Murah.. Cantik.. pasti bergaya.. (^_^)


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)

Kali ni kita cuci mata tengok pakaian yang cantik2 pulak di Moe Closet.. Punyalah banyak pilihan yang ada... Moe Closet ni jual macam2 tau.. Dress ada, blaus ada, contact lens ada, seluar ada, bag ada.. pendek kata semua adalah..hihii.. Jom saya ajak u all usha antara barang2 di Moe Closet (",)

 COTTON HOODIE BLOUSE


Saya berkenan betoi pakaian yang jenis hoodie ni.. nampak macam ada staillah..hihii.. Harga dia pun murah je.. hanya RM46 sahaja.. Wahhh murahkan.. tak sampai RM50 pun.. rugi jika peminat pakaian hoodie tak beli ni..hehee

MAXI HOODIE QUALITY DIAMOND DRESS


Jika u all tak berkenan hoodie blouse.. u all boleh pilih dress hoodie ni.. Memang cunlah..!! Dengan adanya diamond tu.. menampakkan ianya mahal walaupun harga sebenar hanya RM80 sahaja.. Fuyooo murah kan.. (",)

GORGEOUS MAXI DRESS


Dress yang tak ber'hoodie' pun ada hokay.. sangat cantik.. dengan diamond di bahagian pinggang tu.. adusss menambahkan lagi seri dress tu lah.. Yang ni pun murah.. hanya RM78..!!..

KAFTAN


Selain dress, u all jugak boleh try kaftan ni tau.. sangat cantikkan..!! Harga dia hanya RM75.. Sangat murah.. Barang di Moe Closet ni memang murah2 belaka lah pendek kata..

CINDERELLA SKIRT


Cinderella skirt ni pun cantik.. dengan kainnya yang beralun tu.. adusss.. memang cun lah..!! U all yang tinggi memang sangat2 cantik apabila menggayakan kain ni.. Bukannya mahal sangat.. hanya RM55 je..

SWEET CLASSIC SKIRT


Wah... skirt ni pun cantik.. nampak sweet je bila guna.. harganya pun sangat murah..!! RM40 sahaja.. Alamakkk murah nyerrrrrrrrrrrrrrr... Rugi jika u all tak beli ni (",)

 BAG

 Selain dari pakaian.. Moe Closet jugak ada jual bag tau.. Macam Mulberry Inspired Bag ni hanya berharga RM51.. Murahkan..
Multi Function Bag pun ada tau.. Warna putih bersih lagi.. Seperti biasa, harganya tetap murah.. RM49 je hokay! Macam2 barang boleh sumbat dalam bag ni (",)


Bukan sahaja bag untuk kita bergaya.. Tapi Cosmetic bag pun ada.. Comelkan..hihii Yang ni pun murah tau.. harganya cuma RM23
 Jika purse u all dah koyak.. bolehlah beli Purse Gucci Inspired ni.. RM48 je.. Dah lah cun melecun.. murah pulak tu.. Memang rugilah tak beli..hihii

So, apalagi sayang2 saya ni semua. cepat2 lah terjah Moe Closet untuk dapatkan barang yang murah & cantik2 ni.. Confirm u all akan bergaya nanti.. (^_^)

"Saya doakan perniagaan Moe Closet akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 10 comments.. read them below or add one }

ieda ieda February 25, 2012
haaaaa akak dah singgah dah blog nie
best2 .. ;)
Nelumbo Nabilah Nelumbo Nabilah February 25, 2012
cantik2 sumenya...hope menang 1 yeay =)
anisalya anisalya February 25, 2012
macam2 ada. daripada sampai la ke bag. multipurpose. hahaha...
fieda fieda February 25, 2012
ctk baju yg macm jubah tu..tp kalau kak fieda pakai mmg sapu lantai la..hahahah..
Tihara Tihara February 25, 2012
comey2 baju dia, org kurus memang seswaii :)
Tihara Tihara February 25, 2012
Selamat Hari Lahir Ina,

MOGA DIMURAHKAN REZEKI DAN DIPANJANGKAN UMUR DALAM KERAHMATAN..AMINN :)
Puan Kutu Puan Kutu February 25, 2012
maxi dress tu lawa gak.hehe..
Halusinasi Halusinasi February 25, 2012
Terima kasih sebab promote Moe Closet, Thankz a lot sis^^
Mama Adam Mama Adam February 26, 2012
haaa... saya pernah beli dress kt sini.

cantik! cuma, skrg, kena diet sikit kalo nk pakai... berat sudah naik. heee