ESOK hari lahir saya.. (^_^)

TARIKH LAHIR : 25/02/1983
 TEMPAT LAHIR : KUALA IBAI, KUALA TERENGGANU
DIBESARKAN DI TERENGGANU SEHINGGA TINGKATAN 5
SELEPAS SAMBUNG BELAJAR DI KUANTAN, TERUS MENETAP DI CHEMOR, PERAK

SAYE ORANG GANU.. SUKE MAKANG KEPOK LEKOR.. NOK CAKAK BAHASE GANU, CARI AH SAYE.. (^_~)

Opssttt.. nampak gayanya hari ini adalah hari terakhir saya berumur 28 tahun.. sebabnya esok dah berumur 29 tahun..hihii.. So, harus memanfaatkan hari ni sebaik yang mungkin..hehee.. Sekejap je masa berlalu.. tanpa disangka2, tahun depan dah nak masuk 3 series..

Alhamdulillah.. di usia saya 29 tahun ni, saya dah mempunyai sebuah keluarga yang bahagia.. Ada suami & ada seorang anak... Saya harap saya sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik untuk menguruskan rumah tangga & jaga Alisha..

P/s : Entry pendek sebab idea nak mengarang langsung takda

ESOK hari lahir saya.. (^_^)

{ 38 comments.. read them below or add one }

Nida Nida February 24, 2012
Sekejap je kan masa berlalu, tak sedar umur pun dah semakin meningkat... Kak Nida ucapkan selamat ulang tahun kelahiran buat Ina, moga hari2 yg dilalui terus dirahmati Allah...amin.

p/s: akak punya besday 27hb ni..hehe
fieda fieda February 24, 2012
sekejapnya masa berlalu kan ina..tak sedar umor semakin bertambah....saya pung suka kepok lekor gokk...

done..ina tak updated churp2 dh ke..?
Mama Adam Mama Adam February 24, 2012
Haappy besday to you (esok)
Happy besday to you ( esok)
Happy besday to mama alisha
Happy bestday to you!


Jadikan hari ini best day ever!
Joanna Yunus Joanna Yunus February 24, 2012
Selamat hari Lahir (In advance)
Jaa Jaa February 24, 2012
yeay, ina makin tua...
mamavogue mamavogue February 24, 2012
eh sebaya rupe nyer kita ye..
Happy becoming birthday!!

& thanks 4 ur support!!
Masya Masya February 24, 2012
alhamdulillah.. selamat panjang umur dan moga dimurah rezki serta diberi kesihatan yg baik...
NurShahFamily NurShahFamily February 24, 2012
alhamdulillah.....
bertambah usia bermakna kita dh berjaya... berjaya menjalankan hidup ngan sempurna...
menjadi anak, isteri dan ibu mmg berat namun kenyataannya kita berjaya setakat ni...
semoga akan sentiasa berjaya dan semoga ditambah rezeki....
amin...

( hehehehe berjela lak ayat )
ijA ijA February 24, 2012
selamat menyambut hari laihir mama alisya...
jemarisuri jemarisuri February 24, 2012
la kita satu kapal rupanya...hehe..

selamat hari lahir...semoga bertambah bahagia...hihi
UniMeOw UniMeOw February 24, 2012
okeh,,esok nak dtg lg wish bday..hehe

nak blaja cakak ganu!!
Gen2Merah Gen2Merah February 24, 2012
alhamdulillah kak Intan.. mencecah umur 29 tahun, segala apa yang diimpikan telah tercapai kan.. Dapat rumah, suami dan anak2 yang comel... kena lagi akak menjadi blogger femes kebelakangan ini.. semoga hari esok akan memberi kebahagiaan buat diri mama alisya..
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 24, 2012
bestnye kan..29 tahun n da ade family..alhamdulillah..rezeki Allah tuk awk ina..
nanakimie nanakimie February 24, 2012
happy becoming besday sis!:)

oo,org ganu...hehe..nana bukan org ganu pun suke makang kopok lekor jugok:)
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara February 24, 2012
Sukur alhamdulillah.. selamat ulang tahun ke 28. Semoga dilimpahi kebahagian berpanjangan..
ps: tak apa ye, ucap awal sehari.. :D
ijA ijA February 24, 2012
sini ada dua resipi aiskrim, boleh pilih yang mana-mana untuk cuba...


http://umealong.blogspot.com/2012/02/aisrkim-vanilla-kita-tukar-perisa-milo.html

http://umealong.blogspot.com/2012/01/senangnya-resipi-aiskrim-oreo-dari.html


cubalah..resipi senang rajin jugak buat masa cuti..
Tihara Tihara February 24, 2012
ohh..mude sangat lagi adik akak ning..sekapung dgn ustat zaha idrus okk..lame dh tk kecek ganu..selamat hari lahir in advanced
Gen2Merah Gen2Merah February 24, 2012
nanti alisya dah besar boleh teruskan kesinambungan blog mama nya ini... ehehe
anitadiana anitadiana February 24, 2012
selamat hari tua esok....

Dengan ucapan

Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji,
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang kekal hingga hujung nyawa,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.
aaaaaaaaaaminnnn.....
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 24, 2012
lahh...da nak 29tahun eh....dah makin berusia....tpi still maintain cute.heeheehee :)
eB ezrin eB ezrin February 24, 2012
u sebayer shah yer?
slamat ulang thn....
smoga segala yg diimpikan menjadi kenyataan & lebih bahagia aminnnnnnn :)
Mama Ema Mama Ema February 24, 2012
akak pun ic 11 ni..tp tak reti pun cakap ganu...
fieda fieda February 24, 2012
la..kelakor plk bila baca balik komen kak fieda dgn kak nida tu..ayat permulaan yg hampir serupa..maklum lah sebaya...
Izan Ishak Izan Ishak February 24, 2012
selamat hari lahir in advance ye ina... alahai... muda lagi berbanding k.izan ni haaa...

ina tau... k.izan dok mengidam nak mkn kopok lekor ganu ni. huwaaa... bilalah gamaknya nak dpt makan...
QasehnyaRania QasehnyaRania February 24, 2012
besday kita bulan yang sama kan...
esok la wish..hehe
Mrs Lurve Mrs Lurve February 24, 2012
happy birthday in advance
moga terus berjaya dunia dan akhirat, moga di pertambahan usia ke angka 29 akan lbh mendewasakan awk dlm melayari kehidupan bersama keluarga.

p/s: tetiba rasa mcm baca skrip pulak hehehehe
Zie Zie February 24, 2012
Tahun Hadapan selamat datang ke angka 3 pulak yer...
misshannajr misshannajr February 24, 2012
happy birthday in advance..eh kak intan ghuponyer..ingtkan kita yang kakak hahaha..sya blm masuk 28 lg..pstt tak tanya pon hha
Zie Zie February 24, 2012
Tahun depan leh join group 30 annnn

apapun moga panjang umuq
Zie Zie February 24, 2012
Tahun depan leh join group 30 annnn

apapun moga panjang umuq
anisalya anisalya February 25, 2012
pkay... dh nk masuk 29. eh dh masuk 29 thn pn kn... happy birthday yang...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 25, 2012
hepi 29th b'day Ina~!!!!!

moge awk akn dpt hadiah baby nnti, insyaAllah~... amin3~..
sy akn slalu doakn, hihi~.. ^_^

luv u sooooo much!!!
Arol Mubin Arol Mubin February 25, 2012
Selamat hari lahir, kak Ina! Semoga hidup kak Ina dan keluarga sentiasa dirahmati oleh Allah SWT. :)
Arol Mubin Arol Mubin February 25, 2012
Selamat hari lahir, kak Ina! Semoga hidup kak Ina dan keluarga sentiasa dirahmati oleh Allah SWT. :)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 25, 2012
Birthday Intan bulan 2 ya...Happy Birthday Intan...Semoga panjang umur dan cepat2 biar Alisha cepat dapat adik hehehe
shahdiana shahdiana February 25, 2012
bezday kak nida sama ngan yana ek..heheh...hepi bezday ina.....semoga jadi ibu & isteri yang mabeles...
Puan Kutu Puan Kutu February 25, 2012
Selamat hari tua ina..amboi msti teruja nak smbut besday smp takde idea nak mengarang.kihkih..
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 25, 2012
Happy B'day Ina

Alhamdullillah ..moga bahagia selalu <3