Ini pun menarik jugak.. (",)


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)

 http://www.fashiontwister.com/

Kali ni saya nak ajak u all cuci mata dekat Fashion Twister pulak.. Semuanya cantik2..!! Gerenti akan buat u all rambang bijik mata..hihii Mahunya tak rambang, dahlah cantik.. murah pulak tu.. Silap hari bulan boleh pengsan..heheh.. Tak nak cakap banyak.. jom layan antara produk yang Fashion Twister jual..             

KEMEJA


Kemeja biru ni sangat cantik.. dengan polka dot nya + ada pulak design poket dekat baju tu.. aduss.. memang sweet sesangatlah jika u all pakai kemeja ni (",) Harga murah pulak tu.. RM45 je..


Kemeja yang soft pink ni pun cantikkan.. suka sangat dengan warna ni.. Harga pun murah je.. cuma RM36.. sangat murah!! Cepat2 dapatkannya sementara tengah sale.. Kalau tak sale, harga asal RM45..

SKIRT


Bagi saya, design skirt ni sangat cantik.. Dah la cantik.. harga pun murah.. cuma RM45..

BAGS


Selain dari pakaian, Fashion Twister jugak ada jual bags tau.. Antaranya purse macam dekat gambar ni.. simple but nice.. cuma berharga RM26.. Adoiii.. murahnya..


Sling bag pun ada jugak.. rugi jika u all tak dapatkan bag ni.. sling bag sekarang tengah up di pasaran tau..hihii.. Fashion Twister jual bag ni dengan harga RM56


Backpack ni menarik sangat sebab dia banyak poket..heheee.. Untung beli bag banyak poket ni sebab banyak barang boleh isi..hihii.. Harga pun murah je.. RM45


Backpack ni sangat bagus.. sebabnya ia guna material yang waterproof.. takdalah risau barang kita dalam bag tu basah... hehee.. Harga RM60

COLLECTION 2012


Mula2 tengok gambar, saya ingat ni baju kurung tau.. tapi rupa2nya blouse + skirt..hehee.. Cantikkan.. Blouse tu berharga RM49 tapi jika u all beli blouse + skirt, harganya adalah RM79..


Yang ni barulah betul2 baju kurung..hihi.. Warna kelabu bi cantik... Takdalah mahal sangat.. cuma RM130 je.. Design baju kurung moden.. (",)

Sebenarnya banyak lagi yang Fashion Twister jual.. tapi u all kene sendiri terjah Fashion Twister lah..hihii So, jangan lepaskan peluang u all untuk tengok mana2 barang yang berkenan di Fashion Twister (",)

"Saya doakan perniagaan Fashion Twister akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 10 comments.. read them below or add one }

♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ February 25, 2012
Salam Ina..semunaya cantik2 kat Fashion Twister nih!
ieda ieda February 25, 2012
sesuai utk remaja kan ;)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 25, 2012
paling suka beg sandang tue...
Zie Zie February 25, 2012
Fasion sekarang ni cantik2 tergugat akak.. apapun bila dah bertambah usia ni, baju pun kena ikut usia...
bukan apa sebab setiap tahun bertambah incinya.. hehehe
fieda fieda February 26, 2012
cantik juga...

kak fieda dh pos hadiah untuk ga tu..
anisalya anisalya February 26, 2012
memang cantik. berkenan pulak tengok bag dengan purse tu.
QasehnyaRania QasehnyaRania February 26, 2012
wow..tertarik dan menarik ...tapi tak suka beli online...kepuasan tak da..hehehe
if mknan tak pa ..:)
Tihara Tihara February 26, 2012
cantik-cantik ea..rambang biji mata neyh :)