Pstttt nak inform pasal MINI GIVEAWAY

Seperti yang u all dah sedia maklum.. setiap bulan saya pasti buat MINI GIVEAWAY untuk u all kan... Tapi untuk bulan ni, saya postpone ke bulan depan tau.. insyaAllah seminggu or 2 minggu lagi (",)

Bukan apa nak postpone tu, sebabnya hadiah yang saya nak bagi u all tu, saya belum pergi ambik lagi.. hihii... Kali ni, saya nak bagi u all something yang special sikit... ahahah.. Alaaa takdalah special pun, biasa2 je sebenarnya.. cumanya, IANYA ADALAH SALAH SATU YANG TERSENARAI DALAM LIST "MENGIDAM" SAYA.. so, saya pun orderkan untuk u all sekali la.. hehhehhe.. Dah nama pun mengidam, dengan kata lain, saya akan bagi makananlah kan.. hihii.. Siap naik kapal terbang lagi tau... Boleh agak tak makanan apa?.. hehhehe.. Nak tahu apa dia... tungguuuuuuuuuuuu... (",)


Ohya, Saya nak ajak u all join GA yang dianjurkan oleh IZAN MAMA MIA... Saya ada sponsor 2 helai tudung 4 segi.. Tarikh Tutup 01/07/2012.. Nak join KLIK SINI..

Haaa lagi satu, SIAPA2 YANG LINK BLOG DIA TAKDA DALAM BLOGLIST SAYA, SILA2 LAH BAGI LINK BLOG U ALL DEKAT ENTRY NI YER... SAYA BERBESAR HATI NAK MASUKKAN LINK U ALL DALAM BLOGLIST SAYA... Bolehlah saya rajin2kan diri jenguk u all jugak lepas ni.. (",)

Untuk pengetahuan u all, saya blogwalking adalah melalui siapa2 yang tinggalkan komen dekat blog saya + dekat bloglist saya.. sebabnya dashboard saya dah lama blank pun.. hihii.. (",).. So, apa lagi.. tengoklah bloglist saya tu, ada tak link u all.. jika takda, cepat2 bagi..!! hihii (",)

{ 52 comments.. read them below or add one }

msredcheesecake msredcheesecake June 26, 2012
tak saba plak tunggu ga tu... sy suka makan... hhee... tudung bawal tu ohsem...
kak tini (umialya) kak tini (umialya) June 26, 2012
kek lapis sarawak? kat sinipun ader,umai-tak mungkinlah, kuih cincin? mungkin kot!!!

tak sabar2 nak join
izan mama mia izan mama mia June 26, 2012
tq ina....cantik tudung tuu...
ish..makanan apa tu, sampai kena naik kapal terbang tu...makanan dr sabah/sarawak atau jauh lagi???...
Wanieys Wanieys June 26, 2012
hehehe..ni buat xsabo nk join mini GA kak ina ni....ga izan mama mia wani dh join hihihi....hadiah mini GA tu apa la agaknya sbb siap naik kpl terbang lagi hihihi
syawalsimpsons syawalsimpsons June 26, 2012
nak tunggu la ina punyer mini GA ni...

p/s : ina nak ke meja tu..kalo nak sue tolong belikan...yalo...sebab kena jugak ke tesco tu sebab en asbeen nak refund barang dlm masa terdekat ni..salah beli...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 26, 2012
samala..dshbord wat hal lg..
izan mama mia izan mama mia June 26, 2012
ooo..dah ada ker...tq ina,...saya nak godek2 blog bt blog list tapi takut berat pulak nnt..tu pasal bloglist dok kat blog GA tuu...dah mmasak ker ina..alisya dah bangun?..hehe semalam dia tido pukul berapa....
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 26, 2012
gud luck utk ga tu.. :)

cma bbesar hati nak menempek kat bloglist akak.. =D

www.shiemacma.blogspot.com

ngeee.. :)
PinkUmmi PinkUmmi June 26, 2012
best la hadiah nih...nak join tp mood nak join contest dh ke laut...huhuhu
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC June 26, 2012
erm.... cam best jer GA ni... sesuai sgt tukppuan k... y laki pun leh join kasi mak ke , wife ke, gf ke... hehhe
ShimaSalleh ShimaSalleh June 26, 2012
Ado ko? Mcm xdo je hihihi...
Neway; www.shimasall.blogspot.com
:))
syiela syiela June 26, 2012
apakah itu ^_^

dah join GA mama mia = _ =
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha June 26, 2012
takder lagi nmpknye dlm bloglist tu..hehe

ieedaz.blogspot.com

waaa...nak join la nanti mini GA tu..
naik kapal terbang?> kek lapis srawak ke? mama isha pun suka gak tu..eheh tetiba nk teka hadiah plak :p
fieda fieda June 26, 2012
ooo..jauh tu benda yg ina mengidam..kek lapis sarawak kaaa....hihi...
QueeN TerataI QueeN TerataI June 26, 2012
hehehe ala.. malulah nk tinggalkan.. hehehehe

http://queenofbutterfly.blogspot.com
Salina Salina June 26, 2012
blog saya belum . haha . tak malu betull kan ? :D
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 26, 2012
wahhh,,sponsor tudung eh?.nak join la nnti :D
Si Matatajam Si Matatajam June 26, 2012
Blog list yg kat side bar tu ka. Blog M tak dak lagi. Tp blog IB mmg dah lama M masukkan dalam my BL sebab nak bc pasai Alisha. He he...
Si Matatajam Si Matatajam June 26, 2012
Ni my URL http://mymatatajam.blogspot.com/
ayut ayut June 26, 2012
Ayut ada dlm bloglist!hahahaha :)
blogwalking mmg blh ilangkan stress la kak ina.*tetibe* :)
Cik Rongoks Cik Rongoks June 26, 2012
ape la agaknye ye hadiah tu.huhu
Nida Mohd Nida Mohd June 26, 2012
Tak sabar nak join..GA izan mama mia saya dah join..harap-harap saya salah seorang pemenang..hihi
Cik Suriz Cik Suriz June 26, 2012
belum ada lagi tudung macam tu percaya tak?? huhu . padahal dah berlambak2 org pakai
Joanna Yunus Joanna Yunus June 26, 2012
Akak pun x de dlm list :-(
Haryati::Faizal Haryati::Faizal June 26, 2012
dah join dah GA Izan Mama Mia tu...
Ibu Lala Ibu Lala June 26, 2012
nak join nak join...

www.ibulala.blogspot.com
ieyda ieyda June 26, 2012
salam perkenalan...terjah sini
mamaieyda86.blogspot.com
azizah :) azizah :) June 26, 2012
ha mesti kek lapis sarawak! nak join2.. dah lama kot tak makan...huhuhu
JunAina JunAina June 26, 2012
Ehhh...harap akak tak lambat ye. 4 hari tak hupdate blog u.
UmmiAbi UmmiAbi June 26, 2012
Ummi memang suka datang sini tgk keletah alisha... Dah addicted plak..hehe
Bloglist mcm xde kot..coz kte bru je knal kan...?
Ni ummi nyer---> nukilanummiabi.blogspot.com
Syukran jazilan:)
Salmiza Salmiza June 26, 2012
nak try join yg ina buat ni...:-)
cuba nasib..hehe
Deq's Qienz Deq's Qienz June 26, 2012
sy join mama mia pny GA nihh..hihii
Deq's Qienz Deq's Qienz June 26, 2012
sy join mama mia pny GA nihh..hihii
Farra Farra June 26, 2012
tk sabar nak join ga :) hee
>http://farra-izzaty.blogspot.com/
anisalya anisalya June 26, 2012
kuih cincin ke ina? nnt2 blh join kot.
shida'R shida'R June 26, 2012
wahhh mini GA cam best jer..nk relakn dri join mna2 GA nnt heheee :D
ERYZA ERYZA June 26, 2012
nak kena join GA ni, tudung nmpk cantik jer tu
eiela eiela June 27, 2012
nak juga masuk bloglist.

http://infonewbie.com
Azi Azi June 27, 2012
i like food... :) makan makan...
anisalya anisalya June 27, 2012
insyaAllah. rasa mcm nk join jugak.
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat June 27, 2012
Bila nak buat?CR pun dok sabor nok join...hehehe
lynn kamarul lynn kamarul June 27, 2012
hehe meriah ngan mini GA. setaakt ni ada la menang GA tp adiah dlm bentuk voucher ngan promo blog =) hehe cantik tudung
9n0L4 9n0L4 June 27, 2012
saya punye link dah ade kot. ade nampak aritu. hehe. mekasihhhhhh. ;)
iizza iizza June 27, 2012
lawa tudung tu..tapi malas tul la nk join ga..^_^
Izan Ishak Izan Ishak June 28, 2012
wahhh... mini giveaway dari ina yg takkan k.izan lepaskan. jauhnya makanan tu siap naik kapalterbang lagi. adakah makanan tu sama dgn apa yg k.izan idamkan juga?
AnonymousAnonymous December 07, 2012
Asking questions are really good thing if you are not understanding something totally, but this post gives nice understanding yet.
Feel free to visit my website ... forex options
AnonymousAnonymous December 07, 2012
After I originally left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I recieve 4 emails
with the exact same comment. Perhaps there is a means you are able to remove me from that service?
Kudos!
Also see my page: Make Money of The internet
AnonymousAnonymous December 08, 2012
I know this web page provides quality based articles or reviews and extra stuff,
is there any other web site which presents these kinds of information in quality?
Here is my web site think or swim
AnonymousAnonymous April 05, 2013
Thаnk you fοr the auspiсiouѕ writeuρ.
ӏt if truth be told was οncе a еnteгtаinment aсcount it.
Glance cоmρlіcаtеd tο faг
added agгeеable frоm you!
Bу thе way, how cοulԁ we be in contaсt?


Here is my blog ... payday loans