Baru sempat bergambar selepas perjumpaan kali kedua... (^_^)

Dulu saya pernah bagitahu u all yang saya ada jumpa blogger Yui kan... tapi time tu kami tak sempat bergambar pun.. Tapi hari Sabtu baru ni, kami berjumpa lagi.. hihiii... Kali ni sebab saya ada beli keychain dengan Yui... tu yang kami jumpa... (",)


Finally kami dapat bergambar berdua.. kekekkek... Alaaa sebenarnya kamera memang sentiasa ada bersama saya.... tak boleh keluar tanpa kamera.. rasa tak senang hati nak keluar... muahahhahhahha *mengada2... 

Ohya, tengoklah perut saya tu.... besar ke kecik.. dah 5 bulan tau.. tapi masih ramai tak tahu saya pregnant... lebih2 lagi saya tetap aktif bergerak macam biasa... hihihiiii


Time ni dukung alisha sebab dia dah menangis.. yela, ibu je reti nak bergambar... ingat alisha tak reti ke.. hihii.. TAPI lepas tu alisha dah merajuk.. menangis... tu yang muka pusing belakang tu.. hehheh


Haaaa yui pun ada bagi saya popia tau... sedap hokayy!!! habis saya makan dalam kereta jugak.. hihii.. thanks yer Yui... (",)

{ 58 comments.. read them below or add one }

ecadwinkyasha ecadwinkyasha June 18, 2012
keychainnya mana cik kak?hehehe :))

comel je yui tu eh
nur anis nur anis June 18, 2012
wahh...nampak sedap la popia tu..
syawalsimpsons syawalsimpsons June 18, 2012
bila agaknyer dapat jumpe sue kan
Masya Masya June 18, 2012
iyerlah kecik perut ina.. x nampak langsung macam mengandung...
ERYZA ERYZA June 18, 2012
Ye la...memang tak nmpak, ade can slim cepat lepas bersalin nie. :)
iizza iizza June 18, 2012
ni yui dari blog corat coret nusha kan..bestnya sesekali dpt jumpa rakan blogger..:)
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha June 18, 2012
dah 5 bulan yer..tp mmg tak prasan la..orgnye kurus je gitu...perut pun tak nmpk! :)
Kakzakie Kakzakie June 18, 2012
Mata kakak tak tanya pun memang tumpu pada perut sebab nak tahu. Tak nampak langsung perut tu...
Deq's Qienz Deq's Qienz June 18, 2012
wahhh bestt..yui tgai 1 tnpt gan intan kew??pewut tecik xnmpk pon..hehee
Aju Mohit Aju Mohit June 18, 2012
seronoknya jumpe bloffer, si ina ni tak nmpk pun preggy kan, msti senang nak turun berat badan pas pantang ni kan hehehe
Haryati::Faizal Haryati::Faizal June 18, 2012
beshnye...dia dapat jumpe rakan blogger...
Cik Jannah Cik Jannah June 18, 2012
wahhh terigin juga nak jumpa yui. hai yui. hai kak intan berliannn hai alishaa :)

kak perot akk tak nampak lah. badan pon selimmm. jeles sungguh dengan org selim2 nie. hehehe
ain vanilla ain vanilla June 18, 2012
tak nmpk pon yg akk mengandung ,
tahniah ^^
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan June 18, 2012
waa sonoknya jumpa :)

a ah la kak, tak nampak cam pregnant pun, cam anak2 dara je :)
ieda ieda June 18, 2012
alhamdulillahhh jumpe dan akhirnya dpt bergambar kan ..
aah kalau ada kamera nie sgt2 bagus .. akk tgh bercadang2 nak beli compact kamera .. rasa malas nak bawak dslr tuu ekeke .. tapi yg akk nyer dah kira kecik lah jugak .. punn malas nak bawak ekeke ;)
Cik Nur Cik Nur June 18, 2012
alisha dah merajuk..mesti comeikan..hihih
nanakimie nanakimie June 18, 2012
muda remaja gitu sis,hee...xnmpk da tawen pun:)
Falsya Falsya June 18, 2012
inaaaaa...xnmpk pun perut..ina sama ngan sue syawal tau..slim melim je even time preggy..;D
zachflazz zachflazz June 18, 2012
yeaahh, bisa berjumpa sesama blogger pasti berkesan tu...

belum kelihatan kalau kamu pregnant koq.. hehe
fieda fieda June 18, 2012
hehehe..akhirnya dapat jugak ina bergambar dgn Yui..dia duk kat area sana jgk ke ina...

ina..biar betul perut tu tak mcm org prgnant wlpn dh 5 bulan..ishh..pandai simpan ni ye..
anitadiana anitadiana June 18, 2012
wah..berpic dengan yui....ina tak nampak pun perut tu...conform kena ngurat kalu jalan 1 org..he..he..yui sedapnya popia tu...inti apa..
Tentang Kita Tentang Kita June 18, 2012
tang perut tu mmg x nmpk..cam slim semcm jer....semoga ina n baby sihat...
SYAH'IZZAT SYAH'IZZAT June 18, 2012
nakkk sikit.. dah lama x makan tu :(
azizah :) azizah :) June 18, 2012
yeyy! jumpa jugak yui.. jijah pon dah jumpa yui hari tu..hehe

kak serius 5 bulan kecik gitu? cepat scan ade ke takde tu..
fiza fiza June 18, 2012
Best kan klo dpt berjumpa & bergambar dgn kawan blogger.
Wanieys Wanieys June 18, 2012
kak ina dpt jumpa yui juga kan,,,,rumah yui area sana juga ker...best2 blogger bertemu blogger :)

popia tu sedap nmpak hikhik
Papa Mifz Papa Mifz June 18, 2012
best kan dapat jumpo blogger2 lain...:)
Farah Shamsudin Farah Shamsudin June 18, 2012
macam tak preggy je dear.. kecik tol tummy..
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 18, 2012
ye la..tak nampak mcm preggy.. lagi2 mmg tak nampak mcm mak budak pun.. awet muda la ina ni!
popia nampak sedap!
aimi aimi June 18, 2012
seronok nye dpt jumpe kwn blog =)
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P June 18, 2012
5bulan dah kan.. sekejap je. tapi akak macam preg 5minggu. hehe
Myra Jay Myra Jay June 18, 2012
Baru nampak real muka Yui, selalu tengok dalam blog je.. ;)

Bila kita nak jumpa pulak ye Ina ;)
anisalya anisalya June 18, 2012
popia sedapnya. tak blh tgk pic ek?line kot.sbb sblm ni prnh jdk kt akak.x blh nk tgk pics kt certain blog. tp lm2 ok.
ayut ayut June 18, 2012
yeay jumpe yui!!hihihi...jumpe sudah kak ina gan Yui. :)
Haahla..kecik ye perot akak.tak nampak pon.take care ye kak :)
sueshe sueshe June 18, 2012
mcm xpeknen..cam ank dara tp ade sorg anak dara..hihi
syiela syiela June 18, 2012
walau dah 5 bulan tetap maintain ye..

tapi kena hati2 sebab org tak tau ina ni ngandung
CtAyue CtAyue June 18, 2012
muda remaja lah nampak ina ni.macam anak dara pulak tapi dah ada alisha.hehe..ahah, tak nampak lah cm pregnant. sama cm ayu, 7 bulan br nampak.
deno deno June 18, 2012
nampak akak maintain je kak... tak nampak mcm mengandung.. makin cantik pulak akak bila berbadan dua ni! :)
Gen2Merah Gen2Merah June 18, 2012
wahhhh, bestnya.. kak Intan bila nak jumpa saya plak.. ehehe... (",)
izan mama mia izan mama mia June 18, 2012
heheh...dah siap bergambar ngan yui yer..ina nampak kecik jer..tak nampak cam mengandung pun...larat lagi dukung alisya yer...popia tu yui bt sendiri ker...yui...nak gak..hehhe
Dylla Abas Dylla Abas June 18, 2012
tak pernah ada peluang dpt jumpa kawan-kawan blog...teringin la pula..bila kita nak buat gathering :)
eita eita June 18, 2012
sekali tengok muka ina macam zarina zainudin je..

sedap popia tu
shida'R shida'R June 19, 2012
hehee...yay..shida dah oder kat yui hehee..
Marya Yusof Marya Yusof June 19, 2012
IB

mmg kecik je perut tu...so jeles, nnt tak payah nak diet bagai kan :))

Semoga bb & mummy sihat!

Oh, ni rupanya Yui :))
lynn kamarul lynn kamarul June 19, 2012
intan, comel sgt la awk ni.. klu org tgk mesti tak percaya anak nak masuk 2. ni jmp kat mana ni ? hehe untung ada kawan2 blogger yg dekat di hati kan
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 19, 2012
oloooo..malunya yui akk tepek gmbr ni..huhu..

mmg prot akk slim aje.. comel tgk.

hihi.ok tak popiah tu? hihi.
ummiarissa ummiarissa June 19, 2012
kecik nampak popia tu,popia goreng ek..mesti makan tak henti dalam kereta..seronokkan jumpa blogger ni..
teratak hati teratak hati June 19, 2012
Owh baru kenal wajah sbnar cik yui..bestnya dpt pe kwn blogger..
Azi Azi June 19, 2012
kurusnya intan, mmg xnmpk mcm mengandung pn...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina June 19, 2012
tak nampak perutla ina..hehe..cun jer mcm tak ngandung..eh mana gambar keychain??
9n0L4 9n0L4 June 20, 2012
tak nampak pun perutnyeeee. bile ditengok muke tu mcm pernah tgk jeee. ;)
Masz Sidek Masz Sidek June 21, 2012
ha'ah laa... tak nampak macam mengandung pun.... slim jer rupa akak... ;)
Rafflesia™ Rafflesia™ July 03, 2012
perut akak blum nampak lagi.. :) nanti bulan ke7 nampak kot.. (mcm pernah pegnent je syieda ni) hihihi.. org ckp ibu mngandung ni comel.. :)

teringin nak bergambar bsama blogger.. tp belum kesampaian lg :(
QasehnyaRania QasehnyaRania July 16, 2012
ok..dah tgk pic preggy tp tak nmpak sangat kan...but ibu ngandung still cute ;)
cendol cendol July 18, 2012
oh cute nye ibu niii..slim je tak nmpk mcm mngandung pn hihihi
Mama Adam Mama Adam July 18, 2012
xpe pun perutnya.....
tapi, comel macam anak dara
eB eB July 18, 2012
intan mcm eB...
tapi kalo dh msk 7 bln. jeng3... trus nmpk... tapi x la bsr mn pn..
sampai dr & nurses s sangka la anak kluar dekat 4 kg... hik3