Cara penentuan HADIAH untuk PEMENANG IntaNBerliaN's First Giveaway.. (^_^)

Adoiiii sorry yer.. terlupa nak selitkan sekali macamana penentuan hadiah untuk pemenang dekat entry pemilihan pemenang tadi.. Yela, hadiah banyak kan.. so, mesti u all akan tertanya2 cabutan yang keberapa dapat perfume.. cabutan ke berapa dapat shawl cabutan ke berapa dapat contact lens cabutan ke berapa dapat tudung.. adusss... banyak sangat ni.. tak larat nak senaraikan semuanya..hihii

Memandangkan seperti yang u all dapat tengok dekat entry hadiah tu ada 45 pemenang.. So, nanti akan ada 45 kali cabutan lah untuk jejari bertuah si alisha tu menarik nombor dari balang tu nanti.. Harap2 Alisha dapat bagi kerjasama yang baiklah.. Yela, banyak sangat dia nak kene cabut..muahhahha

Saya akan bagi hadiah mengikut turutan hadiah yang saya dah senaraikan dalam entry Meh cepat tengok.. !! Hadiah untuk u all ni.. Senang cerita, saya copy balik dekat sini untuk u all lebih jelas yer..

Cabutan 1 : 
SPONSOR : House of Pines (1 pemenang)
Perfume guess by marciano 100ml  

Cabutan ke 2 :
SPONSOR : The Bag Galore (1 pemenang)
Bag

Cabutan ke 3, 4 & 5 : 
SPONSOR : Gojez Houz (3 pemenang)
Collagen Dust (Pure Collagen Powder) 30g RM45.00 (cabutan ke 3) 
Egyptian Magic Cream Trial 10g RM15.00 (cabutan ke 4)
Softfea Beauty Essence 2 in 1 Set (Sabun Bio White + Night Cream Softfea Bio White) RM39.90 (cabutan ke 5)

Cabutan ke 6, 7 & 8 : 
SPONSOR : butikpinkku (3 pemenang)
Shawl Maria

Cabutan ke 9 & 10 : 
SPONSOR : MIz IrYa Boutique (2 pemenang)
Tudung Ekspress (cabutan ke 9)
Syria (inner n body yang berasingan) - corak leopard (cabutan ke 10)

Cabutan ke 11 : 
SPONSOR : Scarf Sweethoney (1 pemenang)
Shawl & Ribbon Clip

Cabutan ke 12 & 13 : 
SPONSOR : InDiana BouTiQuE (2 pemenang) 
Syria Polos Denim Dot

Cabutan ke 14 : 
SPONSOR : Moe Closet (1 pemenang)
Pashmina Stripey, Shawl duo Tone & Inner hitam  

Cabutan ke 15 : 
SPONSOR : Fashion Twister (1 pemenang) 
Rantai + theme premium (wordpress only)

Cabutan ke 16 & 17: 
SPONSOR : Pretty Lens Store (2 pemenang)
Contact Lens any color and power

Cabutan ke 18 & 19 : 
SPONSOR : Shuhadah Bajuibu (2 pemenang)
Gugu Swadle Pod / Bedung Bayi

Cabutan ke 20 : 
SPONSOR : BabyIbu Shoppe (1 pemenang)
Botol Weego Pink- 9oz - RM69

Cabutan ke 21 : 
SPONSOR : Coklatmanis2u (1 pemenang)
Coklat Praline 21 cavity

Cabutan ke 22 : 
SPONSOR : Dewi's Artwork Station (1 pemenang)
Round box. 'freshly bake'

Cabutan ke 23 : 
SPONSOR : SUKA Collection (1 pemenang)
Penghias Pintu "Welcome"

Cabutan ke 24 : 
SPONSOR : NADICRAFT (1 pemenang)
Bantal.. Tulisan ikut kehendak pemenang

Cabutan ke 25 : 
SPONSOR : Craft n Crochet (1 pemenang)
Coin Pouch

Cabutan ke 26 & 27 : 
SPONSOR : Cik Pingu (2 pemenang)
Topup RM5

Cabutan ke 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 & 37 : 
SPONSOR : QasehnyaRania (10 pemenang)
"Pensel kayu-Johor"

Cabutan ke 38 : 
SPONSOR : Fieda Rafli (1 pemenang)
 Keychain from Terengganu

Cabutan ke 39, 40, 41, 42, 43, 44 & 45 : 
Pemberian ikhlas dari penganjur
RM30 (cabutan ke 39)
RM20 (cabutan ke 40)
Brooch Karisma (cabutan ke 41, 42, 43, 44 & 45)
 

So, saya harap u all semua jelas dengan penjelasan saya ni yer.. cewahhh..hihi..

Cara penentuan HADIAH untuk PEMENANG IntaNBerliaN's First Giveaway.. (^_^)

{ 13 comments.. read them below or add one }

mamavogue mamavogue February 27, 2012
x sure cane nak join ni..
hihi baru lg kan so blurr skit..
fieda fieda February 27, 2012
sape la yg bertuah dapat hadiah2 yg best tu...
Mama Ema Mama Ema February 27, 2012
Alisha cabutkan untuk nama aunty ema tau...hehehe
~emi~ ~emi~ February 27, 2012
x sabar nak tahu pemenang :) harap terpilih. hoho
Aine Ainun Aine Ainun February 27, 2012
Xde rezki sy nk join, lappy masih rosak...

X sabar nk tgk siapakah pemenang bertuah!
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 27, 2012
alisha...tolong makcik cabut nmbr 2.muaahahahah XD
eita eita February 27, 2012
roger n out berita faham..heheheh
Bui Junaidi Bui Junaidi February 27, 2012
MUDAH-MUDAHAN ADA REZEKI BUI..HEHEHE
sue zainun sue zainun February 27, 2012
harap2 jari jemari ALisha membawa tuah kat auntie sue..hehe
nanakimie nanakimie February 28, 2012
moga2 ada rezeki nana..hee...

alisha cabut nama kak nana tau;p
Masya Masya February 28, 2012
tuhhh diaa.. banyaknya hadiah.... harap alisya bglah kerjasama kann.. kann...