Memang sangat2 KREATIF!!


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)


 Kalau u all pergi Dewi's Artwork Station mesti u all akan terpukau dengan kecantikkan produk yang Dewi's Artwork Station jual.. Sungguh2 kreatif & sangat2 cantik hokay..!! Dahla cantik.. murah pulak tu.. gerenti u all tergoda punyalah..hihii.. Sebelum u all terjah Dewi's Artwork Station.. meh saya goda u all dengan menayang barang2 yang cantik nih..hihii.. Semuanya boleh dimiliki di Blog Dewi's Artwork Station or Fanpage Dewi's Artwork Station .. (",)


HP STRAPS


Ya Allah Ya Tuhanku.. bertuahnya Dewi's Artwork Station dikurniakan kemahiran dalam bab reka2 macam ni.. sungguh cantik.. !! Ketika saya ber'siar-siar' dekat Fanpage Dewi's Artwork Station ni.. memang dalam hati saya ni rasa nak menjerit je.. sebab cantik sangattttttttttttttt!!..Lollipop Hp Strap ni cuma berharga RM5/each...


 Orange Lemon Donut Hp strap cuma berharga RM4.. Sungguh2 cantik..!!

KEYCHAIN


Selain Hp straps.. Keychain pun ada jugak tau.. tetap jugak cantik2 belaka.. Guitar keychain ni cuma berharga RM5


Strawberry layered cake keychain ini pun cuma berharga RM5.. Kreatif sungguh nih..!! Siap boleh reka keychain berbentuk kek lagi.. hihii

CASE / POUCH


 Angry Birds Couple BB Case berharga RM15..


kalau u all tak berkenan yang satu2 macam atas tu.. boleh order yang jenis couple set ni haa... Ingat baju je boleh bercantum2 ke.. hihii Ini sangat sesuai kalau u all order satu untuk u all & satu lagi untuk pasangan u all.. soo sweet (^_^)

 BROADBAND CASE


Fuyooo broadband pun nak guna baju LV..hihii.. Sungguh comel.. belilah satu.. nanti broadband u all adalah baju..hihii.. Harganya cuma RM5 sahaja.. murah tu.. LV lagi..kikiii


Girl Type A broadband case.. yang ni pun berharga RM5 jugak.. wallaweh..murah sungguh nihh..!!

BROOCH


 Berkenan betoi saya dengan brooch fruits ni.. nampak sangat comel.. ololooo sweet sungguh..!! RM2 sahaja setiap satu.. jika u all nak beli 1 set.. ianya lagi jimat.. cuma RM7 sahaja..! (",)


 Aeroplane brooch.. kreatif kan... harga dia RM2.50.. (",)

CAR ACCESSORIES


Tu dia.. Waksegan lagi...hihiii comel.. harganya cuma RM15.. PVC hokay...



Apple.. Go green item cuma berharga RM10.. cantik yang amat sesangat lahh....

 TISSUE HOLDER


 Cuma berharga RM10 per each.. Berkenan yang kaler biru tu.. ensem segak bergaya..muahhahhah

 HAIR ACCESSORIES


Reddish Flower hair tie cuma berharga RM4.. sangat cantik.. Kalau anak2 u all jenis yang suka rambut dia diikat ni.. memang sesuai sangatlah.. (",)

So, macamana u all.. ada tergoda sampai nak jatuh tangga tak..muahhahah.. serius.. bagi saya memang sangat2 cantik.. sangat2 kreatif & murah..!! Ini kalau u all nak bagi dekat orang pun memang sesuai nih.. Buat sebagai cenderahati ke.. or bagi dekat anak2 murid u all ke.. adusss.. Memang cunlah... Nak tengok lebih banyak.. cepat2 terjah Fanpage Dewi's Artwork Station

"Saya doakan perniagaan Dewi's Artwork Station akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 17 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 21, 2012
mmg kretip ni..leh la buat rujukan..

p/s: yui kat taman tun smbnthan..

lepas sikit dari petronas tu =)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 21, 2012
p/s: hihi,boleh aje..roger2 ea..
anisalya anisalya February 21, 2012
kalau dah kreatif tu mcm2 bnd blh buat kan?
sue zainun sue zainun February 21, 2012
kreatif lah..cantik semuanya..banyak idea
Gen2Merah Gen2Merah February 21, 2012
eeeh eh, cute nya produk2nya.. mesti kanak2 macam alisya suka... ngeee~
dela dela February 21, 2012
kreatif....cute2 aja... :)
jemarisuri jemarisuri February 21, 2012
sgt la kreatif tp kalau js tah apa jadinya...hehe
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 21, 2012
mmg sgt cun & kemas aa kraf2 die...
sy kne byk usaha lg nie, hehe.. >_<
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 21, 2012
mmg kreatif&cantik,
bertuah ler mereka yg kreatif ni kan, boleh juga berbizness dgn hasil tgn yg kreatif tu..
eita eita February 21, 2012
memang comel sangat2..
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 21, 2012
Memang kreatif dan comel2 jer...
nanakimie nanakimie February 22, 2012
jatuh cinta dgn craft2 dia:)

shantek, comel and kemas je jahitan dia..heee...
Dewi's Artwork Station Dewi's Artwork Station February 22, 2012
thanks sis for promoting us :)

regards;
www.dewi.me
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 22, 2012
pandai tol dia buatkan?kalau bg nurul huh termenung nak buatnya
Puan Kutu Puan Kutu February 22, 2012
derang nie mmg kreatif dan pandai pulak tu berniaga ye..