Peminat Polka Dot.. Meh cepat tengok nih!!


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)

ads

Minggu ni asyik jenguk blogshop yang jual tudung je.. Adooiii... Dahla semua cantik2.. rabun bijik mata.. hihii.. Nak tambah lagi kerabunan bijik mata tu.. Jom kita terjah InDiana BouTiQuE.. Tudung2 dekat InDiana BouTiQuE semuanya cantik2.. Owner dia pun baik, mudah bekerjasama.. (",) Macam2 tudung ada tau.. pendek kata sampai tak tahu nak buat pilihanlah..hihi.. Meh sini saya tunjuk dekat u all antara tudung yang ada di InDiana BouTiQuE..

SYRIA LYCRA PRINTED DOT


Sangat cantik & nampak sweet je bila guna.. Dengan dot dia yang kecik2.. Dekat atas kepala, dot dia tu rapat2 & bila ke bawah makin jarang... memang cunlah..!! Penggemar corak dot mesti suka... Harga dia pun murah je tau.. hanya RM36, 1 set.. inner & outer.. (",)

TUDUNG EKSPRESS POLKA DOT


Jika u all tak suka dengan dot2 yang kecik tu.. jangan risau.. masih ada pilihan.. dot yang besar pun ada tau... Cantik.. nampak sebijik2 dot dia tu.. nampak macam timbul kan.. Memang rugilah kalau peminat polka dot melepaskan peluang untuk memiliki tudung ni... Harga dia pun amat murah & berbaloi2.. cuma RM35 sahaja!!

SYRIA POLOS DENIM DOT


Tudung syria polos ni dari material denim.. memang cunlah!!.. Pakai tudung ni elok je muka kita terbentuk.. nampak bujur..!! Betoi tau.. tak rugi beli.. dahla warna pun jarang nak jumpa.. U all tak perlu risau tudung tak menjadi akibat ditiup angin.. pendek kata, walau ditiup angin tapi kita tetap maintain cun... muahahaaa.. Murah je.. hanya RM36 sahaja.. (",)

SYRIA POLOS COTTON PLAIN



Selain dari yang jenis polka dot.. InDiana BouTiQuE pun ada jual jugak yang jenis lain tau.. takdalah semua produk InDiana BouTiQuE ni polka dot je.. antaranya macam gambar dekat atas ni.. Murah je.. sehelai RM32 TAPI kalau u all beli 3 helai or lebih.. Harganya dikira cuma RM30 sehelai.. Murah kan.. (",) So, apa lagi.. cepat2 lah terjah InDiana BouTiQuE.. Tak rugi punya.. untung lagi ada..hihi

"Saya doakan perniagaan InDiana BouTiQuE akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 16 comments.. read them below or add one }

YaYaNsMuM YaYaNsMuM February 18, 2012
comelnye polka....alar...ni yg buat tak senang duduk ni...hehehe
ajumohit ajumohit February 18, 2012
Syria tu buat Akak tertawanlah, kene terjah ni huhu
Tihara Tihara February 18, 2012
macam2 jenis tudung ada..rambang biji mata nih :)
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa February 18, 2012
haa saya memang regular customer kat indiana boutique ni...tak leh tahan tgk tudung cantik2..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2012
xpenah lg ade tdung yg polkadot..
mmg tringin, hehe.. >_<
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa February 18, 2012
akak nak minta email leh tak..nak private msg laa kak..
Papa Mifz Papa Mifz February 18, 2012
skrg nih mcm2 fesyen tudung ado kan...
eita eita February 18, 2012
ingat kain je ada jenis yang dot...
rupanya tudung pun ada jugak...
eita eita February 18, 2012
ingat kain je ada jenis yang dot...
rupanya tudung pun ada jugak...
jemarisuri jemarisuri February 18, 2012
Cantik plak tudung tu. Takde org nk sponsor ke. Kua3.
fieda fieda February 19, 2012
mmg ctk2 tudung kt sini..
Mama Adam Mama Adam February 19, 2012
comel-comel la tudung tu..... ngeee... *gatal tangan!
anisalya anisalya February 20, 2012
cantik jugak tudung polkadot ni tp sy pakai size XL. susah nak jumpa tudung2 labuh dan besar mcm tu.
Puan Kutu Puan Kutu February 22, 2012
mmg fanatik polkadot.harap2 boleh menang.ewah..haha