Saya suka, Kamu suka, semua SUKA.. (",)


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)

Produk2 yang ada di SUKA Collection ni pun cantik2 tau.. harga pun murah je.. Memang rugilah kalau u all tak terjah.. Hasil kerja dia pun nampak sangat teliti.. Kalau saya memang tak retilah nak buat.. bukan setakat tak reti.. malas pun sama naik jugak.. muahahaaa.. Jom layan gambar SUKA Collection ni dulu... (",)

 PENGHIAS PINTU


Cantikkan... Gantung dekat pintu bilik eloklah ni... Takdalah tersalah masuk bilik..hihii


 Kalau u all tak berkenan yang design bulat dekat atas tu.. u all boleh pilih yang design nama ni.. Kan cun bila nama u all terpampang dekat depan pintu bilik.. hihii
 BINGKAI GAMBAR


Bingkai gambar ni sangat sesuailah jika u all nak letak gambar anak2 u all.. nampak sweet sangat.. U all boleh pilih samada nak yang single or double.. (",)

KEYCHAIN


 Keychain bentuk love.. Siap boleh tulis nama lagi... cantikkan.. :-)


 Kalau taknak yang bentuk love.. keychain yang bentuk segiempat ni pun cantik.. lagi banyak huruf boleh tulis.. (",)

KOTAK PENSIL


Kotak pensil warna pink.. comel je.. dengan bunga besar sekuntum dekat beg tu... memang comellah...


Yang ni lagi cun.... siap bentuk tembikai lagi... rasa nak makan pulak..muahhahah

BANTAL


SUKA Collection pun boleh design bantal tau.. siap bantal bentuk love dengan tercatat nama kita lagi.. Sesuai untuk dijadikan cenderahati dekat kengkawan ni... hihii

So, jika u all nak tengok dengan lebih banyak lagi.. u all boleh terjah Fanpage SUKA Collection.. harga produk yang Fanpage SUKA Collection jual semuanya murah2 hokay.. Mampu dimiliki walaupun u all student (",)

"Saya doakan perniagaan SUKA Collection akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 12 comments.. read them below or add one }

Karukord Jagau's Karukord Jagau's February 22, 2012
alamak...ini org pompuan mmg minat sgt laaa....huhuhuhu
Gen2Merah Gen2Merah February 22, 2012
saya suka sangat. Ni kalau saya nak letak dan hias dalam kelas Pemulihan saya mesti cantik2 ni kan... (",)
anisalya anisalya February 22, 2012
konon nak hadiah kat kawan. last2 hadiah kat diri sendiri. terbaik la Suka Collections ni.
adyna adyna February 22, 2012
cantik handmade dia ^_^
SumeSakan SumeSakan February 22, 2012
wow comelnya...akak kat office ni pun rajin wat benda2 gini kasi anak dia...sweet je negok nya..hehehehe...k t terjah ye...hehehehe
NurulAfiqah NurulAfiqah February 22, 2012
kreatifnya... sy suker bekas kotal pensil tu..cantik + comel...:-)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 22, 2012
memang cute la...lagi2 yang gantung kat pintu bilik tue...
Puan Kutu Puan Kutu February 22, 2012
penghias pintu tu mmg comel..:)