Sejarah berulang lagi sekali??... (^_^)

Baru minggu lepas saya bercerita pasal ni... tapi pagi tadi sekali lagi saya terkejut.. rupa2nya sekali lagi UV saya mencecah 400++ tapi kali ni menghampiri 500, iaitu UV sebanyak 470... (^_^).. Serius.. memang terkejutlah saya.. yela, dalam tempoh seminggu pulak tu boleh dapat 2x UV 400++..hihii

Ohya, untuk pengetahuan u all, selepas je UV saya 400++ yang pertama, start keesokannya teruslah UV saya maintain kepada hampir 200 or 200++.. ni tiba2 jadi 400++ lagi.. kikikiii... U all janganlah gelakkan saya... yela, orang lain UV hampir 1000 or 1000++ pun tak heran, ni saya baru 400++ dah riuh sekampung.... adusss... tak kisahlah sikit pun, UV jugak kan... kih kih kih... saya rasa seronok.. tak tahu nak berkongsi dengan siapa.. tu yang berkongsi dengan u all.. (",)

P/s : thanks sangat2 atas kesudian u all singgah ke blog saya ni... (^_^)

{ 28 comments.. read them below or add one }

Nida Nida March 23, 2012
Moga terus sukses dalam arena blogging. Kak Nida ni macam biskut, kadang2 rangup, kadang2 lemau, kadang2 hilang..hehehehehe
Zana Adieyza Zana Adieyza March 23, 2012
tahniah! keep blogging dear..
*azni* *azni* March 23, 2012
wow..azni nye uv adalah takat 40 sajork..hehe..
Masya Masya March 23, 2012
seronokkan.. kalau ade UV tinggi ni.. maknenya blog kite ramai yang datang bertandang baca.... tahniah ina...
Aine Ainun Aine Ainun March 23, 2012
Heheeee..tahniah la ye...

Pasni dapat BE pulak;)
ajumohit ajumohit March 23, 2012
tahniah intan, kalau byk cerita orang akan suke membacanya...seronoknya
SumeSakan SumeSakan March 23, 2012
Blog bergemerlapan..tu yg orang suka masuk tuh...boleh kutip berlian bertaburan...hehehehe
nini nini March 23, 2012
bestnya uv dia tinggi...uv saya sesak nafas lagik....hehe...=D
Siti Asiah Siti Asiah March 23, 2012
Intanberlian dah femes dah skang...:)
anisalya anisalya March 23, 2012
tahniah ye ina. banyak jugak tu. simpan kat blog buat kenangan ok la tu kan...
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ March 23, 2012
Salam Ina..bestnya!.maknanya blog ina ni mmg popular,n3 best2 sbb tu ramai yg datang.Kekalkn ya Dik...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 23, 2012
hihi,sy area 100 aje..maintain gtu..hakhak..tahniah sis!!
ibuhebat ibuhebat March 23, 2012
ur welcome! hehehe.. :)
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 23, 2012
heheheh...syokkan...diah skali je aritu dpt 600 psl anak kawan kena culik pastu 200 balik...hahahahhahaha kesian kan
fieda fieda March 23, 2012
wah ina...chaiyokk..chaiyokk..ada kemajuan dah ni..

done
cIk JanNah cIk JanNah March 23, 2012
jannah pon UV tak seberapa tapi pernah beberapa kali UV naik sampai ribu terkejut jugak. rupanya link dari web busuk.org sbb entry jannah pernah jadi entry pilihan web busuk :)
Mama Ema Mama Ema March 23, 2012
tahniah..jomlah masuk projek 100 blogger anjuran bro framestone itu... ina punya lagi tinggi dari kak ema
noor noor March 23, 2012
intan chayok2...bkn sng tuh nk dpt byk macam tu hehehheeh..tu maknanya blog intan smakin glemer uuuu
mimie.. mimie.. March 23, 2012
bestnyeee... ^_^
moga kekal dan terus dapat banyak UV ye ibu alisha ^_^
Pwincess sarah Pwincess sarah March 23, 2012
wow best nye...ada tips x kak..hehe..
:)
teratak hati teratak hati March 23, 2012
bestnye..blog ni wlupun cerita pasal alisha je banyak tapi menarik..
Puan Kutu Puan Kutu March 23, 2012
tumpang gembira gak nie..:)
Ummi Iman Ummi Iman March 24, 2012
tahniah.. jarang tgk baru ni tgk alhamdulillah. nak tanya cashout payment dah dapat ke?
sue zainun sue zainun March 25, 2012
wauuu tinggi tuh..seronok tengok..ada tips x?:)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 26, 2012
Tahniah intan...Cik rose tak pernaah tengok hihihi
Izan Ishak Izan Ishak March 26, 2012
tahniah ina! mmg happy kalau dpt UV yg tinggi camtu. lompat2 setempat tak? hehe...

k.izan plak cam biasalah... suam2 kuku aje...