Alhamdulillah... rezeki dengan Exabytes.. (",)

Hari tu saya ada terbacalah entry yang Kak Aju & Kak Fieda apply iklan Exabytes ni.. bulan 3 or bulan 4 macam tu lah lebih kurang.. Tapi saya tak apply pun.. yela, time tu, dia nak UV MAINTAIN 300.. sedangkan time tu, UV saya 200++ je... memang tak layaklah kan... hehee (",)


Tapi baru2 ni, saya tergerak hati nak apply.. Bila tengok syarat.. UV HARIAN DAH UP KEPADA MINIMUM 350.. Alhamdulilah, UV saya mencukupilah untuk minimum UV tu kan... So, apalagi.. saya pun apply lah.. tak sangka dapat.. tu yang banner exabytes elok je menempek dekat bawah header saya tu.. hihii..

Ohya, iklan ni untuk contract 3 bulan je pun.. lepas tu kalau UV ok, bolehlah sambung lagi.. (",) Dia offer saya RM 45 untuk letak dekat header & RM 40 untuk sidebar (bayaran untuk 3 bulan).. Jadilah dari takda langsungkan... dapatlah tambah duit poket alisha selain Nuffnang.. heheh

Kalau u all pun nak apply.. u all just print screen statistik UV u all dekat akaun Nuffnang selama sebulan & send ke emel marketing@exabytes.com.my.. Keterangan lanjut klik SINI.. Ia tidak menjejaskan status GLITTERATI Nuffnang u all tau.. Itupun saya tahu sebab Kak Aju & Kak Fieda bagitahu(",)


Saya sajalah apply nak tempek iklan ni dekat blog.. yela, tak lama lagi, adik alisha nak lahir.. so, bila tempek iklan ni.. dapatlah income lebih.. kan nanti dah ada adik, duit hasil berblog ni alisha kene kongsi dengan adik dia pulak... hihii

P/s : Slow2 saya balas jejak u all yer... baru berkesempatan mengadap blog.. pagi tadi sibuk melayan alisha + buat kerja rumah.. (",)

{ 40 comments.. read them below or add one }

Falsya Falsya June 28, 2012
rezeki rezwki lagik..heheh..nak try jugak la..hehe.
Salmiza Salmiza June 28, 2012
tak layak la kite...huhu
nur anis nur anis June 28, 2012
saya tak layak lagi ni..hehe
Haryati::Faizal Haryati::Faizal June 28, 2012
UV tak cecah tahap tu lagi la, so tak bley la nak apply...InsyaAllah next time, kot ada rezki...
*azni* *azni* June 28, 2012
sy takleh apply sbb uv sehari tak smpai 100 pun..huhu..
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa June 28, 2012
alhamdulillah,rezeki..bestnyakn...bila plak turn sy..UV sy duk tang 200+ je memanjang :(
ummi_norseha ummi_norseha June 28, 2012
wah apply jgn x apply...hikhik,rezeki 2 ada,jgn risau...:)
Wanieys Wanieys June 28, 2012
xleh nk apply...uv wani berapa ja kak ina hihihihi...rezeki alisha dan bakal adik alisha la tu kak ina...tahniah...alisha dh ok belum?
mama_umar_maryam mama_umar_maryam June 28, 2012
wahh, baru tau..hehehe,cek UV pon jrg2 kt nuffnang tu..but 1 ari nnt manela tau..layak kan ;)
ayut ayut June 28, 2012
pttla tertepek cantik bwah header tu...hihihi.semoga smakin murha rezeki akak :)
Myra Jay Myra Jay June 28, 2012
Alhamdulillah rezeki kan, 3 bulan dapat dekat RM50..
fieda fieda June 28, 2012
alhamdulillah..dapat dah..wah cepat ye...kak fieda aritu berjanggut tggu banner script ni..
fieda fieda June 28, 2012
lagi 2 minggu tu sampai la cek..exabytes cepat buat keje..hihi..
PinkUmmi PinkUmmi June 28, 2012
alhamdulillah tambah rezeki IB lagi..
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey June 28, 2012
alhamdulillah.. rezeki2 :) mcm nk try la plak.. :)
Si Matatajam Si Matatajam June 28, 2012
Alhamdulillah rezeki anak la tu... Masih tak faham lg la pasal BE tu. m check kat earning ada carta pasal CTR dalam jadual tu. CTR tu sama ja ngan BE ka? Sori susahkan Ina ja...
QueeN TerataI QueeN TerataI June 28, 2012
erk.. sya blm layak nk apply lah.. hehehe
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 28, 2012
wahhh..welcome to the club.hehehe...eca da dpt cek dah...siok je hulur duit beli kasut baru :D
fiza fiza June 28, 2012
Tahniah. Nak gak apply...tapi mcm tak layak jer...huhuhu...
Mrs Lurve Mrs Lurve June 28, 2012
memg xdptlah uv mcm ni sehari huhuhuhu
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 28, 2012
alhamdulillah...rezeki..blog cma x layak lagi..uv pun takat 100++ jer..

tahniah!
Ummi Hanie Ummi Hanie June 28, 2012
thniah ... ;)

owh, lain2 offer depa bg rupenye...
nanakimie nanakimie June 28, 2012
alhamdulillah..semoga dimurahkan rezeki sis n family:)
Zie Zie June 28, 2012
tahniah..bukan senang nak dapat tu... apapun rezeki anak tu
azizah :) azizah :) June 28, 2012
oooh... rm45 o rm40 tu kita bayar kat dia ke dia bayar kan kita ni sis?
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan June 28, 2012
alahmdulillah. rezeki anak2. mudah-mudahan murah lagi rezeki lepas ni :)
iizza iizza June 28, 2012
bertambah-tambah rezeki nampaknya..syukur..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin June 28, 2012
@nanakimie akak,syarat dy mmg nk 300 UV sbulan ke atau 300 UV sminggu? musykil ni.
azizah :) azizah :) June 28, 2012
oooo maceh kak! nak try la.. hehe tq kak yer :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat June 28, 2012
Ada jugak terbaca kat blog fieda gan aju...Semoga incoming masuk...
misshannajr misshannajr June 28, 2012
lambat lagi nak layak hehe..syukur la makin murah rezeki akak sekeluarga
Azi Azi June 28, 2012
alhamdulillah rezeki intan... sy xlayak... huhuhu
eita eita June 28, 2012
rezeki tu.....
ita jangan harap lah nak layak kan diri..
tak dapat nyer
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 29, 2012
bestnye.. :)
sy confirm tak layak..hahah
ntah zaman bila baru layak..hihi :p
9n0L4 9n0L4 June 29, 2012
belum layak kot. huhu. good luck ye. ;)
anisalya anisalya June 30, 2012
tak mampu lagi. hahaha...
Myra Jay Myra Jay July 12, 2012
Lepas Myra tengok entry Ina ni Myra terus apply dan dah dapat pun cek, terima kasih ye Ina.

Myra buat entry pagi ni :)
shahdiana shahdiana September 21, 2012
walaupun tak keje dapat juga ina cari income sambilan untuk anak-anak tersayang tu...bangga...
Haryati Juning Haryati Juning July 16, 2013
weee..jeles la....sya ni tak layak lagi...kena usaha lebih la jawabnya kan :)