Siapa nak blog dia dipromosi secara percuma di MEDIA @ TV??

UPDATE : BLOG IntaNBerliaN AKAN DISIARKAN PADA 20/05/2012 @ 3 PETANG

akw2

U all pernah tengok rancangan Apa Kata Wanita Di TV1 & TV2 tak??? Alaaa Zamzarina yang jadi pengacara tu.. bukan noorzarina yer.. tapi zamzarina.. noorzarina tu, ibu alisha..muahhahha.. Rancangan ni ke udara setiap hari Ahad pukul 3 petang & ulangan pada hari Jumaat pukul 1 petang.. Kalau tak pernah tengok.. jangan lupa tengok..hihii

Actually, dekat rancangan Apa Kata Wanita ni, ada satu segmen "ADA IT".. Dalam segmen tu pulak, ada lagi satu segmen yang dinamakan "BLOG PILIHAN".. Segmen blog pilihan ni lah yang akan mempromosi blog u all tu... Heyyyy.. sayang2 saya ni.. orang nak promosi secara free je blog u all tau.. takkan tak berkenan kot..hihii

Tapi sebelum tu, meh sini pergi follow blog ZAMZARINAZAMBRI & likeFB ApaKataWanitaZamzarina.. banyak info2 menarik dekat sana.. (",).. Cara u all nak join segmen "BLOG PILIHAN" ni pun senang je tau... Alaaa u all janganlah cakap blog u all tak layak pulak.. semua layak sebenarnya.. selagi tak cuba, selagi tu u all tahu.. Bukan senang blog kita nak masuk tibiiii.. hihii

Cara nak blog u all tu masuk tibi dekat Rancangan Apa Kata Wanita Zamzarina.. (",)

U all just hantar emel kepada Cik Sakinah di alamat (sqina@yahoo.com) 

Tulis je point2 tentang blog u all.. contohnya.. tempat2 menarik untuk dilawati ke.. cara mendidik anak ke.. resepi2 yang simple ke.. apa2 je lah tentang blog u all tu... Lepas tu, u all tunggu je respon dari Cik Sakinah tu.. (",)... Jangan malu jangan segan.. cepat2 hantar emel.. (",) Jangan lupa jugak untuk follow blog ZAMZARINAZAMBRI & like FB ApaKataWanitaZamzarina.. hihii

P/s : Jika takda halangan, pada 20/05/2012.. blog saya akan disiarkan pada segment "ADA IT @ BLOG PILIHAN" (^_^)


{ 63 comments.. read them below or add one }

♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ April 26, 2012
Salam ina..Tahniah ya blog ina masuk TB...bkn senang tuh.
K.atie?malu larrrr...blog pon rojak2 jer :D
harap2 blogger2 diluar sana..ambik la peluang ni kan...
ummiarissa ummiarissa April 26, 2012
uih...dia siap bagitau yek bila nak siarkan...lama jugak tu...
umialya/k.tini umialya/k.tini April 26, 2012
tahniah.. blog akak, ntah le, rasanya hampas!!!
zareliqa afiqa zareliqa afiqa April 26, 2012
Wahh! bestnye blog kak ina masuk tb..mesti tengok nanti niey :)
Blog iqa blog rojak..tak menarik pun nak masuk tb.huhu
•♥ Myra ♥• •♥ Myra ♥• April 26, 2012
wahhh...menarik!

tapi....
segan la..saye pemalu :p
fieda fieda April 26, 2012
wow..ina plk...aritu nana..tahniah ye ina..alhamdulillah..pasni femes la ina...hehehe..kak fieda segan arr,blog rojak pasembor sume ada..hahaha

done laurier..
Lynn Lynn April 26, 2012
Tak moh la..blog nie sekadar suka2 je..hehe..tahniah
Mrs Lurve Mrs Lurve April 26, 2012
wah..besntya, dah ada dua org blogger yg sy kenal masuk dlm rancangan nie..
ieda ieda April 26, 2012
tahniah intan
blog intan memang best .. lawoo .. segan lak nak masuk ekekek bukan cakap x layak muhahaha

hurmm ok2 nanti akk terjah blog dia , tapi akk x online FB dah lupe password huhuh .. soo x dpt nak like .. x per ke intan .. ;)
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara April 26, 2012
Tahniah, glamour u masuk tv. Dah g intai blog zamzarina tu.. :D
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse April 26, 2012
Calendar booked! wajib tgk tv1 20/5... :)

xpenah bukak tv1..hihi.masa kecik2 je dulu..lgpun skg mmg jarang dpt tgk tv. Anak2 dh qonquer tv tgk toons je.. ;p
tiefazatie tiefazatie April 26, 2012
wah..tahniah2..ifa malu la nak tunjuk blog ifa nie..haha..adui la..pengsan..
.:fyzz:. .:fyzz:. April 26, 2012
tahniah rina...bestnya dpt masuk program zamzarina tuh..tau2 saya penah tgk kt tv sekali ke dua tah ritu..tp tak kesempatan sbb tayangan waktu keja..pepun congrats yer..
blog fyzz pun blog sipi2 ja..campur aduk..tak leh nk join gi rasanya..:P
Cute Mum Cute Mum April 26, 2012
wah.. ina pon dapat yer..
tahniah..
pasnie kompom uv meletop -letop
Cute Mum Cute Mum April 26, 2012
pernah terpikir nak hantar, tapi tak jadi sebab taknak ramai saudara mara tau pasal blog nie.. banyak luahan hati... bahaya..
Tihara Tihara April 26, 2012
wahh tahniah ina..memang sesuai blog ina di promote sbb byk info ttg ibu n anak :)
Izan Ishak Izan Ishak April 26, 2012
tahniah ina! wahh... pasni glemer blog ibu alisha ni ye...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 26, 2012
wahhhh..nnti tgk dlm tb smbl ckp..tu blog kwn aku,aku yg edit tu.hahaha :D
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail April 26, 2012
menarik,, tahniah,, hehe,, makin femes la ahkak kite ni ye,, :D
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail April 26, 2012
menarik,, tahniah,, hehe,, makin femes la ahkak kite ni ye,, :D
Masz Sidek Masz Sidek April 26, 2012
wah... tahniah kak... :)
mummy_ayu mummy_ayu April 26, 2012
congrats!! mcm Nana Ibu Damia la hari tu..wah galamour la pas nie..
[sutera kasih] [sutera kasih] April 26, 2012
tahniah kak..nk cuba nasib jgk la hihi
Aju Mohit Aju Mohit April 26, 2012
Tahniah ina!!! Wahh glemer nya, tak salah mencuba kan, ini salah satu cara nk promo blog jugak ;)
tiefazatie tiefazatie April 26, 2012
slmt mkn sis!hee...=)
Falsya Falsya April 26, 2012
phewittttt...glamer la ina pasnie..before nie nana skan ina lak..hehe..
Zie Zie April 26, 2012
emm tak moh jugak... rasa cam tak sesuai di popularkan... iyalah sekadar coretan biasa saja...

Tahniah pada ina mudahan sukses...
Azi Azi April 26, 2012
wah... tahniah intan...
tp ayat intan tu betullah mmg kalau azi nyer blog macam xlayak jer. xde yang menarik, citer sekitar hal keluarga jer. tapi yang pasti nak terjah blog cik zamzarina tu sekarang.. ok chow...hi3
Azi Azi April 26, 2012
wah... tahniah intan...
tp ayat intan tu betullah mmg kalau azi nyer blog macam xlayak jer. xde yang menarik, citer sekitar hal keluarga jer. tapi yang pasti nak terjah blog cik zamzarina tu sekarang.. ok chow...hi3
syiela syiela April 26, 2012
tahniah tahniah.. moga terus success... sikit lg tahap retis ni :)

saya tak nak lah.. segan ar.. blog rojak pasembur je pun :)

blogger yg lain pakat2 la join ye :)
adianiez AIDA adianiez AIDA April 26, 2012
tahniah... aida jarang sgt on tv1. asyik citer politik jer hi hi hi...
blog aida ni actually very very terpencil. hanya frens alam maya saje. family & frens offline tak tau pun aida ada blog :)
Karukord Jagau's Karukord Jagau's April 26, 2012
Alamak..! Kita segan ar nk joint...
Blog kita tu byk merepek kepek je...muahahaaa
shahdiana shahdiana April 26, 2012
wah ina...bestnya...tahniah...ina rajin updated & banyak story...yana kadang terbizi sangat tak leh nak uopdate tu yang payah...tahniah sekali lagi...yana nak tengok la nanti...
Ummi Iman Ummi Iman April 26, 2012
Wah famouslah ina lepas ni... Malu juga.. Blog suka2 je.. Dah lama tak tgk program tu. Harus tgk ni.. Save dalam calendar hp dengan alarm :)
CikPuan Azizah CikPuan Azizah April 26, 2012
wah menarik ni kak.. semoga masuk dlm tb yer..tak sabar nak tgk..hehe
Puan Kutu Puan Kutu April 26, 2012
pasni popular la ibu alisha.tumpang populariti boleh?haha..
eiqa azra eiqa azra April 26, 2012
wah!! tahniah ye!! :)
mesti bangga kan..
maszull maszull April 26, 2012
assalamualaikum noor...tahniah yer mudah2an sukses..:)
eita eita April 26, 2012
tak pernah tengok pun rancangan ni...
huhuhhuhu...
jarang tengok tv sebenarnya..
anisalya anisalya April 27, 2012
menarik jgk ni. blh la cuba2 nk msk tb. tahniah ina sbb bertuah.
teratak hati teratak hati May 03, 2012
wah bestnya blog intan berlian masuk tv..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 05, 2012
blog sy xlayak nk join pun, hehe.. XP
iizza iizza May 19, 2012
seawal 2.30 esok sy akan standby depan tv sebagai sokongan pada rakan bloger ini..hehe..^_^

apapn tahniah ya..
eita eita May 19, 2012
mesti tak tido malam ni nunggu esok..
heheheh....
tahniah ye

kalau sempat leh lah tengok..
sebab ada kelas
9n0L4 9n0L4 May 19, 2012
wahhhhh. untung lah die. tahniah. ;)
aizamia3 aizamia3 May 20, 2012
bukan senang dpt peluang cenggitu kan..
ummi_norseha ummi_norseha May 20, 2012
Tahniah...tmpng gembira,shbt maya blog terpilih...the best..:))
Joel Leslie Joel Leslie May 20, 2012
wahhh wahhh wahhh. tahniah akak. cepat2 la sya tngk nnt yee :) hehehe. kalau laki blh x? :b
deno deno May 20, 2012
bleh la deno tengok, da balik dah nie...
Sally Yatiey Sally Yatiey May 20, 2012
Tahniah. Tak lama lagi pukul 3 ni . hehe :D
fieda fieda May 20, 2012
kak fieda terjah sini pas tgk kat AKW...heheeh..salam kenal ina..hihihi..wah...glamer ina arini..comey jer tgk dlm tv tadi ina dgn alisha...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 20, 2012
walaupun kejap je,tpi berbaloi.hehehe
eita eita May 20, 2012
ita pun sempat tengok..
tunggu...takpe lambat sikit gi kelas....
glamer tu alisha n mama dia masuk tv...
kerana alisha acik ita merempit gi kelas sebab dah lewat..
huhuhuhuh
SumeSakan SumeSakan May 20, 2012
Wahhh...tahniah ibu alisha....tp sedih x dpt tgk td...ttiba ada hal...br nak tgk intanberlian dlm tibi lak...ada record tak?hehehe
inazamri inazamri May 20, 2012
tahniah.tumpang hepi juga
shida'R shida'R May 20, 2012
wahhhh best la kan hehe..tahniah sis :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 21, 2012
wahhh glamer mak...hihihi nurul seganlah ina..blog nurul lebih kepada penyusuan n bebel bebel biasa jew.huhuhu

tahniah ek ina
mama3heroo mama3heroo March 14, 2013
tq share..baru tau pasal menda ni...