Siapa PEMINAT NO 1 BAG, meh cepat tengok ni..! (",)


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)

BannerFans.com
Siapa PEMINAT NO 1 BAG, meh cepat tengok ni..! (",) Sayalah tu salah sorangnya..hihii.. Serius, saya memang minat giler dengan handbag.. bayangkan sampai my dear tak nak lalu dekat bahagian bag or handbag setiap kali pergi shopping complex.... muahahhaha.. Tapi takpa, The Bag Galore dapat membantu... hihii

Serius la u all.. semua beg dekat The Bag Galore ni semua cantik2 & murah2 hokay!!.. Suker giler la saya tengok.. duk ushar2 sambil mencuci mata tengok bag2 yang memang cun melecun yang boleh buat kita berjalan dengan rasa yakin!! Paling penting, HARGA DIA MAMPU DIMILIKI oleh semua orang (",)   

Tak caya meh sini saya tunjukkan serba sedikit bag yang menarik..!

Gucci Vintage Web Medium Boston - RM 68

 Beg ni memang saya berkenan sangatlah!! Nak beli yang ORI tak berkemampuan.. dapat yang ni pun jadilah...muahahahha.. Kalau u all tahu menggayakannya.. yang tak ori pun orang boleh ingat ori tau... (",)

 Korea Trendy Canvas Backpak - RM 42

 Siapa yang suka bergaya ala-ala korea, beg ni memang cunlah!! Silap hari bulan, ada yang ingat u all awek korea pulak... muahahaaa

4 in 1 Multi Purpose Zip Pouch RM 30

Memang murahlah!! Bukan setakat dapat bapak tapi sekali dengan mak & anak2 u all akan dapat... hahhah.. 4 in 1 hokay!!

So, macamana u all.. tertarik menarik kau memang the boom tak bag2 ni...?...hihii.. Bukan yang tu je, meh nak tunjuk dekat u all sikit lagi..

 Ventillo Candy Bag - RM 40


Fuyoooo hanya RM 40 sahaja!! Memang murah.. Siapa2 yang suka bergaya gerenti nampak lagi cun lah...

Trendy Shoulder Retro Slim Bag - RM 60

 Bag ni memang cantiklah!!... Alahaiiii nampak sweet la pulak model ni pakai...

 Memang cantik2 & murah2 kan... Ini baru sikit tau u all.. Nak ushar lebih2 lagi or teringin nak beli... cepat2 pergi terjah The Bag Galore.. Ohya... Kalau nak beli... cepat tau... ada discount 10%!!.. Tak percaya?? Sila baca Ayat ni..

HOT INFO : Be my follower and join us on Facebook/Twitter to get the 10% discount.
Join us on Facebook by the name of 'Thebag Galore' or email address 'thebaggalore@gmail.com'. TQ
Please use this email arlynzlittleheart@gmail.com for enquiry and ordering purpose.TQ
10% discount not applicable with other promotion.
 
 "Saya doakan perniagaan The Bag Galore akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"


{ 20 comments.. read them below or add one }

ieda ieda February 07, 2012
wahh cantik2 .. nanti nak terjah
^o^...Cek pipah L!fe Story ^o^...Cek pipah L!fe Story February 07, 2012
Cekpipah suka sangat bag...
tpi,mak kata skrang nie kecik lagi..dia ta bgy kebenaran beli secara online..beli kat luar je la..huhu
Puan Kutu Puan Kutu February 07, 2012
dulu masa anak dara sy mmg gila beg.pantang nmpk yg comel,suka beli beg.lepas kawen dh kurangkan aktiviti sbb beri lebih perhatian dekat budget keluarga.lgpun mmg malas bawak handbag klu pegi mana2.handbag ada dua bijik pun tak pakai.sy suka bawak beg duit je..tp yg besar sikit boleh isi hp dan kunci..
Tihara Tihara February 07, 2012
macam2 pilihan ade yea ina ..best 2x :)
eita eita February 07, 2012
cute2 belaka ni...
handbag ita dah 5 tahun guna.....
masih tak berganti jugak...
YaYaNsMuM YaYaNsMuM February 07, 2012
Suke Ventillo Candy Bag kaler pink tuh...super hot!hehe...yayansmum pn suke bags..tapi kasut More lar..hehe
ayu jamal ayu jamal February 07, 2012
wah beg? kita suka suka sangat sangat
anisalya anisalya February 07, 2012
suka tgk bag. dh cuci mata kt bag galore ni.
QasehnyaRania QasehnyaRania February 07, 2012
preeeettt....su datang menjenguk berlian yg sedang bersinar2 ...hehehe
Cik Azizah Cik Azizah February 07, 2012
cantiknya beg ni kak! nak jugak!
fieda fieda February 07, 2012
cantik2...penat la ina kena wat promotion jer ye..hehehe..

done
Mama Adam Mama Adam February 07, 2012
beg? kalo namanya pompuan, SUKE!!!!!
ajumohit ajumohit February 07, 2012
Cantik bangat, Sling bag satu!!! Hihi
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha February 07, 2012
this is interesting. i love to see these!
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 08, 2012
bag, sy suke bag gak~!!!

dh usha2 bag kat blog tue.. seriously lawa2 aa.. isy, geram nie bile xde duit, huhu~...

nk kne tggu grad & keje la nmpknye.. T_T nk bag, nk bag~...
Masya Masya February 08, 2012
memang banyak pilihan.. rambang tgk, tp kenelah kawal nafsu... klu x semua nak dibelinya huhuhuhu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 08, 2012
rambang mata weii tengok beg-beg tu segala..nak beg retro tu sebijik..ada sesiapa sudi hadiahkan?.hahaha :D
Myra Jay Myra Jay February 10, 2012
Cantiknya beg Gucci tu, berkenan gak nengok :)