"Segmen Review Blog Kami"


Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 14/02/2012 @ 6 petang..

Saya nak join segmen ni.. lagi setengah jam nak tamat tempoh.. Baru berkesempatan nak join..hihii.. Maklumlah, kesibukan sebagai suri rumah membataskan saya mengadap komputer selagi kerja rumah tak siap... tu yang join pun semuanya last minute... adehhhh.... U all pun kalau berminat nak join.. cepat2 tau...!! Moga segmen ni dapat membantu @ merapatkan lagi persahabatan sesama blogger.. (",)

{ 12 comments.. read them below or add one }

Gen2Merah Gen2Merah February 14, 2012
wahhh, gud lak ya mama alisya (",)
jemarisuri jemarisuri February 14, 2012
js jugak x smpt nk join...hehe
Puan Kutu Puan Kutu February 14, 2012
alahai tak sempat la nak join..:)
eita eita February 14, 2012
kita pun join jugak ni..
Masya Masya February 15, 2012
good luck.. nasib baik sempat join..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 16, 2012
alamak~...
melepas sy nk join, huhu~.. T_T