Cara pemilihan PEMENANG IntaNBerliaN's First Giveaway.. (^_^)

Saya nak cerita dekat u all pasal pemilihan pemenang IntaNBerliaN's First Giveaway... Saya akan pilih pemenang secara CABUTAN NOMBOR BERTUAH SECARA MANUAL.. tak guna random.org yer.. sebab saya sangat2 MEMENTINGKAN KETELUSAN & KEJUJURAN..!.. Bagi saya secara peribadinya random.org kurang telus sebabnya nombor yang dah menang tu tetap jugak ada dalam list tu.. so, ada kemungkinan nombor dia akan naik 2 3 kali kan.. tak nak lah macam tu.. tak fair untuk peserta lain.. (",)

So, nanti saya akan tulis no semua peserta & akan masukkan dalam balang & INSYAALLAH no bertuah tu akan dicabut oleh ALISHA..hihii TAPI itu pun jika dapat kerjasama dari Alisha lah yer.. Kalau tak dapat.. Yang tukang cabut nombor u all tu maybe saya or my dear.. Opssttt JANGAN RISAU okay.. seperti yang saya cakap.. saya mementingkan ketelusan & kejujuran.. so, takdanya saya nak pilih2 kasih yer.. "Jangan nak goda-goda i tau.. i tak mudah termakan dengan godaan u..".. muahahhahaha..

Kalau takda apa2 halangan.. insyaAllah.. nombor bertuah tu akan dicabut pada hari ahad.. 04/03/2012.. So, 05/03/2012 saya akan umum pemenang.. Tapi semua ni bergantung pada keadaan tau.. sebab hujung minggu ni saya balik kampung.. Paling lambat pun, kalau tak sempat umum 05/03/2011, saya akan umum 06/03/2012.. Tapi ikutkan hati mestilah nak umum hari isnin 05/03/2012 kan.. hadiah sangat best.. takkanlah saya nak ambik masa nak umum pemenangkan... muahahhaa

P/s : Doa2lah yer moga Alisha bagi kerjasama & jejari halus Alisha tu menarik nombor bertuah u all (^_^)

Cara pemilihan PEMENANG IntaNBerliaN's First Giveaway.. (^_^)

{ 12 comments.. read them below or add one }

Farah Batrisyia => Farah Batrisyia => February 27, 2012
alisha yg baik & comel , bagi akk menang buleh ? xD sayang awak ;)
Masya Masya February 27, 2012
nasib baik sempat join.. x sabar nak tunggu keputusan.. maklum lah hadiah best²...
Masya Masya February 27, 2012
nasib baik sempat join.. x sabar nak tunggu keputusan.. maklum lah hadiah best²...
anisalya anisalya February 27, 2012
siapa la yang bertuah tu kan? hehehe...
fieda fieda February 27, 2012
betul tu ina...kalau nak pilih ramai pemenang elok la guna manual..kalau sikit takper la..mmg random tu no yg sama akan keluar 2 kali..nak2 plk ramai peserta mcm ni..
QasehnyaRania QasehnyaRania February 27, 2012
i'allah ..alisha akan bg kerjasama 6ti..hehehe
Azi Azi February 27, 2012
insyaallah alisha akan bagi kerjasama sbb alisha anak yang baik juga semoga alisha mencabut nama sy...kih kih kih
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 27, 2012
Intan...4/3 birthaday syifa hehehe
Puan Kutu Puan Kutu February 27, 2012
sila cabut nombor anty muni yer alisya.haha..
Jaa Jaa February 27, 2012
alisha, harap-harap alisha dapat cabut no maklong..haha..disebabkan ibu tak makan pujuk godaan..

kalau tak, memang la maklong ni tak bertuah...huhu...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa February 27, 2012
harap2 alisha akan bg kerjasama kan kak..ala mesti dia nak punye.
Ayesha Ramlee Ayesha Ramlee February 27, 2012
oooh, ok kak... tak sabo nak menang :D