Buffered Earning ke 31 & 32 (",)

Firstly saya nak mintak maaf sebab tak balas jejak u all lagi.. bukan apa u all, bila dah ada dekat kampung, mulalah rasa malas nak bukak komputer... hihii... Malam tadi baru saya sampai Sungai Petani.. Sekarang ni, saya tengah masak tapi curi2 tengok blog jap.. kikikiii.. Rindu nak baca entry u all pulak.. (",) Nanti lepas masak, baru saya pergi jenguk u all yer... hehheh


Walaupun beberapa hari saya tak jenguk blog, tapi blog saya tetap jugak dapat 2 BE baru.. hihii... BE CELCOM SOX DRUM & BASS.. 1 dekat blog utama & lagi satu dekat blog GA... Saya hairan dengan blog GA ni.. memanjang dapat BE, padahal tak aktif pun... seminggu sekali pun belum tentu update... tapi tak kisahlah.. dah Nuffnang nak bagi, saya ambik je lah.. walaupun earning dia setakat boleh beli cokelat je.. muahhahah

BE CELCOM SOX DRUM & BASS ni adalah BE ke 31 & 32 yang saya dapat sepanjang berblog & BE ke 7 & 8 sepanjang tahun 2012.... Harap BE ni dapat bertahan lama dekat blog utama seperti mana bertahannya BE KIMBERLY CLARKE KOTEX 2012.. (",)

{ 50 comments.. read them below or add one }

ainnoraini ainnoraini June 03, 2012
Masak apa tuuu...
Kakain pun nak mula masak jugak ni..ada tetamu nk datang...kakak-kakak ku itu nk dtg jln2 kat rmh ni plk kann...
teratak hati teratak hati June 03, 2012
Bestnya slalu dpt BE..
anisalya anisalya June 03, 2012
memang macam tu la kalau balik kampung kan? hahaha... tp bila ada domain ni macam wajib je update at least sekali sehari.kalau tak nak bukak komputer pun malas.
Aju Mohit Aju Mohit June 03, 2012
Tahniah ina!! Banyaknya BE dia!
adyna adyna June 03, 2012
Hehe memang sermon ok bile dapat be kan
Wanieys Wanieys June 03, 2012
rezeki tu kak ina...syukur alhamdulillah la :)
ieda ieda June 03, 2012
tahniah intan ..
akk punn dpt dari celcom nie ..
;)
Ummi Iman Ummi Iman June 03, 2012
Takde lagi BE baru setakat ni :( tahniah ina
zieyzain zieyzain June 03, 2012
wahh bestnya. dpt sikit pun dah heppy kan,..=)
Norzie hany Norzie hany June 03, 2012
Alhamdulillah rezeki tu...Tahniah.
Izan Ishak Izan Ishak June 03, 2012
tahniah ina...

k.izan dah lama tak dpt be baru...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 03, 2012
murah rezeki.. :)
hihi..byk tanggungjawab lain kot, bukan malas bukak komputer.. :p
PinkUmmi PinkUmmi June 03, 2012
Tahniah IB...
PU tak pernah merasa BE pun...huhu
xde rezeki
syafiqakarim syafiqakarim June 03, 2012
whooo...byk juga nih.
bole banjes banjesss :p
Tina Othman Tina Othman June 03, 2012
bestnya

saya baru dpt seketul tahun ni, rasa giveup dgn nuffnang dah
eita eita June 03, 2012
rezeki jugak tu kan..
masak apa?
iizza iizza June 03, 2012
wahh bestnya dapat BE..^_^

sy pn x dapt nak buka blog cuti-cuti sekolah ni..anak-anak yg banyak pegang lappy..hehe
Tihara Tihara June 03, 2012
tahniah ina..murah rezki anak2 :)
shida'R shida'R June 03, 2012
wahh sis masyukk sis ..alhmdllah hehe :)

#shida pn dapat BE sma cam sis hehe :)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa June 03, 2012
weee~ best! best! rezeki tu :)
Azi Azi June 04, 2012
alhamdulillah rezeki intan dan keluarga..
sHaR!Na eLyaNa sHaR!Na eLyaNa June 04, 2012
tahniah akak..lau sha..xda lg nak dpt BE..emm~
Nana Nana June 04, 2012
ina...nape saye tak paham ape bende BE ni eh...haha...
mcm mane nak tau eik...
naif btul saye nehh...:)
zachflazz zachflazz June 04, 2012
ck..ck.. luar biasa, sambil memasak masih bisa tengok blog. hebat membagi waktunya
eintan nurfuzie eintan nurfuzie June 04, 2012
dh rezeki..trima je la..hehehe
Kakzakie Kakzakie June 04, 2012
Itu yg org kata murah rezeki intan...
ayut ayut June 04, 2012
:) wahhh...nnt alisha leh bli eskrim byk2 plak..mummy dpt BE!
are_lin@yu are_lin@yu June 04, 2012
nic dear..ayu xpnh dpt b.e..huhu
Mama Adam Mama Adam June 04, 2012
hihihi... lepas jugak beli cokelat. blog x aktif mama, ada jugak. dah 8 be tahun ni. blog yang aktif ni, satu be pun xde. hihihi
aizamia3 aizamia3 June 04, 2012
bila dah balik kg, takkan nak hadap lappy je kan.. nanti kang merajuk pulak orang tua kat kampung.. ;) bila lagi nak hirup udara kampung..
mama_umar_maryam mama_umar_maryam June 04, 2012
heheh,mood kt kg lain sket ye..BE zt yg duduk lameeee bebenor dah abis dah bln 3 aritu,siyes sgt lame
MamaEma MamaEma June 04, 2012
samalah ina..balik kampung blog dilupakan buat sementara..
anitadiana anitadiana June 04, 2012
ok lah tu ina..masukkk...
fieda fieda June 04, 2012
wah..ina masyukk lagi...bestnyer..kak fieda tak dapat pun...huhu...
fieda fieda June 04, 2012
ina..ape tu nmpk mcm ada mende baru kat sidebar ina..eh..blog kak fieda yg dapat masuk RSS ye bulan ni..tq..
Myra Jay Myra Jay June 04, 2012
Tahniah ye,, Kita dapat BE sama :)


p/s: Ina nak panggil Myra pun boleh, nmpak lebih mesra :)
Cik Nur Cik Nur June 04, 2012
Rezeki jgn di tolak.. :)

nur pun sedang menati BE baru..kalau2 ade..huhuhu
LYAfrina LYAfrina June 04, 2012
wah... rezeki baby ni
lizz lizz June 04, 2012
ermm banyaknyer BE melekat kat blog dier...best2
fieda fieda June 05, 2012
Ina...ooo..ni yg ummi iman ada share kat blog dia aritu kan..kak fieda ada gak try2 apply lepas baca kat blog dia..tp ni baru kak fieda perasan ada email masuk yg dia kasi id kita...kak fieda pun dh try pasang tu...saje try2 kan.
Gen2Merah Gen2Merah June 05, 2012
wahhh, tahniha mama... hebat la mama Alisha ni...
...sWeeT uMi... ...sWeeT uMi... June 05, 2012
wah best nye...dah byk kali dpt BE....umi blum pernah dpt huhuhu...tak dek rezeki lagi kot...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 05, 2012
alhamdulillah sis.. rezeki tu..
9n0L4 9n0L4 June 05, 2012
untungla dieee. huhu. rezeki baby kot. :)
shahdiana shahdiana June 05, 2012
tahniah ina...wah banyak tu...2012 je dah yang ke 7 & 8....