Patut salahkan gambar agaknya ek..hihii

 Saja letak gambar family supaya u all lebih jelas yang saya bukan kecik molek..hihiihiii... Gambar sebelum Kahwin.. Sebelah saya yang lelaki baju merah tu adik saya.. abah saya.. mak saya.. adik perempuan saya & adik ipar saya.. (^_^)

Actually dari tahun lepas lagi saya perasan member blogger cakap saya ni kecik molek... U all kalau maksudkan kecik molek tu macamana ek??.. Bagi saya kecik molek tu yang tak berapa nak tinggi + badan comel2 je dengan ketinggian.. dengan kata lain.. dah cantiklah body tu.. (",) Untuk pengetahuan u all.. saya bukan kecik molek pun.. tak nak ada orang salah paham.. hehheh.. Kang tak pasal2 bila jumpa dekat luar cakap "Ni bukan kecik molek  tapi ni tiang telefon"... muahhahhahah 

Saya sebenarnya adalah KURUS KERING MACAM BINI POPEYE.. TINGGI SAYA ADALAH 165CM DENGAN MEMPUNYAI BERAT BADAN HANYA 45KG... *huhhh.. tips untuk tambah berat badan.. pleaseeeeeeee*.. So, ini BUKAN KATEGORI KECIK MOLEK TAPI KURUS KERING TAHAP TIANG TELEFON... tengok pun takda selera...muahhahahahha

So, thats y saya rasa segan bila ada rakan blogger cakap saya kecik molek padahal sebaliknya..hihihiii... Ohya, nak tanya jugak, adakah gambar2 saya dalam blog ni menampakkan saya ni kecik molek.. bukannya kurus kering? Kalau betul nampak gitu.. saya nak salahkan gambarlah jawabnya..hahhahhahah Boleh gitu..hihii..

P/s : Tiba2 pulak buat "sidang media" bagi penjelasan tentang diri sendiri.. kikikikiiii.. Uwekkkkk

{ 37 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons February 28, 2012
sama la ngan sue...tinggi pon beza 4cm dari sue N berat sue lebih 4kg dari ina la...kikikiki...ala sama dengan ja kiter ni kan..kakkakak..kalo tengo en asbeen sue..ina mesti kata..ni bukan laki dier ni..ni adik dier..kakakkakaka...semua org yang jumpe sue N en asbeen mesti egat sue jalan ngan adik jaa.kakakkakakka
nur anis nur anis February 28, 2012
slim nya akak...huhu..
Falsya Falsya February 28, 2012
auwww..slim melim la ina nie..;)
jemarisuri jemarisuri February 28, 2012
js nk cam awk blh ke?...hehe
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 28, 2012
sy nak turunkan berat bdn..please kak..hihi..
Tina Othman Tina Othman February 28, 2012
alahai ringannya badan, untungnya lah
Mrs Lurve Mrs Lurve February 28, 2012
hehehehe dulu sy pun gini, 164cm, 47kg..aduhh frust btl, tp after kawen trus naik jdi 52kg..aihhh jenuh nak diet, padahal xpenah diet pun hihihi. Yg pntg sihat, sy mkn je apa2 pun, seyes xpernah diet
shahdiana shahdiana February 28, 2012
macam tu yana panggil tinggi lampai la...jadi mulai sekarang jangan silap okay..hehehe
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa February 28, 2012
lawak laa akak ni ada ke kata macam bini popeye n tahap tiang telefon hahaha
mama irfan mama irfan February 28, 2012
kecik x pa... jangan gemuks cam saya...uwaaa...
fiza fiza February 28, 2012
Slimnya intan. Tak per...janji sihat ☺☺
fieda fieda February 28, 2012
hehe..siap buat sidang media lagi ye...kalau kak fieda ni plk kecik tak brp nk molek..sebab orgnya rendangjer tp berat bmi tak brp nk molek...terlebih sudaaa....nk kurus pleaseeee......tergelak beso kak fieda bila ina ckp bdn kurus mcm bini popeye..tp betul la berat ina tak sesuai dgn tinggi tu..kena tambah berat..mkn byk tak...??
Mama Ema Mama Ema February 28, 2012
akak nak turunkan berat badan juga..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 28, 2012
akak........ambillah lemak2x dri bdn eca ne..dgn rela eca bgi.muahahahaha...
eB ezrin eB ezrin February 28, 2012
eB kecik x molek sbb tinggi 155 brt 5o.. ha ha ha... tapi shah kater sexy ;p
eita eita February 28, 2012
dah macam artis ni buat sidang akhbar....hehehe
anitadiana anitadiana February 28, 2012
ya lah intan tinggi lah tu..dalam pic nampak kecil aje..kak ita ingat pun kecil molek juga..rupanya galah panjang..he..he..kak ita pun baru 162cm..lg tinggi lah intan sebenarnya..
Masya Masya February 28, 2012
hihihihi.. xpelah biar kurus janji sihatkan.. oklah tu..

ok brmula sekarang x boleh panggil comeyy.. panggil kurus mcm bini popeye hihihihi...
Bui Junaidi Bui Junaidi February 28, 2012
TINGGINYA INTAN..JELESSSS..HAHAHA..KAK BUI SUKA TENGOK PEREMPUAN YG ADA KAKI PANJANG..TP TAKNAK LAH KURUS SANGAT..45KG JER,KUATKAN USAHA MAKAN MEMAKAN OK..HIHIHI
Dylla Abas Dylla Abas February 28, 2012
mungkin faktor si Alisha yg comel tu menyebabkan ibunya disangka kecil molek..huhu :p
sue zainun sue zainun February 28, 2012
sue pon tambah berat gak nih..mmm tinggi kurang dr ina, berat pon lg kurang dr ina..huhu..biasanya kalau org yg berisi skit su akan panggil comel, yg kurus kecik molek..tu je 2 istilah bg sue..:) kiranya ina ni kecik molek la bg sue..
Zie Zie February 28, 2012
OO silap yer... ooo kategori kuruslah ni.... tak pa slim comey .. senang nak pakai macam2 fesyen...
Papa Mifz Papa Mifz February 28, 2012
press conference nih...hehe
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 28, 2012
vavava...helo2..nk gune public pon leh..ekekkeke..gurau cik.. :P
SumeSakan SumeSakan February 28, 2012
wahhhh tu tinggi lampai kot...bab kurus cam bini POPEYE & cam tiang telefon tuh...hadoiii sedihnya dengaq...eekekeke...Benornya cam ne pun x pe..janji sihat walafiat...kan?
ajumohit ajumohit February 28, 2012
cekedingnya ina!!! jeles akak tau, tinggi akak pon 162cm jek, berat tu toksah cakaplah hahahahhaa
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 28, 2012
terkejut jugak cik rose baca tinggi intan l65..berat 45..hihihi memang kurus sangat-sangat...Cik hubby cik rose tinggi 168...berat 668kg...okey la...tak gemuk tak kurus tue lelaki..
fieda fieda February 28, 2012
@Cik Rose Cute

biar betul cik rose..berat hussband cik rose 668kg...wow...tak gemuk tak kueus...??cik rose ni silap taip ni...hihi

ina..meh ambik lemak2 kami yg dh terlebih lebih ni...
QasehnyaRania QasehnyaRania February 28, 2012
BMI tak balance la ina..

kecik molek macm adik ppuan ina tu..kiranya ina tinggi sikit dari su..su 165...
Mama Adam Mama Adam February 28, 2012
Slim nya! Saya lebih rendah tapi lebih berat ;)
anisalya anisalya February 29, 2012
yup... memang patut salahkan gambar. ingatkan kecik molek jgk. tp tak pernah ckp je. hehehe...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 29, 2012
hahaha aah mmg mcm bini popaye.tapi muka taklah nmpak kurus.still cumil.badan mcm lisa surihani.kurus kering.tapikan mmg tinggi gak ek?ingatkan kecik=)
Azi Azi February 29, 2012
sy ada kawan yang tinggi dan berat seperti ini dn dia slalu cakap susah nak cari bf tp tup tup dia yang kawin dulu..hihihi
Puan Kutu Puan Kutu February 29, 2012
tggi juga ina nie ekk..pastu kurusnya..hehe..takpe janji sihat sudah..sy nie pulak overweight.haha..
Izan Ishak Izan Ishak March 01, 2012
ini yg buat kak izan jeles ngan ina ni. tinggi kita samalah ina. tapi kan berat k.izan sangatlah jauh bezanya skrg. *dimaafkan lah kot sbb tgh pregnant kan.

tips nak gemuk ke? harus tanya en hubby k.izan sbb dia pun dulu kurus lah sesangat. skrg ni baru naik sikit perutnya...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 02, 2012
ohh tinggi rupenye ina ni, mmg kategori kurus tinggi..