Update hadiah & freebies


 Minggu lepas saya telah menerima keychain penyu hasil dari kemenangan Giveaway.. Siapa like dapat PENYU yang dianjurkan oleh Alvas..



Selain tu, saya jugak dah dapat freebies ChocoMarvel.. Produk ni sebenarnya adalah supplemen kelegaan haid yang semulajadi.. Ia membantu kita melancarkan pengaliran darah & mengurangkan kesakitan haid dan lain2.. Saya masih belum try minum lagi.. asyiik terlupa je..hihii.. Jika u all teringin nak jugak sample ni.. Cepat2 KLIK SINI tau (^_^)


{ 23 comments.. read them below or add one }

ajumohit ajumohit February 19, 2012
tahniah intan!!! cutenya penyu tu
YaYaNsMuM YaYaNsMuM February 19, 2012
comelnye penyu! food suplement tu pn nmpk menarik, especially for ppl like me nih....huhu
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 19, 2012
comel penyu tue..cik rose tak sampai lagi...
aimi aimi February 19, 2012
akk slalu dpt adiah jeles nie =)
nanakimie nanakimie February 19, 2012
congrats sis!:)

nana da lama xdapat adiah giveaway neh..hee.....
dela dela February 19, 2012
wah!.. best kan dpt hadiah2 free bgini.. :)
jemarisuri jemarisuri February 19, 2012
penyu tu mesti dr terengganu kan.. sbb ari tu js ada beli present buat besday kwn anak js...hehe

suka tengok tang mata dia...kihkih
Papa Mifz Papa Mifz February 19, 2012
wah...mcm2 hadiah dah menang yer...hebat2..
Mama Adam Mama Adam February 19, 2012
Bestnya.... Penyu kiut tu... Suke!
Murah rezeki mama alisha
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 19, 2012
wah...kak fieda & ina dh dpt eh penyu nie...sy xdpt lg, hehe...

camne nk dptkn sample tue? die kate address kne dlm s'pore je, huhu~.. T_T
fieda fieda February 19, 2012
hahaha..mcm kembor la plk penyu kita tu ye..comel..kak fieda geram tgk..berebut rebut dgn maira..hihihi...

done nuff...
L L February 19, 2012
waa. utgnyer akak... selalu dapat hadiah.. huuu.. tahniah.=)

jgn luper minum tu. huhu

jom baca sekejap.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html
zareliqa afiqa zareliqa afiqa February 20, 2012
Pinjam penyu tu bole? hehe
yad'z yad'z February 20, 2012
wah.. comell lah penyu tuh.. coco tuh macam menarik jek.. saye selalu datang sakit. huhu
Mama Ema Mama Ema February 20, 2012
tahniah ina..murah rezeki
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 20, 2012
congrats..wah yg tuk kelegaan haid tu cm best..hee
Masya Masya February 20, 2012
comel lah penyu tu.. ssh nak dapat tau..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 21, 2012
cumil penyu2=)tahniah..awak taknak join contest megazine ke mcm cute mum?mcm nak join tp masa blum ado laa.tgk adih besh jerk
Puan Kutu Puan Kutu February 22, 2012
tahniah..untung alisya dpt penyu comel..