Sorry... Saya terpaksa padam...

Saya mintak maaf sangat2 pada mereka yang tengah letak banner dekat ruang iklan saya semalam (bawah header)... sebab saya terpaksa padam untuk sementara waktu or selama2nya.. saya sendiri pun tak pasti..

Actually, saya sendiri tak sedar pun masalah yang berlaku di blog saya semalam.. Ada rakan2 blogger yang tak dapat jenguk blog saya semalam.. Bila masuk blog saya.. terus je bertukar kepada link http://abcdead.com.. Saya tahu pasal ni pun selepas terbaca komen & entry di blog masya..    

Untuk pengetahuan u all, http://abcdead.com tu adalah sumber saya ambik ruang iklan tu la... Emmm... Saya memang terpaksa padam sebabnya SAYA SENDIRI SEBAGAI OWNER blog ni pun tak dapat nak masuk blog sendiri...huwaaa.... Nasib ada blog IntaNBerliaN GA & Contest.. Dari blog tu lah saya pergi ke dashboard untuk delete widget tersebut...  

Niat hati nak tolong u all tambah traffic tapi bila dah jadi macam ni, saya mintak maaf sangat2.. nanti2 kalau dah ok or saya terjumpa website lain untuk letak ruang iklan free.. Saya akan letak balik & u all boleh letak banner u all macam biasa... (",)

{ 31 comments.. read them below or add one }

Mama Adam Mama Adam February 01, 2012
Owh... Patutlah. Smlm, sya masuk, keluar web ntah pape. Try 2-3 kali, dapat jugak masuk. Hee
aimi aimi February 01, 2012
hihihi..baik btl mak alisha nie lah =)
LYAfrina LYAfrina February 01, 2012
huhu..bahaya gak tu kan..mujurla. blh msuk balik kan...
ummiarissa ummiarissa February 01, 2012
saya pun tak boleh buka blog,keluar abcddead.com...mujur terbaca entry ni...saya pun terpaksa buat perkara yang sama jugalah...tq..
Izan Ishak Izan Ishak February 01, 2012
kak izan tak pernah letak iklan free kat blog... ooo... boleh jadi camtu ye, sampai takleh bukak blog.
Masya Masya February 01, 2012
owhh itu ke puncanya... alhamdulillah hari ni dah okeyy (^__^)v
fieda fieda February 01, 2012
kecut perut kak fieda dibuatnya ina...dah la kita ni bute it...bkn reti sgt nk selesai masalah2 ni...adoii...kak fieda pun dah buang la ruang letak iklan tu..nasib baik dorang semua inform kan..nasib baik ina tau prblm ni dtg dari gadget ruang letak iklan tu...

done
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 01, 2012
wah,rmai dah delete ea..

sy pon alami mslh ni gak smlm..pelik..kuar link abcde tu la..
anisalya anisalya February 01, 2012
smlm masuk ok je. cm ada certain blog je yg msk kuar website tu.
Bui Junaidi Bui Junaidi February 01, 2012
UISSHHH,NASIB BAIK DAH BOLEH MASUK BLOG BALIK..KALAU TIDAK..NAYA...
Puan Kutu Puan Kutu February 01, 2012
smlm balik kmpg..seharian tak on9.hehe..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 01, 2012
eh..ye ke? semlm ok je sy msuk blog Ina, hehe... XP

owh..kalo camtue, sy nk bgtau kat kwn2 blogger sy yg gune widget nie gak la..
zareliqa afiqa zareliqa afiqa February 01, 2012
Patut lar bila datang cnie smlm dia terus tukar kat website lain..ingtkan nape..huhu
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@aimi

huhuu... awk pun baik jugak ;-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@LYAfrina

haa tu la.. nsb blh msk semula :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@ummiarissa

a'aa ok la... sama2 delete widget tu..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@fieda

haa tu la.. sy tau tu sbb sy ingat link website iklan tu
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@anisalya

oo yeke... sy sdar blog jd gini.. mlm smalam...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@Bui Junaidi

tu la pasal.. dh la semuanya tulis kt blog ni..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@zareliqa afiqa

ooo iqa pun xleh msk blog akak smlm ek..huhuu
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 02, 2012
seb baik da okayh..tu la try byk kali & ade komen balik kt entry kite yg awk komen tu..
abcdead abcdead August 29, 2012
Salam,
Lambat gila dah..
Camne pulak bley jadi cmtu?
Kalo Puan Noorzarina tak keberatan, bley kasi tau details tak bila jadi camtu? widget ape lagi yg ada dalam blog ni? Terima kasih!