Jom Terjah MIz IrYa Boutique pulak.. (",)

Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)


Siapa yang suka pakai tudung jenis sarung or senang diguna.. memang patut terjah Blog MIz IrYa Boutique ... Macam2 jenis tudung ada.. Yang pasti, semuanya cantik2 & harga dia pun berpadanan dengan kualiti tudung tersebut.. (",) Saya sendiri yang pergi jenguk Blog MIz IrYa Boutique ni pun dah tergoda.. Kalau u all yang jenis suka pakai tudung berawning ni.. lagi2lah tergoda..hehheh.. Tak caya??! Meh saya tunjuk sikit gambar tudung dekat u all...

INSTANT CHIFFON DIANA (ROPOL EKSKLUSIF)


 Sangat cantik kan!!.. Tudung yang segojezz ini hanya berharga RM50... Dengan ropol2 yang kelihatan sangat mewah rekaannya, disamping 3 butang persis mutiara putih yang ditampal selari di dada tudung membuatkan ia lebih kelihatan eksklusif..

SYRIA ROPOL CHIFFON



Awning untuk tudung ni bukan jenis keras tau tapi bila pakai tetap jugak terbentuk elok.. Muka kita pun akan nampak tirus je tau.. sebabnya awning dia dijahit panjang hingga ke pipi (",).. Dahla cantik.. murah pulak tu.. tudung secantik ini hanya berharga RM43..

SHAWL JAMEELAH


Shawl 3 layer.. Material dia adalah chiffon... Harganya cuma RM18 je hokay!!... MIz IrYa Boutique tengah buat sale... Berkenan?? apa lagi.. pergilah TERJAH... (",)

So, macamana u all.. cantik2 kan semuanya..!! Kalau dah teringin nak beli.. cepat2 terjah MIz IrYa Boutique tau!!.. MIz IrYa Boutique bukan setakat jual tudung je.. nak tengok toturial pemakaian shawl pun ada.. sangat mudah & cantik!!

"Saya doakan perniagaan MIz IrYa Boutique akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 12 comments.. read them below or add one }

fiza fiza February 16, 2012
Cantik2 gak tudung tu.
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 16, 2012
memang cantik..polos ngak ada intan...hehehe
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 16, 2012
wah..shawl yg cntik & murah...
bestnye kalo sy dh keje, leh shopping, hehe...

sy ok je Ina, entry td juz nk bgtau yg sy nk tetapkn ati xnk t'luke lg, hihi~..

btw, thanks ye call semlm.. comel aa suare Ina... ^_^
Tihara Tihara February 16, 2012
memang lawa2 la..rambang mata menengoknya :)
SumeSakan SumeSakan February 16, 2012
JOm Terjah tengok...hehehehe
dela dela February 16, 2012
cantik2 jugak tdg...
eita eita February 16, 2012
macam kata kak tiha lah...rambang mata....
fieda fieda February 16, 2012
cantik jugak tudung2 ni..
Ros Ros February 17, 2012
Salam IntaNBerliaN,

Cantiknya tudung2 tu...
anisalya anisalya February 17, 2012
cantik. tp nk crk size xl mcm akak pakai skg ni ssh juga.
Mama Ema Mama Ema February 17, 2012
suka yg syria ropol kat atas tu