Menang hadiah bear penyu.. (^_^)

Alhamdulillah.. kali ni rezeki saya lagi untuk menang Giveaway.. Actually saya dah kurang aktif dengan GA sekarang ni.. tak kiralah samada blog or facebook.. adehhh bukan apa, saya sekarang ni banyak fokus dekat blog utama ni je... Walaupun macam tu, ada masa, saya tetap join jugak GA dekat blog..hihii
Kali ni rezeki saya untuk menang Giveaway.. Siapa like dapat PENYU yang dianjurkan oleh Alvas.. (",) Selain saya, Nisa, Kak Fieda, Kak Tie & Kak Nida pun menang jugak giveaway ni.. tahniah jugak untuk mereka & pemenang2 yang lain.. Opstt, saya dapat seekor penyu je tau.. 3 ekor penyu lagi tu untuk pemenang yang lain.. (",)
Hadiah yang bakal saya dapat adalah bear penyu.. macam dalam gambar dekat atas ni kot.. tapi bersaiz kecik la... rezeki alisha la nampaknya ni..hihii

 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 92

P/s : Bulan depan saya buat GIVEAWAY, join tau u all... saya seru angin kerajinan join giveaway tu dekat u all.. muahhahahah.. *Risau takut takda yang sudi join (^_^)*

{ 36 comments.. read them below or add one }

Ummu Muhammad Ummu Muhammad January 22, 2012
rezeki alisha ke adik alisha? ;P
nurmujahidah nurmujahidah January 22, 2012
tahniah, blog berwajah baru nampak,, aish,, bile turn blog muja plak ni, kih3,,, bersinar-sinar gitu,, :D
aimi aimi January 22, 2012
wah sokmo dpt adiah kan akk
Tihara Tihara January 22, 2012
haah, rezki dua beradik kan ummu..alhamdulillah :)
jemarisuri jemarisuri January 22, 2012
tahniah sbb menang lagi..hehe

pasti aleesha seronok kan...kalau IB nk wat GA insyaallah JS cuba join ye..hihi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@Ummu Muhammad

hihii rezeki alisha la ummu.. adik alisha pun lum menjadi lg ni..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@nurmujahidah

terima kasih..

alaa nanti muja ubah la jugak.. mesti blog muja bertambah cantik :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@aimi

hihii alhamdulillah la setakat ni :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@Tihara

rezeki 2 beradik? hahah.. alisha lum ada adik lg la.. btw, thanks ye semua sbb selalu sebut2 pasal adik alisha.. kira macam doa jugaklah smg alisha cpt2 dpt adik ..hihii
L L January 22, 2012
tahniah akak eeh..=)

jom renung2 sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html
Izan Ishak Izan Ishak January 23, 2012
tahniah ina...

comelnya penyu tu!
fieda fieda January 23, 2012
hehehe...sama plk rezeki kita kan...
ina..kak fieda sponsor gak la 1 hadiah kt ga ina nanti...tp sponsor blh join tak..?

done..
Gen2Merah Gen2Merah January 23, 2012
tahniah akak intan... murah tul rezeki akak ni yaa.. saya kalau join GA x penah la nak menang2.. tu sebab dah malas nak join.. ekeke
Masya Masya January 23, 2012
tahniah.... semoga sentiasa dimurahkan rezki.. menang GA, Kt pun ade join GA hadiah kemengan x sampai2 lagi haihhhh...
Puan Kutu Puan Kutu January 23, 2012
alhamdulillah,suka la alisya dpt penyu nti.hehe..

sy join Insyaallah..tak sabar tggu GA ina..:)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 23, 2012
@L

terima kasih.. ok, nanti akak singgah baca :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 23, 2012
@fieda

tu la pasal kak fieda.. sm plak..hihii

yeke nk sponsor.. kalu sponsor, xleh la join kan..hhiihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 23, 2012
@Gen2Merah

terima kasih cikgu.. alaa lama2 kalu cikgu selalu join, mesti menang..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 23, 2012
@Masya

terima kasih.. samalah kita.. maybe penganjur sibuk kot... :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 23, 2012
@Puan Kutu

haa tu la.. dptlah tambah mainan dia nanti..hihii

btw, thanks :-)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 23, 2012
tahniah kak!^^ tak sabar sebenarnya nak join GA akak :)
eita eita January 23, 2012
bestnyaaa.
rezeki rahun naga tu...
bertambah lah koleksi kan..
Bui Junaidi Bui Junaidi January 23, 2012
TAHNIAH2..BERKAT RAJIN JOIN GA KAN..HEHE
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 24, 2012
hihi~.. kite same2 mnang GA tue kn, suke3.. ^_^

xsabo nk tgk GA Ina tue.. same la, sy pun dh xactive join GA dh, huhu~.. XP
tp Ina nye sy wajib join!! >_<
Gen2Merah Gen2Merah January 24, 2012
selamat pagi mama alisya..
Myra Jay Myra Jay January 24, 2012
Wahhh!! ada header baru, cantik :)


BTW congratez ye ;)
Papa Mifz Papa Mifz January 25, 2012
Selalu gak menang yer,tahniah ;-)
fieda fieda January 25, 2012
ina kak fieda dtg klik2 untuk pagi rabu..semalam tak klik sbb tak masuk sini..

done
anisalya anisalya January 26, 2012
tahniah. penyu yang comel. mcm tuan blog jgk. eh, terpuji la pulak. ngeee...
syiela syiela November 29, 2012
comelnya penyu tu.. tahniah