Ada siapa2 nak kelihatan gorjes tak??!


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)


Nama pun dah Gojez Houz.. So, u all mesti tau la kan yang kalau u all ingin kelihatan gorjes or cantik + cun melecun... Gojez Houz lah tempatnya!!.. Gojez Houz jual macam2 produk tau.. Tapi kat sini saya nak cerita dekat u all pasal 3 produk yang paling hangat di pasaran... (",)

GOGEN (Collagen Dust) *Pure Collegen Powder*



20G = RM35, 30G = RM45, 40G = RM55, 60G = RM72, 90G = RM90, 180G = RM158

Bagi saya produk ni sangat bagus sebab kita boleh mengawal pengambilan kolagen kita sendiri.. U all mesti tahu kan antara fungsi kolagen ni untuk kecantikan.. yela, umur makin dimamah usia.. cewah..hihii.. Pentingnya kolagen bagi mereka yang mementingkan kecantikan.. kalau tak, takdalah sampai orang duk cucuk kolagen dalam badan.. dengan produk ni tak perlu cucuk2 dah.. campur je GOGEN ni dalam air MILO & minum.. mesti lazatkan.. (",) Nak tahu lebih lanjut, KLIK SINI

PEPTAN (Collagen Dust)


40G = RM40 , 150G = RM90

PEPTAN ni lebih kurang je dengan GOGEN cuma bezanya PEPTAN takda Vitamin C & tak boleh bancuh dengan air panas.. Produk ni bagus jugak tau sebabnya ada testimoni bagitahu muka dia dah tak berminyak lagi & jerawat cepat kecut walaupun baru guna 2 hari.. Bagus kan.. siapa2 ada jerawat boleh try ni (",) Nak tahu lebih lanjut, KLIK SINI

SlimWhizz



RM 45 sekotak with 15g x 10 sachet

SlimWhizz adalah produk yang berasaskan estrak oren yg enak serta kandungan organik utama seperti Fiber Oat, Garcinia Cambogia, Acai Berry, Teh Hijau dan Aloe Vera .. Ia dapat membantu u all mengatasi masalah berat badan berlebihan secara sihat dan efektif. So, siapa2 yang ingin mengurangkan berat badan, bolehlah try produk ni.. (",) Nak tahu lebih lanjut, KLIK SINI

Inilah antara produk yang Gojez Houz jual.. Nak tahu lebih banyak lagi produk apa yang Gojez Houz jual, u all kene cepat2 terjah Gojez Houz lah..hihiii.. Ohya, lagi satu, Gojez Houz ni pun ada buat GH Membership tau.. Memang baguslah.. nak buat kad ni pun tak mahal.. cuma RM 10 je & takda expired date hokay!.. (",) Banyak benefit jika u all ada kad ni.. Nak tahu apa kelebihannya... Cepat2 baca dekat SINI.. hihii

 "Saya doakan perniagaan Gojez Houz akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"
 

{ 18 comments.. read them below or add one }

QasehnyaRania QasehnyaRania February 10, 2012
Wow....memang gorjes lah.... ;)
anisalya anisalya February 11, 2012
sekarang ni semua bahan campur collagen kan? blh beli la gogen tu. utk kecantikkan alami. hahaha...
Bui Junaidi Bui Junaidi February 11, 2012
TERINGIN JUGAK NAK CUBA..HIHI
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ February 11, 2012
Mesti pg2 mggu ni ramai yg nak sgt jadi gorjeskan....:D
Puan Kutu Puan Kutu February 11, 2012
semoga terus maju juga.siapa tak nak nampak muda n cantik kan?hehe..
Munnafendy Munnafendy February 11, 2012
fuiyoh kental la kulit kalau hari2 minum kolagen kan kak? hihi mmg minat je =)
L L February 11, 2012
support2. beli2.. huhu..

jom jenguk2 sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/mudahnya-kau-tingalkan-solat.html
Papa Mifz Papa Mifz February 11, 2012
mcm nak try jer slimwhizz tuh..hehe
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 11, 2012
sy leh pki ke produk nie?
hehehehe.. *prasan mude*
AkmaFaizal AkmaFaizal February 11, 2012
Tgh pregnant la..blom boleh pakai lagi..past pantang nnt boleh cuba kot..hehe

Jemput join ga saye skali..hehe
http://www.akmarwati.com/2012/02/giveaway-dari-akmarwaticom.html
shahdiana shahdiana February 11, 2012
bagus produk ni..awet muda...
Nida Nida February 11, 2012
Tak sabarnya nak makan supplement berbentuk begini..hehe. Terutama kolagen tu, Insya Allah nanti bila dah bergaji semula..hehe
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 11, 2012
tak mampu nak beli...sekrg kena jimat2 hehehe
fieda fieda February 11, 2012
kalau byk duit sume nk kelihatan gojes..hehehe
Masya Masya February 11, 2012
masih tak berkesempatan nak join GA ina... harap dapatlah join sblm tamat tempoh hihihihi....
Mama Adam Mama Adam February 11, 2012
Mmg tengah mkn kolagen. Maklumlah.... Semakin berusia...
mIsSy NiTa mIsSy NiTa February 20, 2012
Salam..

saya dealer Gogen utk Shah Alam, Klang and Subang..

If nak boleh contact je saya
0126973972 (Nita)


tq