Siapa nak mata yang cantik??!


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)

create your own banner at mybannermaker.com!

 Siapa peminat contact lens angkat tangan.. hihii.. Kali ni saya nak ajak u all yang gemar menggayakan contact lens ni terjah ke Pretty Lens Store.. Serius memang sangat2 banyak design contact lens yang ada.. U all yang minat guna contact lens ni mesti akan terpesona bila tengok semua contact lens yang dijual oleh Pretty Lens Store. Meh layan gambar dekat bawah ni..              

WINTER BARBIE RM25/PAIR INCLUDING POSTAGE


 Luxury Brown


Elegant Pink


Galaxy Violet


Galaxy Green


 Frozon Violet


Aura Blue


Lovely Violet


Mystery Violet


 Nova Green

 So macamana dengan u all yang suka guna contact lens ni.. ada terpikat tak?? Mesti ada kan.. so, apalagi.. cepatlah terjah & order dekat Pretty Lens Store.. Nampak tak gambar contact lens dekat setiap gambar tu, design dia berlainan kan.. semuanya cun2.. gerenti bila u all guna, orang tak habis2 nak tengok mata u all je... tak nampak dah awek lain yang lalu dekat sebelah tu..muahahahaa

Sekarang ni.. untuk jenis Winter Barbie ni, Pretty Lens Store buat offer tau.. Hanya RM25/pair INCLUDING POSTAGE.. Fuyoooo... murahkan.. Biasanya harga tanpa promosi adalah RM35.. Nampak tak.. RM10 u all dah jimat tau..!!.. Tak mau tunggu2 lagi k.. cepat terjah Pretty Lens Store (",)
 
"Saya doakan perniagaan Pretty Lens Store akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 8 comments.. read them below or add one }

Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 26, 2012
cantiknya mata...teringin jugak...tapi tak pandai pakai...
QasehnyaRania QasehnyaRania February 26, 2012
kalau dapt free lagi cantik kan ..;)
Mama Adam Mama Adam February 26, 2012
cantik! time study dulu, mmg suka la melawa2 ngan lense. la ni, xpe... kita pakai spek dulu. nnti kalo dtg rajin, bleh melawa2 lg!
ieda ieda February 26, 2012
cantikk
tapi akak nie cukuplah dgn lens biasa2 ekekke nanti susah lak x dpt izin suami .. ;)
eita eita February 26, 2012
tak pandai nak pakai..
tapi memang cantik lah mata....

ni resepi kek coklat...
http://zitaomar.blogspot.com/2010/10/eksperimen-kek-coklat.html

dah buat nanti atar lah kita sikit...hahahahah
Gen2Merah Gen2Merah February 26, 2012
orang lelaki pun boleh nak cantikkan mata sekali ke.. ehehe
anisalya anisalya February 27, 2012
siapa yang pakai contact lens blh la cuci2 mata kat situ kan?
Dylla Abas Dylla Abas February 27, 2012
dah ada kaler violet...nk try kaler hijau pula :)