Oh tidakkkkkkkkkkk..... BIRAS saya dah pregnant.... saya nak jugakkk!! (^_^)

Huwaaaaaaaaaaaa.... Ramainya orang tengah pregnant sekarang ni..!! U all ni suka buat i jeles tau... Biras saya yang kata nak pregnant bila anak dia umur 3 tahun tapi dah lekat pulak.. sekarang anak dia setahun 5 bulan.. Rezeki.. rezeki.. (",)

Saya ni yang memang dah plan nak anak tahun ni tak lekat lagi pun... hahhahhahhah.. Tapi takpala.. sebab azam saya tu bermula 01/01/2012 baru ni.. so, baru je sebulan..hihii..

Biras pregnant.. Cute Mum Pregnant.. Ibu Syawal pregnant... Ya Allah Ya Tuhanku.. bagilah IBU ALISHA mengikut jejak langkah mereka2 ni semua... AMIN... :-) Doakan saya yer kawan2.. (",) TAHNIAH untuk semua..

P/s : Seronok dengar orang pregnant sampai menggeletar tangan taip entry ni... Hover tak..hihii

Oh tidakkkkkkkkkkk..... BIRAS saya dah pregnant.... saya nak jugakkk!! (^_^)

{ 65 comments.. read them below or add one }

Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 01, 2012
wah!! ramainya yang pregnant....Semoga Intan pun ada rezeki jugak....
fieda fieda February 01, 2012
pasni ina punya turn la plk cuma tak tau lagi bulan brp..hehehe..insyaallah ina..kuat sikit kerja ok..hahahahahahaha...gelak beso kak fieda..ramai betul ye geng2 blogger yg prgnt..mcm ada pakatan plk..
sue zainun sue zainun February 01, 2012
insyaallah..sue doakan..usaha tangga kejayaan..hikhik
Ummu Muhammad Ummu Muhammad February 01, 2012
jom ramai2 konvoi...memang ranai yg tengah preggy sekarang ni ;)

p/s: bestnye GA..nak mengfollow tu ya ampun ramainye..kalau takde fb tak kisahkan tak like? ;)
fiza fiza February 01, 2012
Usaha tangga kejayaan, cuba lagi intan ☺☺
Cute Mum Cute Mum February 01, 2012
dah lama tau tapi harinie baru nak g check..alhamdulillah ada.. insyaallah ina akan ikot jugak..
selain dari jaa, sue & uyun ada lagi blogger yang pregnant tau..
kak izan ishak & haszuraidah..
kakyong kakyong February 01, 2012
tahniah.. ramai nya kawan2 blog yg pregnant tahun ni.. semoga dipermudahkan juga utk intanberlian.. ;)
Ummi Iman Ummi Iman February 01, 2012
ummi iman pun teringin.. tak tahulah bila rezeki tu ada. Ada iman pun dah cukup besar dah rahmatnya. Kalau pelik dgn ayat saya ni kenalah tgk entri label Iman yg mula-mula hehe...

apa pun saya doakan semoga alisha dpt adik. baby boy lah pulakkan, insyaallah...
Nida Nida February 01, 2012
Kak Nida pun jeles bangat bila tahu ada yg prenant..hehe

Si kecil akak tu dah 6 tahun pun... moga2 tahun ini adalah rezeki timang cahaya mata.. kita berusaha sama2 ye Ina..:)
Jaa Jaa February 01, 2012
hehe.. jom semua kita pakat2 pregnant..hehe
Tihara Tihara February 01, 2012
nak jugak termasuk dalam geng bloger yg pegnant..kui2

tahniah utk biras..moga selamat sentiasa..aminn :)
Mrs Lurve Mrs Lurve February 01, 2012
nak jgk preggy huhuhuhu moga2 ada rezeki utk kita tahun nie
misshannajr misshannajr February 01, 2012
seronoknya dgr org peknen...tapi sya takut la huhu
Mama Adam Mama Adam February 01, 2012
Saya pun azam tahun ni. Cuma xtau bulan bila nk start. Klo ikut, xmo dh makan ubat!
jemarisuri jemarisuri February 01, 2012
huhu..seronoknya dpt baby baru...insyaalah IB pun ada rezeki nti..js..dh takde dh ank kecik pun dh umur 13 thn...hihi
eita eita February 01, 2012
alahai..napak nya takleh masuk geng ni.....huhuhuhuhu...
kite tak kawen lagi macamana lah nak mengandung...
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ February 01, 2012
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 01, 2012
insyaalalah, moga ada rezeki ina utk preggy jgk dragon year ni..AMIN.

itula ramai btol geng bloggers yg preggy thn ni termasuk adik ipar eija, Cute MuM..^_^..
giliran eija dh lepas thn lepas, kalau nak preggy lgpun nak tunggu 2nd baby ni umur 2 thn...:))
teratak hati teratak hati February 01, 2012
insyaAllah ade rezeki tu..sempat lagi ni lagi 11 bulan tahun ni..:)
aimi aimi February 01, 2012
usaha tangge kejayaan kak =)

chayok2
umialya umialya February 01, 2012
sabo.. Insya Allah ader rezeki tu
Si BuDaK KaChAk Si BuDaK KaChAk February 01, 2012
nak mencelah gak...tapi sy blom kawen lg...bleh ke?hehehe...

usaha dengan gigih kak...rancang dengan selamat....wakakakak.....hehehe
Cik Azizah Cik Azizah February 01, 2012
akaaaaaaaaakk! jijah pon nak pregnant jugak! doakan jijah sekali yer :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@fieda

hahahhahhahhah.... nak kene OT dari malam sampai pagi ke kak fieda?.. hahhahhah
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@sue zainun

hahhah.. yap.. usaha tangga kejayaan!! :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@Ummu Muhammad

jom ummu muhammad.. sama2lah kita berkonvoi :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@fiza

pasti akan cuba lagi..hahahha
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@Cute Mum

InsyaAllah.. Amin.. :-)

haa tu la, ramaikan yg prgnant :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@kakyong

terima kasih... InsyaAllah.. Amin :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@Ummi Iman

Alhamdulillah.. tu la pasal kan.. ada iman sorg tu pun dah seribu rahmat :-)

InsyaAllah... Amin :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@Nida

kak nida pun sm mcm saya ke... ok2, jom kita pakat2 berusaha..hihi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@Tihara

InsyaAllah.. moga ada rezeki akak :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@Mrs Lurve

yap, moga kita sma2 ada rezeki.. InsyaAllah :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@misshannajr

hihii mula2 mmg rasa cam takut tp dh alami sendiri.. insyaAllah.. hilang rasa takut :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@jemarisuri

terima kasih js.. oo dah besarlah ank js yg kecik upenya :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@eita

tunggu dah kawen nanti br masuk geng :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY

InsyaAllah.. Amin.. :-)

haa tu la.. tunggu baby besar sikit kan :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 01, 2012
@teratak hati

hahha tu la pasal.. 11 bulan lg..
Myra Jay Myra Jay February 02, 2012
Sama2 lah kita berusaha.. :)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa February 02, 2012
hihihi...mcm seronok pulak dengar~ heee :D
anisalya anisalya February 02, 2012
sabar la yang. ada rezeki tu. lmbt skt je. tp mmg ramai yg pregnant skg kan?
Puan Kutu Puan Kutu February 02, 2012
mmg ramai yg pregnant..sy pun jeles!
Mama Ema Mama Ema February 02, 2012
tahniah untuk semua..INSYAALLAH ina akan ikuti jejak mereka
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 02, 2012
doctor ckp ape..dah bleh dah?
Izan Ishak Izan Ishak February 02, 2012
insyaAllah... kak izan doakan ina pun join the club cepat2 ye!
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 07, 2012
@~diAhOntHeblOg~

doktor tak cakap pe.. saya sendiri yg sesuka hati..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 07, 2012
@Izan Ishak

InsyaAllah.. terima kasih kak izan :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 07, 2012
@Puan Kutu

saya pun jeles jugak..muahhaha
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 07, 2012
@Myra Jay

moga kita sama2 ada rezeki :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 07, 2012
@zareliqa afiqa

seronok dgr cite ibu2 or isteri2 ek..hihi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN February 07, 2012
@anisalya

tengah sabar la ni yang... :-) haa tu la, ramai yg prgnant kan.. rezeki :-)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 09, 2012
lama tak terjah blog cute mum.rupanya dia preggy..nak g terjahlah.

ala takper slow2.jaga pemakanan n bleh amek asid folik dah ina.