Siapa yang kemarau Buffered Earning (BE) meh baca apa Nuffnang cakap nih..!!

SILA KLIK GAMBAR UNTUK BACA LEBIH JELAS.. 
Sorry.. tahu u all tak nampak jelas kan... saya pun tak boleh baca kalau tak klik..hahhahhahha 
*Tak reti nak setting bagi okay*


Siapa yang blog tengah kemarau BE macam saya ni.. meh cepat pakat2 baca emel Nuffnang nih..hihiii.. Actually semalam saya dengan muka tak tahu malu.. pergi hantar ticket dekat Nuffang.. tanya Nuffnang "Kenapa blog saya dah lama tak dapat Buffered Earning (BE)" <------ Nampak sangat tak muka tak tahu malu nih!!... hahahha Sebenarnya saya saja je sebab nak hantar ticket dekat Nuffnang tapi tak tahu nak tanya apa.. so, main bantai je tanya..hihii.. Manalah tahu, kot2 tetiba Nuffnang baik hati nak bagi BE, boleh beli basikal untuk Alisha..hehhehhe

So, Nuffnang pun balaslah emel saya tu.. Nak tahu apa dia.. bacalah dekat atas tu yer..hihii.. Baca yang saya highlight tu yer.. "Nuffnang cakap sistem dia direka untuk mengutamakan BLOG BARU yang belum pernah dapat BE & blog2 yang KEMARAU BE.." Blog saya lah tu..kikikiii.. Part paling best.. Nuffnang suruh saya bersabar *padan muka saya* kikikii... & terus berblog & akan dapat BE dalam masa terdekat.. kikikikiiii hahhahha

P/s : So, bila dah cashout ni, blog saya memang betoi2 kemaraulah kan Nuffnang?.. (^_^)


{ 27 comments.. read them below or add one }

♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ February 15, 2012
Dulu k.atie pon ada htr komen kat Nuff gak sbb xder BE..pastu br dapat lak!
hafizulhakim hafizulhakim February 15, 2012
penah dapt sekali je.huhu
Aine Ainun Aine Ainun February 15, 2012
Ohoho...saya yg masih baru ni lg la x layah n x penah dapat;)
Masya Masya February 15, 2012
hahahaha.... oklah tu pernah cash out, sy ni lagi x pernah cash out langsung.. memang kemarau btllah...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 15, 2012
amboi sis ni..sbr2..bg peluang kat sy ni..hihi..

xpenh cashout!!
ieda ieda February 15, 2012
akak dah hantar ticket ..
tapi still tunggu BE
kena sabar lah kan .. ekkee
tapi sebenarnya x sabar dah ekekek ;)
Izan Ishak Izan Ishak February 15, 2012
hehe.. blog kak izan pun mmg kemarau BE. ada seketul je tu... jadilah drp takde kan.
Tina Othman Tina Othman February 15, 2012
samalah, tahun sebijik pun takde
::NureeN:: ::NureeN:: February 15, 2012
hehhee.. thx info.. nureen dah mls nk ber BE ni sbb x brapa nk pandai ;p hehhe
fieda fieda February 15, 2012
hehehe..kemarau dan kemaruk ni...lama giler tu kak fieda tak dapat BE..earning pun tak gerak2..
cik mun cik mun February 15, 2012
mun xpaham la BE ni..huhu
zareliqa afiqa zareliqa afiqa February 15, 2012
Tapi kan kak~ blog iqa nie lagi lar..bukan kamarau lagi.Kering kontang dah.BE langsung tak jejakkan kaki.hehe, sabar jela ikut turn~ hihi :D
LYAfrina LYAfrina February 15, 2012
hik2... lya dh lama berbalas surat cinta dgn nuff... hehe..bsabow j la kan..nnti ada rezeki kt x kmana kan
Zie Zie February 15, 2012
Memang tak pernah berak de pun tak pa t BE pun... tak kisahlah...hehehe
Tihara Tihara February 15, 2012
sebab blog pun dah makin banyak la ni..nuffy pn fenin nk agih BE..nak BE ..nak nak nak...mcm budak kecik merengek dah ni ..huhu :)
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha February 15, 2012
hehe ternyata selama ini blogging sangat menguntungkan juga ya!
eita eita February 15, 2012
ita tak pernah cek pun...
hehehehe...lagi lah kemarau....
Lelord Lelord February 15, 2012
hehehe aah la kemarau gak ni
jemarisuri jemarisuri February 15, 2012
huhu tak pernah plak js merasa lagi...
Lin Azlina Lin Azlina February 15, 2012
kalau camtu kena create blog baru ar...haha..
saya pun baru jer dpat be
Ummi Iman Ummi Iman February 16, 2012
baru je cash out.. ingat nk tunggu tp kurang sabar ;) biasalah kan bila tgk org lain dpt kita pun nk juga..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 16, 2012
haha..same kes la kite Ina...
sy pun br anta tikte tnye nape blog sy xdpt BE...
kne ayat yg same gak, hoho.. XD
sabo je la ye Ina.. ^_^
anisalya anisalya February 16, 2012
kemarau ek? hahaha... tak pe la. dgn tny nuffnang blh buat entri pasal tu dan mst ramai org msk sbb nk tahu kan?
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 16, 2012
eija br check akaun nuff, ada BE seketul, yg lain sume dh ME, tp eija nye BE pun dapat masa akhir thn 2011 setelah hampir 2 thn berblog...lama tu menunggu...huhu...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 16, 2012
nurul pgnie dpt seketul lagi..tp adeh tak sempt nk wat entry.esoklh klu sempat