakan akk terus kuat , dugaan dlm alam rumahtangga x akan sama sesama kita , selagi kita mampu bertahan , bertahan demi anak2 yg tersayang .. insyaallahhh
Aju Mohit Aju Mohit June 25, 2012
Tahniah ina!!! Murah rezeki baby ni, tak rugi berblogging kan
Ardini Humaira Ardini Humaira June 25, 2012
waaa bestnye.. tade orang rekemen dni eyh.. hihih gurau je.. lariksssssss
Yumida Yumida June 25, 2012
alhamdulillah..bakal rezeki tu kak..moga berjaya
Aisy Nasiha Aisy Nasiha June 25, 2012
tahniah...btambah duit masuk, nati blh blanja?
teratak hati teratak hati June 25, 2012
wah bestnya dpt job dr abg ben tu..rezeki..
azizah :) azizah :) June 25, 2012
Alhamdulilah sis.. tahniah! seronok sgt nih..
aquagugurl aquagugurl June 25, 2012
tahniah..rezeki anak..
nanakimie nanakimie June 25, 2012
wah,moga ada rezeki sis n fmly:)
Mama Adam Mama Adam June 25, 2012
Wahhhhh!!! Teruja baca. Bestnya. Rezeki baby ;)
msredcheesecake msredcheesecake June 25, 2012
Alhamdulillah..l rezeki tu....
Zie Zie June 25, 2012
Ina tahniah.. heheh tenet dah ok Tq yer tadi... hope Ina berjaya
ERYZA ERYZA June 25, 2012
Seronok ler org glamer cari intan berlian
Zie Zie June 25, 2012
Rasanya dia pilih blog yg betul2 meletop jer... blog kak tak pilih kot..tak dapat email pun.. tak pa janji blog ina dapat..
ERYZA ERYZA June 25, 2012
Seronok ler blogger glamer cari intan berlian :)
deno deno June 26, 2012
all the best akak!!! :)
anisalya anisalya June 26, 2012
dah fames amos la ina. kalau dpt tu mmg rezeki anak la.
permata biru permata biru June 26, 2012
wahh rezeki tu..alhamdulillah..
Myra Jay Myra Jay June 26, 2012
Tahniah ye Ina, nk dapat sponsor post kot..
Klau kena gaya memang masyukk tu :D
Izan Ishak Izan Ishak June 26, 2012
gud luck utk ina!
mmg rezki utk bby baru nampaknya ni.
fieda fieda June 26, 2012
wahh..cik ben dah knl ina ni pasni glamer la ina...hihi..isyaallah kalau ada rezeki anak dapat lah tu..
♥ ...mummy SHAKIRA...♥ ♥ ...mummy SHAKIRA...♥ June 26, 2012
waa...tahniah sis...murah rezeki...good luck ye ;)
sueshe sueshe June 26, 2012
hihihi..same2.teruja bile bkk fb je nmpk ben tgh cari pemilik blog..skali ternampak blog yg selalu sy terjah..2 yg terus bkk blog ina n inform...tahniah..rezeki anak 2..:)
Deq's Qienz Deq's Qienz June 26, 2012
wahhh bestt..tahniahh sis..terbaeekkk la..
Lulu Caldina Lulu Caldina June 27, 2012
rezeki nak datang ni :)
ummi_norseha ummi_norseha June 27, 2012
Tahniah,rezeki2...tumpang gembira...hepi untuk intan n rezeki bby jg 2..:)
Masya Masya June 27, 2012
TAHNIAH INA....

REZEKI ANAK²KAN.. WALAUPUN DARI RUMAH JER.. BOLEH JANA PENDAPATAN.. SEMUANYA DIHUJUNG JARI..
9n0L4 9n0L4 June 27, 2012
nampak jugak aritu. tapi dah ade org inform. tahniah. ;)
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 27, 2012
Tahniah ina.. insyaAllah kalau ada rezeki utk ank2, bertambah la income dari berblog. :)
iizza iizza June 27, 2012
bertuahnya..rezeki dtg ajer nih..:)
Cik Nur Cik Nur June 29, 2012
ehh..ade muka nur lak dalam entry ni..!

maluu...!

sama2 kasih..rezeki alisha dan baby tu.. :)
Mrs Velentine Mrs Velentine September 20, 2012
masuk apa kata wanita ek..sya x smpi tahap 2 lagi kot..follower pun baru 324..
shahdiana shahdiana September 21, 2012
bestnya dah dapat job macam ni....suka tengok & baca entry kawan-kawan yang dimurahkan rezeki Olehnya
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 26, 2012
wah..congrats Ina..
nie mmg btul3 rezeki blogging nie, hehe..
lgpun Ina kn rjin update blog.. so msti ade je p'iklan yg nk ltak ads kat blog Ina nie.. ^_^