Thank You so Much My Dear..!! (^_^)

Saya nak ucapkan TERIMA KASIH sangat2 dekat my dear.. sebabnya sentiasa tunaikan hajat saya.. hihii... Hari Sabtu baru ni, malam tu, saya ajaklah my dear keluar.. sebab nak beli pizza... maklumlah, dah teringin nak makan... tak menahan blogwalking asyik nampak pizza je.. muahhahah

So, malam tu, sebelum kami pergi pizza, kami pergi Tesco dulu, sekali keluar dari Tesco, dah pukul 10:30 malam.. My dear cakap pizza hut dah tutup.. mana nak cari.. huwaaaa... kecewa sungguh time tu + dalam hati duk pikir, nape lah tak pergi beli pizza dulu baru pergi Tesco..

Tapi demi menjaga hati saya, my dear tetap bawak saya pergi Centre Square.. tapi sayang seribu kali sayang... semua kedai dah tutup.. adehhh.... Last2 saya tanyalah pekerja McD, dekat mana lagi ada pizza hut, dia cakap dekat Village Mall.. So, apa lagi.. my dear terus drive pergi Village Mall.. Alhamdulillah.. nak jadi rezeki saya jugak, Pizza Hut dekat Village Mall masih terima order.. tu pun saya sorang je + bawak balik.. pintu pizza pun dah tutup.. hihii   



Saya order PIZZA SUPER SUPRIME saiz REGULAR... RM21... Tak payah kene tax.. heheh.. Rezeki betoi kan.. siap tax pun tak kena.. muahhahah


Kasi u all telan air liur melihat betapa 'bergetah'nya pizza yang saya beli ni.. muahhahah.. Sampai rumah terus makan.. takda nak simpan2 barang dulu.. ngap dulu yang penting.. hihii.. Kali ni, saya makan 4 keping, my dear makan 2 keping... hihii.. My dear pun tak tahan tengok pizza yang 'bergetah' ni.. hahahhahha


Anak dara saya pun makan jugak.. hihii


Opsttt jangan terpedaya.. sebab alisha tu aksi je lebih.. makannya semulut je.. hehhe.. Apa2 pun, SAYA RASA PUAS YANG AMAT SEBAB DAPAT MAKAN PIZZA PANAS @ 4 KEPING SEKALI HADAP..hihii... 

Terima kasih ye sayang... sebab susah payah carikan jugak pizza ni malam tu, walaupun pizza hut dah tutup.. hehehhe

P/s : Pizza Hut ni guna cheese apa atas pizza yer... Saya buat pizza takda pulak nak 'bergetah' macam pizza hut punya walaupun saya dah letak cheese berlambak2...hihii


{ 50 comments.. read them below or add one }

nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey June 25, 2012
kalau da rezeki tak kemana :) hehe.. dpt makan.. :)
Myra Jay Myra Jay June 25, 2012
Perghhh, 4 keping sekali hadap... :) Malam esok ingat nak terjah pizza gak celebrate..
MamaEma MamaEma June 25, 2012
Ben Ashaari tengah cari tu...kat FB
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 25, 2012
cheese + getah sikit kot..hahah :D
xtau la, tp pizza beli dgn buat tak sama kan..(tp sy tak penah buat sendiri pon..hihi:p) Pandai ina buat piza sendiri.. :)

4 keping??waa...baby dlm perut lapar betul. rezeki baby kan.. :) moga rezeki dia sentiasa ada..
deno deno June 25, 2012
amboi kak.... bestnye... deno last makan pizza last month... mcm akak jugak. deno suka yg supper supreme.. satu lagi deno suka hawaian chicken! yg lain tak pernah mkn.. hehe.. bila dah minat yg tu, yg tu je la nak kan! alisha pun suka makan pizza ya... anak buah deno si adam tak makan pizza... dia suka mushroom soup tu.. eh satu lagi... akak pernah mkn tak lasagna..? mmg best! ada jugak kat pizza:)
Wanieys Wanieys June 25, 2012
memang sdap dan teringin saat ni tgk pizza tu..uwaaaa dh la wani posa hr ni sabaq ja la tgk pizza tu kuikuikui...kak ina mmg buat wani terliur ja tgk pizza tu hahhahhaa
pinky pinky June 25, 2012
haippp sajer jer!!!!

sedapnya pizza hut...ari tu tgk kat blog falsya...haippp xblh jadi ni...
hajar hajar June 25, 2012
wah sedap tu pizza .... lama da x mkn nih...(padahal bulan lepas jerk... huhu)
syawalsimpsons syawalsimpsons June 25, 2012
sedapnyer la...tapi sue lebey nak makan dominno's ni....nak ajak en asbeen la mlm ni...tapau...
anisalya anisalya June 25, 2012
suami yang penyayang akan sanggup buat apa je kat isteri dia. hehehe...
Deq's Qienz Deq's Qienz June 25, 2012
sedap tgk alisha makan..bak unty ckit bley??
Aisy Nasiha Aisy Nasiha June 25, 2012
ai untung mak buyong ni, suami layan je nk mkn wlpun lwt dh...mkn2, yg penting hati senang, ank pun tak meleleh air liur nati...
Fazlinil Irma Fazlinil Irma June 25, 2012
amboii.. comel je alisha bersimpuh. :)

rasanya kalau nak bergetah tu pakai mozarella cheese. intan pkai cheese apa..?
kak tini (umialya) kak tini (umialya) June 25, 2012
aduh bikin akak terliur le, sib baik tak ngidam
eintan nurfuzie eintan nurfuzie June 25, 2012
cik en nak gak..mmm ...nk skit leh?
QueeN TerataI QueeN TerataI June 25, 2012
sedapnya makan pizza... last week buka puasa makan kat pizza.. hehehe
aimaniman aimaniman June 25, 2012
sedapnya..bergetah betul.. tp yg best yur dear tu sanggup carikan sampai dapat.. bertambah2 sayang
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan June 25, 2012
rezeki orang pregnant namanya :)
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P June 25, 2012
Ya Allah, sampai hati akak..
menunjukkan pizza yang bergetah tu !
dahla 4 keping dia sorang je..
eh, dengan baby.. hehe
Cik Jannah Cik Jannah June 25, 2012
kak, jannah dok mengidam sampai buat entry belum dapat makan lagi sebab en tunang buzy sangat. tengok gambar akk tak boleh jadi nie. meleleh dah air liurr
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC June 25, 2012
wahh.. sdpnyer... dh dpt pizza tu jeling2 skit kat org sini... hehehe
ros_reeza ros_reeza June 25, 2012
wahh..sedapnya itu pizza :)

saya pun asal sg petani jugak :)
♥ ...mummy SHAKIRA...♥ ♥ ...mummy SHAKIRA...♥ June 25, 2012
mouth watering tgk piza \O/...hoho
ShimaSalleh ShimaSalleh June 25, 2012
Alhamdulillah rezeki ibu mengandung :)).. Dah dah jgn tgok blog masakan lagi nti ngidam lagi kikikik boleh tak gitu :)
ieda ieda June 25, 2012
fuhh penangan ibu ngandung ekekek akk pun dah terliuq ..
sayang mr hubby yeee ..
alhamdulillah , risau gak kalau x dpt tempunan sampai ke pagi kan ;)
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha June 25, 2012
aduhai... tertelan air liur gak ni..dhla puasa..camne? hehe
Joanna Yunus Joanna Yunus June 25, 2012
pakai cheese mozarella namanya yg akak pakai le....
fiza fiza June 25, 2012
Alhamdulillah...rezeki mak buyung, dpt gak mkn pizza ☺☺
syiela syiela June 25, 2012
Alhamdulillah rezeki juga nak mkn pizza hut...amboi sekali hadap sampai 4 keping ye....
inazamri inazamri June 25, 2012
yummy...cedapnye...
Kakzakie Kakzakie June 25, 2012
Punyalah gigih nak makan dapat juga. Sekali ngap 4 itu baru betul nak makan sangat...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 25, 2012
uwaa................jeles.dah lama xmakan pizza..kupon je banyak kat dlm purse ne :((
MamaEma MamaEma June 25, 2012
terliru kejap ni...kurus poser akak hari ni..huhuhuh
Si Matatajam Si Matatajam June 25, 2012
Sedapnya pizza... Syg sungguh cik Abg Ina kat dia. Bertuah badan...
Azi Azi June 25, 2012
actually sy tak pernah beli pizza, mkn pn sbb org blanja...hi3..
Nana Nana June 25, 2012
saya suke domino pizza-classified chicken...

memang terliur la tgok pizza tu, ina...
Gadis Gadis June 25, 2012
ya Allah...

dah terliur dah tekak ni tengok pizza tu..
hihihihi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 25, 2012
permintaan ibu mengandung..hehe..cedapppnyer...
misshannajr misshannajr June 25, 2012
argh!! godaann..godaannnnn....
eita eita June 25, 2012
giler sedap tu...
buat hari tu pun takde jadi bergetah macam ni...
azizah :) azizah :) June 25, 2012
tu baby nak makan ke maknya nak makan?? hehe mesti la suami kena carikan.. kang air liur anak meleleh je.. muahaha :p


sok nak cari pizza gak la.. tp nak merancang preggy di larang makan..huhuhu kesiannn
nanakimie nanakimie June 25, 2012
adeh sis..sodapnya!hee..da lama nana xp cs...dulu2 selalu outing p cs:)
Zie Zie June 25, 2012
CHEESE MOZARELLA LAH.. TRY BELI dan letak tengok bergetah... ina guna cheese apa?

emm sedapnya tengok alisya makan.. yum yum
Izan Ishak Izan Ishak June 26, 2012
sayangkan isteri mesti tunaikan selalu hasratnya... untungnya ina! tapi mmg best sangat kalau makan pizza ni panas2 kan...
anitadiana anitadiana June 26, 2012
sedapnya ..setakat ne...buah mangga aje lah...
9n0L4 9n0L4 June 27, 2012
baru makan jugak ms befday si dia aritu. best. :)
iizza iizza June 27, 2012
alahaii memang terliur sy dah..glupp