Alisha dah mula suka menyanyi... muahhahhahha

Hahhahhahahha serius rasa nak gelak... penangan tengok MENTOR kot alisha ni... hihiii... Sejak MENTOR hari tu, saya perasan yang alisha ni dah mula nak menyanyi pulak... tak menahan dia ambik pen jadikan mic... muahhahhahha.... 

Alaaa dia bukan nyanyi betoi2 pun u all.. bercakap pun tak reti lagi.. dia sekadar sebut "aaaaaaaaaaaaaaaaaa" je la.. tapi bernada... hihiii... Jangan tak tahu, mulut bukan main luas lagi dia nganga.. kiranya macam seolah2 nak bagi sebutan tu jelas.... kikikiii.. Lawaklah alisha ni tau... Nak lagi hebat, dia hulurkan 'mic' dia tu dekat saya & my dear jugak... mulalah kami pun kene nyanyi jugak.. kikikikiiii

Macam semalam lagi saya terkejut..tiba2 alisha boleh pergi ikut orang dalam video sesame street nyanyi... hehee bila penyanyi tu sebut "pappapappapa...".. dia pun boleh pergi sebut jugak.. yang paling syok tu.. dia pun nyanyi bernada jugak.. hihiii... Alisha dah mula menyanyi untuk hiburkan hati kami.. muahahahhah

P/s : Nak upload video, saiz pulak sampai MB.. so, entry ni kosong tanpa gambar & tanpa video... sekadar untuk bacaan je la... hihii


Alisha dah mula suka menyanyi... muahhahhahha

{ 50 comments.. read them below or add one }

Si Matatajam Si Matatajam June 19, 2012
Dah mula tunjukkan talent la tu... He he...
QueeN TerataI QueeN TerataI June 19, 2012
anak-anak ni mmg semua perkara dia akan cuba dan buat.. lps menyanyi nnt pandailah dia menari plak.. kdg2 kita pun x tau dari mana dia belajar semua tue.. :)
sueshe sueshe June 19, 2012
samela ngan aina...siap joget2 lg..
syawalsimpsons syawalsimpsons June 19, 2012
kikikiki...bijak ni...jom la join ngan syawal N aunty soya nyanyi...syawal kalo nyanyi pon tak leh blah...ibu dier yang gelak terbahak...
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P June 19, 2012
dapat imagine gaya Alisha.. takpe, dia tengah belajar tu.
syiela syiela June 19, 2012
dapat akak bayangkan alisha nayi dah tu mesti goyang2 badan sekali hehehhehe
Farah Shamsudin Farah Shamsudin June 19, 2012
pandai da alisya menyanyi yee..
ummi anum ummi anum June 19, 2012
hahaha...samalah dengan Aisyah..kalau si Aisyah siap menari lagi...
Mrs Lurve Mrs Lurve June 19, 2012
alisha belajar dr ibu la tue hehehehe
Haryati::Faizal Haryati::Faizal June 19, 2012
budak2 mang suke meniru aksi yg dia suke, kdg2 lucu gak kan tengok telatah dia..
Cik Rongoks Cik Rongoks June 19, 2012
mesti comel alisha nyanyi.hihi
PinkUmmi PinkUmmi June 19, 2012
hahaha.klaka la alisha nih.aina lak xia de talent menari tarian hindi.hehehe
Ardini Humaira Ardini Humaira June 19, 2012
ololooo sweetnye... meh nyanyikan kak dni lagu twinkle twinkle lak :D
PinkUmmi PinkUmmi June 19, 2012
hahaha.klaka la alisha nih.aina lak xia de talent menari tarian hindi.hehehe
Kakzakie Kakzakie June 19, 2012
Alisha ikut siapa tu agaknya ye. Ha.. baik mengaku hihi...
Wanieys Wanieys June 19, 2012
wah alisha dah start tunuk bakat terpendam la tu....kak ina dgn suami mesti terhibur kan :))
::CIK LYNN:: ::CIK LYNN:: June 19, 2012
lagi riuh la rumah akak :)
Ummi Iman Ummi Iman June 19, 2012
Iman pula suka nyanyi go deigo dgn wonderpets. Saya tgk mentor last je ;) apa2 program tgk yg last je ;)
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha June 19, 2012
anak kan..hari-hari ade je benda baru yg die buat dan belajar..syukur alhamdulillah sbb Allah berikan kite kesempatan untuk merasa nikmat sebagai seorang ibu.. seronok dan bgia sgt!
Cik Nur Cik Nur June 19, 2012
alololo..dah makin bijak dah alisha ni..hihihih...
Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine June 19, 2012
dah besar anti leh gantikan siti nurhalijah la cm ne ek.. kecik2 lg dh tnjuk bakat :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina June 19, 2012
tak snap gambar alishya ker=)apa kabar?chat..nie baru sempat jenguk..rindu kat ina n alishya
msredcheesecake msredcheesecake June 19, 2012
Kang dia da start joget lagi tak menahan....hheeheee
ieda ieda June 19, 2012
ahahha lepas nie dia ajak joget lak ina .. ekekek macam2 alisha nie .. ;)
Deq's Qienz Deq's Qienz June 19, 2012
bley karok gan cik Qhayra la..hehee..qhayra pon suka nyanyi kdg² lupa lirik ikut dan dia jew nk nyanyi..hehee
sueshe sueshe June 19, 2012
ina, nnt bg alamat umah kt emel ni ye suemiey@gmail.com..:)
jemarisuri jemarisuri June 19, 2012
lepas ni blh lah berkaroeke ngan alisha...hehe
hakamah hamyadi hakamah hamyadi June 19, 2012
hehe...mesti comel kan..anak buah saya dah 3 tahun, time mandi berendam dalam tab mandi, siap boleh nyanyi lagu...burung kakak tua
eintan nurfuzie eintan nurfuzie June 19, 2012
ok la tu..cara menghiburkan hati kan?
Falsya Falsya June 19, 2012
latih vokal ke tuh..hehehe..
fieda fieda June 19, 2012
takder video pun dh boleh byang ni camner alisha nyanyi..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 19, 2012
lepas ni blh la nyanyi2 kat ibu n ayah kan alisya.. :)
Izan Ishak Izan Ishak June 19, 2012
yelah ina... cam kak fieda komen tu.. dpt bayangkan aksi alisha nyanyi tu.
anisalya anisalya June 19, 2012
mesti sedap suara alisha ni.
mdmZ mdmZ June 19, 2012
alololoooo comelnye alisha.. budak2 cepat jer belajar kan..
azizah :) azizah :) June 19, 2012
wah..ada bakat terpendam ni sis..
anitadiana anitadiana June 19, 2012
bebudak cepat pandai bab lagu-lagu ne...
izan mama mia izan mama mia June 19, 2012
tunggulah nnati..dia dah pandai cakap..
cam kami,..dok dlm keta, tak payah pasang radio.,..dah ada radio bergerak..hhaha
ain vanilla ain vanilla June 19, 2012
alisha ni cepat tangkap la . good girl :D
eita eita June 19, 2012
bakat terpendam tu
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 19, 2012
hihi..semakin pandai la alisha..
nampaknya alisha mcm cepat betul pickup n belajar apa yg die tgk kan..w'pun kita x paham die ckp, tp die phm di sekeliling die.. :)
shida'R shida'R June 20, 2012
baca pun saya dah boleh imagin dan ketawa sis hehee... ^_^
deno deno June 20, 2012
nanti bila alisha dah pandai nyanyi... mesti seronok dgr suara dia... :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat June 20, 2012
hehehe...mesti lucukan...syifa selalu jugak nyanyi..
Myra Jay Myra Jay June 20, 2012
Hheheee, Budak2 fast learner, akan terikut2 la.. Sebba tu ada kaedah nak mengajar anak2 adalah dengan bantuan muzik ;)
Masya Masya June 20, 2012
budak senang belajar dgn menyanyikan...
9n0L4 9n0L4 June 20, 2012
kiutnyeeeeee mic. pen bukannye besor kan. hehe.
iizza iizza June 21, 2012
x sunyi la kalau camni..:)