Rezeki lagi nampaknya.. (^_^)


Hari ni saya sungguh malas nak mengadap blog.. tapi tadi bangun tidur tergerak hati nak tengok Nuffnang.. Sekali nampak dapat lagi 2 BE.. terus semangat nak update blog semula..hahahhahah... Kali ni saya dapat BE Magnum Fashion Royale... Untuk blog utama & blog GA... Yang heran tu.. blog GA tak aktif pun boleh dapat gak..kikikii.. Takpalah.. rejeki.. walaupun earning blog GA tu nanti hanya sen2.. tapi bolehlah setakat beli gula2..hihiii

So, sekarang ni.. dekat blog utama saya ni ada 2 BE la... BE Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku & Magnum Fashion Royale...  Patutlah akhir2 ni saya nampak dekat ruang iklan bawah entry saya ni ada iklan magnum.. asyik bergilir dengan jacobs je.. rupanya BE baru saya..hihii.. Apa2 pun thanks yer u all sebab sudi singgah & baca setiap coretan saya dekat blog ni (",)

P/s : BE ke 27 & 28


{ 35 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 05, 2012
alhmdulillah kak..tahniah tau!!
Izan Ishak Izan Ishak April 05, 2012
tahniah ina!

blog k.izan da xde BE pun...sedih ni... huhu...
fiza fiza April 05, 2012
Tahniah, daku nya BE masih seketul. Tak bertambah lagi...huhuhu...
Myra Jay Myra Jay April 05, 2012
Tahniah ye Ina :)

Blog Myra cuma 1 je, itu pun punya la susah nak lekat sebelum ni..
Harap dia bertahan lama la :D
Cik Rose Cute Cik Rose Cute April 05, 2012
tahniah intan...cik rose tak der nuffang hihihi
[PCL] [PCL] April 05, 2012
tahniah..makin bersemangat blogging la lepas nih...
*azni* *azni* April 05, 2012
wow..alhamdulillah..rezeki alisha lagi..hehe..
Masya Masya April 05, 2012
tahniah ina.. teruskan usaha menulis tanpa jemuuuu
nur anis nur anis April 05, 2012
rezeki baby dalam perut ni..:)
shahdiana shahdiana April 05, 2012
kita takde BE pun...huhuh...tahniah la ina...
SumeSakan SumeSakan April 05, 2012
Thaniah Ina...Moga rezeki makin mencurah2...
mimie.. mimie.. April 05, 2012
alhamdulillah...tahniah intanberlian ^_^ rezeki alisha..
Tihara Tihara April 05, 2012
Alhamdulillah rezeki anak2 ina :)
MamaEma MamaEma April 05, 2012
tahniah...itulah ganjarannya
fieda fieda April 05, 2012
tahniah ina...rezeki sungguh la blog ni..patut la jacob dah jarang2 ada...dah ganti dgn magnum plk..bestnyer..mesti pas me jer be ni terus blh cashout lagi..

done
fieda fieda April 05, 2012
kak fieda punya be yg best2 mcm magnum dgn jacob ada duk kt blog ga tu..aduhai...tak adil betul la..nape di bagi kat blog sana..jadinya cuma dapat earning sen2 jer..nape la dorang salah letak ye..
Falsya Falsya April 05, 2012
yeayyyy!!..rejeki rejeki..congrats ina!!..;D
wan nurul hezrina wan nurul hezrina April 05, 2012
tahniah.ibu mengandungkan selalunya murah rezeki=)
Jaa Jaa April 05, 2012
tahniah...teruskan menulis walaupun ketandusan idea..haha...
Puan Kutu Puan Kutu April 05, 2012
Alhamdulillah murah rezeki alisya n adk dlm perut..:)
Puan Kutu Puan Kutu April 05, 2012
Alhamdulillah murah rezeki alisya n adk dlm perut..:)
misshannajr misshannajr April 05, 2012
tahniah..moga bertambah rezeki lg..dah boleh simpan utk si adik pulak hehe..
eita eita April 05, 2012
rezeki anak tu...
Bui Junaidi Bui Junaidi April 05, 2012
ALHAMDULILLAH,REZEKI JGN DITOLAK..HEHE
deno deno April 05, 2012
tahniah akak...!!! deno jarang dpt BE... boleh tak akak share tips ndan deno? thanks akak :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda April 05, 2012
syoknye blog Ina asyik dpt BE je..

dh tlg klik2, hihi~.. ^_^
anitadiana anitadiana April 05, 2012
tahniah intan..blog kak ita tak pernah ada pun...
Azi Azi April 07, 2012
alhamdulillah... sy tuk tyhn 2012 non ada ... hahaha
Mama Adam Mama Adam April 09, 2012
Bestnya! Saya ada 1 blog yg dh setahun x aktif. Tapi, asyik dpt BE. Blog yg aktif ni, satu BE pun belum menyinggah
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse May 08, 2012
bestnye... rezeki! jom kite click BE die..~♥
mselim3 mselim3 November 29, 2012
tahiah lah moga lepas nie lagi sukses dengan nuffnang yer...

mselim3
mselim3 mselim3 November 29, 2012
tahiah lah moga lepas nie lagi sukses dengan nuffnang yer...

mselim3