Yeayyy Esok cuti..!!! Honeymoon kali kedua?!

Mood saya sekarang dah tak sabar nak tunggu esok.. sebab nak pergi HONEYMOON..hahhahhaha... Opsstt baby dah ada dalam peyot pun, still nak guna perkataan honeymoon ke?.. hihii... Sesuka hati je saya ni kan.. tapi takpalah, kalau guna perkataan honeymoon tu, mood dia lain macam sikit.. muahahhah..

Ohya, kalau u all masih ingat, akhir tahun lepas, masa anniversary perkahwinan kami, saya ada bagitahu nak pergi honeymoon kali kedua bulan satu baru ni kan.. tapi tu la, asyik tangguh je.. So, kali ni, takda tangguh2 lagi yer... hihi.. Dari belum pregnant sampai dah pregnant.. baru dapat pergi..kikikii... 

Kami bertiga akan bertolak ke PULAU PANGKOR, esok pagi... Khamis petang, lepas checkout, kami akan gerak balik ke Chemor, Sabtu baru balik Sungai Petani... Ohya, disebabkan hati saya yang berbunga2 riang ni.. START ESOK, SAYA NAK BUAT MINI GIVEAWAY #2... TARIKH TUTUP SAMPAI 12 TENGAH MALAM HARI KHAMIS... kiranya 3 harilah... Esok pagi saya akan publish entry tu.. macam biasa.. IANYA HANYA MINI GIVEAWAY, SO, U ALL JUST ,TINGGALKAN LINK BLOG U ALL DEKAT ENTRY TERSEBUT... HADIAH SAYA BELUM TAHU APA, TAPI OLE2 DARI PULAU PANGKORLAH YER... MAYBE FM OR MAYBE KEYCHAIN OR APA2 JE LAH YANG SAYA BERKENAN UNTUK BELIKAN DEKAT U ALL DI SANA NANTI... BERAPA ORANG PEMENANG PUN BELUM TAHU JUGAK.. TENGOK BERAPA BANYAK BARANG SAYA BERKENAN NANTI..hihii

P/s : Doakan percutian kami ni, semuanya ok yer.. selamat pergi & selamat kembali.. & doakan moga saya & kandungan jugak sihat walafiat... > <..

Jangan lupa join Mini Giveaway #2 saya nanti yer... (",)...

Setiap jejak u all mulai esok, saya akan balas selepas kembali dari bercuti yer... (^_^)

SELAMAT HARI PEKERJA & HAPPY HOLIDAY (",)


Yeayyy Esok cuti..!!! Honeymoon kali kedua?!

{ 38 comments.. read them below or add one }

misshannajr misshannajr April 30, 2012
sukanya dia...happy holiday kak!! :)
deno deno April 30, 2012
wah... sukanya akak... deno memang dah cuti... tinggal sebulan lagi cuti.. deno pun bercuti jugak kak, malam nie tak tidur rumah.. hehe.. malam nie ada brthday party anak buah, adam khaleef :)
.:fyzz:. .:fyzz:. April 30, 2012
selamat berhanimun sekali lagi..take care..
emm bestnya dpt p P.pngkor..pepun insyallah nnti nk join gak GA nnti..:)
anisalya anisalya April 30, 2012
wah... nak pergi honeymoon. best tu. akak ni drpd mula kawin tak pernah pergi honeymoon pun. hehehe... tak ada la terkilan sebab lepas tu dpt tau pregnant.
Fai Shaklee Fai Shaklee April 30, 2012
wahhh, honeymoon kali kedua... nk join giveaway tu kak. best ni! ;)
mamaNoriz mamaNoriz April 30, 2012
ayooo... honeymoon time pregnant ek?
kang 'jadi kembar' lak...hahahhaa

jaga diri k... hati2 naik turun bot tu...

akak dulu honeymoon pun ke sana gak, siap sewa motor round2 pulau...
Masya Masya April 30, 2012
selamat bercutii wahhhh... itu pun tempat idaman nak honeymoon tau.. sampai dah keluar amir x pergi² kikikikiki.....
anitadiana anitadiana April 30, 2012
selamat berhoneymoon berempat lah ya..si alisha ikut sekali ke...?selamat bercuti ya ina..bestnya..
LYAfrina LYAfrina April 30, 2012
seronoknyer...
slamat bhoneymoon....

lya doakan agr smuanya bjln lncar n selamat..amin
fieda fieda April 30, 2012
selamat bercuti ina..beshnyer dia nk gi honeymoon la...jgn lupe beli fm dan keychain tu..bkn sng kan nk dapat ole2 dari sana..hehehe

done
syiela syiela April 30, 2012
selamat bercuti & selamat berhoneymoon..

silap2 dapat twin ni.. kekekeke

moga selamat pergi dan balik
nur anis nur anis April 30, 2012
bestnya holiday..happy holiday kak..:)
MamaEma MamaEma April 30, 2012
selamat pegi dan kembali..selamat berhoneymoon dgn anak dan bakal baby dilahirkan..
Izan Ishak Izan Ishak April 30, 2012
selamat berhoneymoon ye ina!
ieda ieda April 30, 2012
semoga selamat pergi dan balik dikk
oneymoon tuu molek2 yee , jgn ganas2 sgt ! .. ouchhhhhhhhhhhhh ekekek ;)

happy olidays dear .. ;))
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 30, 2012
eca baru sempat terjah!...honeymoon tu...weeiii.

beli banyak2 k :)

klik2 iphone,beli iphone takmampu :(
diera_nadiera ulalaaa~ diera_nadiera ulalaaa~ April 30, 2012
waaaaahhhhh..sangat seronok :) nak ikot jugak,boleh? ngeee~
Mama Adam Mama Adam April 30, 2012
Bestnya! Jealous!jealous!
Haaaa.. Kali ni, saya nk join mini ga ni. Aritu x smpt....
SeputihSalju SeputihSalju April 30, 2012
bestnya g honeymoon... taim sy g honeymoon dulu pun tgh mgndung jgk... dah mengandung baru sempat g honeymoon...hehhe, sebelum tuhh sibuk kjer jer....
Azi Azi April 30, 2012
hapi holiday..

semoga slmt pergi dn balik yea...
jemarisuri jemarisuri April 30, 2012
hepi holiday IB, jgn lupa shoot gambar byk2 kt pulau tu ye...hehe
shahdiana shahdiana April 30, 2012
wah ber honey moon dia ye...congrates....balik chemor singgahla meru....heheheheh
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat April 30, 2012
selamat bercuti....semoga selamat dan happy...
eita eita April 30, 2012
best tu gi honeymoon...
semoga selamat dalam perjalanan ....
Cempaka Kuning Cempaka Kuning April 30, 2012
Bestnya...Selamat bercuti.
mama_umar_maryam mama_umar_maryam April 30, 2012
slmt babymoon IB!!!mesti alisha happy sgt2
Yumida Yumida April 30, 2012
slmt berholiday...kompom alisha senyum smpai telinga nih...drive safely sis...
tiefazatie tiefazatie May 01, 2012
take care sis!
happy honeymoon!
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ May 01, 2012
salam Ina..slmt bercuti & berhoneymoon ya.lama bercuti tu ya...take care ya.
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY May 01, 2012
Happy holidays n Happy 2nd Honeymoon Ina :)

kami dok umah jerk cuti hari pekerja ni, Zaquan jerk yg berjalan ikut acik dia sampai ke Genting...
syafiqakarim syafiqakarim May 01, 2012
selamat berhoney moon.hahaha
CikPuan Azizah CikPuan Azizah May 01, 2012
selamat madu bulan kak.. jijah pon baru balik dr pulau pangkor n lumut :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 02, 2012
wahh jenjalan time=)selamat bercuti n jaga diri n baby baek2=)salam peluk cium kat alisha
Puan Kutu Puan Kutu May 04, 2012
dah baik holiday br sempat nak komen nie.aduh!
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 05, 2012
owh..kirenye cam hadiah anniversary ari tue la eh? hehe.. bestnye.. ^_^