Kek & Coklat yang memang sangat2 mabeles...!!

Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)

iklan

Siapa yang sedang mencari di mana untuk membeli kek untuk buat hantaran or majlis hari lahir or apa sahaja.. Di Coklatmanis2u ni lah tempatnya..!! Kek yang disediakan sangat2 cantik.. macam2 design.. sungguh2 kreatif hokay..!! Bukan setakat kek.. coklat pun ada tau.. Pendek kata.. duk menelan air liur je lah bila terjah blog Coklatmanis2u ni.. hihii.. Tak nak cakap banyak.. meh layan gambar2 bawah ni.. (",)

CARTOON ARTWORK

Coklat Moist Cake

Cantik yang amat design kek ni.. Nak potong pun sayang dibuatnya... Dengan buah strawberry yang merah2 tu.. adoiiii... Sedapnya...!! Sangat sesuai untuk anak perempuan u all ni...

FOOTBALL THEME


Kek Padang Bola

Untuk anak lelaki u all yang minat bola, boleh tempah kek yang tema bola sepak ni... sangat2 cantik & sangat2 kreatif..!!


APAM POLKADOT



Apam polkadot ni punyalah nampak menarik dengan dot dot dia tu.. bukan setakat pakaian je ada polka dot.. makanan  pun nak ber'polka dot'..hihii.. Apam ni nampak sangat gebu... Gerenti sedaplah.. tak rugi kalau u all order.. (",)

KEK UNTUK HANTARAN


 Cup cakes

Serius..!! Saya memang tergoda giler dengan design cupcakes ni... Cantikkkkkkkkkkkk!!! Kreatiffffffffff!!! Masa zaman saya kahwin dulu, tak jumpa pulak cupcakes cantik macam ni.. adoihhh... So, pada u all yang nak kahwin ke bertunang ke or teringin untuk dijadikan hantaran.. cepat2 lah order dengan Coklatmanis2u


Kek Fondant

Jika taknak hantaran guna cupcakes.. kek fondant pun ada tau... Alahaiiii.. sungguhlah cantik.. menawan hati kalbu... hihii (",)


Chocolate Box Love Shape

Selain tu, coklat pun ada untuk dijadikan hantaran tau... Coklat memang sedaplah.. semua orang sukakan coklat.. (",)

CUPCAKES



Angry bird cupcakes ni.. gerenti menangis kalau anak2 u all tengok.. menangis sebab nak suruh u all beli..hihii.. So, apakata sekali sekala u all hiburkan hati anak u all dengan order cupcake angry birs ni..hihii

MACAROONS



Macaroons pun Coklatmanis2u ada jual tau.. Siapa yang pernah makan macaroons mesti tahulah macamana kenikmatan apabila menggigit macaroons ni.. sangat2 sedap hokay... Tak rugi u all order.. (",)

Asyik telan air liur je mengadap blog Coklatmanis2u.. Semuanya nampak sedap2 belaka... Seriuslah u all.. macam2 design ada dijual di Coklatmanis2u.. Coklat ada, cupcakes ada, kek ada, cookies ada, brownies ada.. pendek kata, nak apa semua da..hihii.. So, apa lagi, cepat2 terjah Coklatmanis2u.. U all pasti akan tergoda..!! (",)

"Saya doakan perniagaan Coklatmanis2u akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 20 comments.. read them below or add one }

eita eita February 20, 2012
yang hantaran tu cute je...
ieda ieda February 20, 2012
wahh creativenya blogger nie ;)
fieda fieda February 20, 2012
serius kak fieda ckp mmg terbaik la...sume menawan hati..kreatif betul la..
Falsya Falsya February 21, 2012
canteknye design cupcake utk hantaran tuh..rare sgt..hehe..
zareliqa afiqa zareliqa afiqa February 21, 2012
Weee! cantik gler..kreatifnya :)
nanakimie nanakimie February 21, 2012
aduyai..teringin sgt nk mkn macaron..huhu
yad'z yad'z February 21, 2012
cantik n ohsemm.. tapi saye tak suke makan kek n macaroon sangat... sebab manis,. huhu
anisalya anisalya February 21, 2012
sangat shantek. mst sedap jgkkan? tp kalau nak pos tu la yang jadik masalah. kawan sy pernah pos coklat handmade. smp kat sy dah tak serupa asal. mujur la dia dah ambik pic awal2. ada la kenangan.
LYAfrina LYAfrina February 21, 2012
alahai..comel2nyer kek..
nk mkn pon jd sayang
QasehnyaRania QasehnyaRania February 21, 2012
sayangnya nak makan semua-semua tuh...kalau lah boleh disimpan dalam alamari kan santek...hehehe
boleh plak ceng gitu errkkk:)

good mornink ina :)
anitadiana anitadiana February 21, 2012
waaahhhhhhhhhh..intan lain daripada yg lain lah....kalu free2 kang kak ita singgah tengok blog tu...
Dylla Abas Dylla Abas February 21, 2012
terliur tgk apam polkadot n cupcakes yg comel2 tu...
nur anis nur anis February 21, 2012
design-design dia cantik-cantik la...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 21, 2012
uih~...
t'liur lak tgk..
kek utk hantaran tue sgt2 cute la.. ^_^
Masya Masya February 21, 2012
terliur dibuatnya.. klu amir nampak kek bola tu.. mesti dia nak huhuhuhu....
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 21, 2012
nurul suka sangat kek n benda manis2.tapi lately kena kurangkan sbb takut kencing manis.
KhaiZa KhaiZa February 21, 2012
ada macaron.. suka suka suka
sue zainun sue zainun February 21, 2012
pandai betul la diorg hias2 nih..nak makan pun sayang nih
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 21, 2012
kreatifnye kek hantaran tu..
kek2 yg lain pun sgt cantik deco2 nya..
Puan Kutu Puan Kutu February 22, 2012
mmg pandai deko..kreatif betullah..