Tudung bawal polka dot ALISYA??!!


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)  

TUDUNG BAWAL POLKA DOT ALISYA RM25

Fuyoooooo Alisha dah ada jenama tudung sendiri.. walaupun dia tak pakai tudung...muahhahhaha.. Nampak tak tudung kat atas tu.. itulah TUDUNG BAWAL POLKA DOT ALISYA..!! Cantikkan.. mesti siapa yang pakai tudung ni se'sweet' alisha..hihihiii

Actually, ni adalah antara koleksi tudung yang terdapat di Blog Scarf Sweethoney.. Ya Allah.. sangat tak rugi kalau u all pergi terjah Scarf Sweethoney sebab owner dia @ model sentiasa memberi senyuman manis.. Bagus owner dia.. rajin sedekah senyuman..hihii.. Bila orang sentiasa senyum, kita nak tengok pun rasa seronokkan.. dah tengok sekali, nak tengok lagi... Macam tu jugaklah dengan tudung2 yang terdapat di sana.. sangat2 cantik & sangat2 murah!! Sampai saya rasa nak menangis sambil guling2... hihihii.. Jom layan gambar dekat bawah..

SHAWL SEGITIGA QISYA RM29


Ropol chiffon bermotifkan leopard & "lace" di bahagian tengah2 shawl

SHAWL ANABELLA WITH AWNING RM35

SANGAT CANTIK!!... Sampai rasa nak menjeritttttttt... adoiiii.... Dengan adanya ruffles tu, memang buat lagi cunlah... Siapa2 yang berwajah bulat, sangat sesuai pakai yang berawning sebab akan buat muka kita nampak lebih tirus..

SHAWL ARAB RUFFLEYA RM35


Serius la u all.. memang tudung dekat Scarf Sweethoney ni semua cantik2 & lain dari yang lain!!.. Jarang nampak orang guna.. Unik.. Tengok shawl ni haaa... adoiiiii... Boleh "pengsan" lama2 mengadap blog Scarf Sweethoney.. sebabnya semua cantik2 sangat..!! Terjah la u all... sungguh rugi jika tak terjah Scarf Sweethoney...   

SHAWL ZIPPY ZAYRA RM35
BETOI2 BUAT SAYA JATUH CINTA.. LAIN DARI YANG LAIN..!!!


Saya nak beli shawl ni..!! Confirm mesti beli tapi lain bulan sebab nanti my dear bising.. Baru je beli tudung, dah nak beli lagi..hihii... Serius la u all, memang shawl ni lain dari lain sebab shawl ni ADA ZIP di hujung yang boleh menyambungkan shawl ni.. Tak reti nak cerita dekat u all macamana shawl ni.. tapi u all boleh tengok toturial.. mesti u all faham apa yang saya maksudkan LAIN DARI YANG LAIN..!!

Tengok step1.. mesti u all faham apa yang saya maksudkan.. (",)

So, macamana u all.. ada rasa nak menangis sambil guling2 macam saya tak??!! muahhahahha.. Cantik2 kan.. adoiihhh... Selain dari tudung, shawl & inner.. Scarf Sweethoney pun ada buat toturial untuk cara pemakaian shawl yang terdapat di Scarf Sweethoney.. Sangat banyak toturial.. berpuluh2 hokay..!! Macamana cantiknya shawl or tudung.. macam tulah cantiknya toturial pemakaian tu..hihii.. Kalau u all nak tengok toturial KLIK SINI..     

"Saya doakan perniagaan Scarf Sweethoney akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 18 comments.. read them below or add one }

Gen2Merah Gen2Merah February 18, 2012
best la mama alisya ni.. aktif... tu sebab ramai peminat dan pengunjung kat sini..

p/s: agaknya alisya bila dah remaja mesti cun macam model kat gambar ni.. ehe
LYAfrina LYAfrina February 18, 2012
comel sgt2.. sgt2 bkenan dgn tudung bawal polka dot n shawl y last tu..
LYAfrina LYAfrina February 18, 2012
comel sgt2.. sgt2 bkenan dgn tudung bawal polka dot n shawl y last tu..
Mama Adam Mama Adam February 18, 2012
Sweet sangat! Agak2 kalo saya yg pakai, leh x jd sweet mcm model tu? Hee
eita eita February 18, 2012
ni kalau nak cepat ni sah2 main lilit je ni....
Tihara Tihara February 18, 2012
wahh ada nama alisya..cumel model ni,tudung pun cun :)
aimi aimi February 18, 2012
wah sudah ade name sendri =)
YaYaNsMuM YaYaNsMuM February 18, 2012
suka ngan polka dot...tak kire la baju ke, tudung ke...coz nmpk very la comel..hehe
Lin Azlina Lin Azlina February 18, 2012
owner dia cantik..pandai gayakan tudung
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2012
wah...comelnye tdung2 die..
siap ade tutor lg tue, hehe.. ^_^
bile la sy nk b'duit nie, hehe.. XD
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 18, 2012
santeknye..ssh lak nk pakai nye..belit2 tu..xbape nk terror...ekekke
fieda fieda February 19, 2012
mmg ctk la..tp tak reti la nk pakai yg belit2 tu..
nanakimie nanakimie February 19, 2012
model shantek...pakai apa pun cantek:)

suka nengok gambar2 tu semua^-^
anisalya anisalya February 20, 2012
suka tengok tudung2 tu tp nak pakai husben sure tak bagi. ngeee...
Puan Kutu Puan Kutu February 22, 2012
alhai comel2 n cantik2nya..menggoda betullah..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa December 20, 2012
emm..gambar da xle nak tgk la kak..hehe..