Cepat2 terjah sini jika u all sedang cari PERFUME BERJENAMA dengan harga yang murah!!


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)
Perkataan pertama yang keluar dekat mulut saya bila tengok PERFUME di blog House of Pines Boutique adalah "Oh tidakkkk... murahnya".. hahahaa...Harga perfume yang House of Pines Boutique jual memang sangat2 murah hokay!! Semuanya ORIGINAL kecuali TELAH DINYATAKAN SEBALIKNYA.. Dulu saya memang suka singgah kaunter perfume dekat shopping complex.. thats y saya kata murah...!!

Boss Orange Men by Hugo Boss EDT
100ml
RM 120
NEW STOCK AVAILABLE!
Siapa tengah mencari barang hantaran.. cepat2lah jenguk House of Pines Boutique

Flora By Gucci
RM 120 promo RM 100
50ml
No. 1 Selling
personaliti: sexy romantik
 
 Nak menangis tengok harga murah sangat..hahhaha

Versace Bright Crystal
RM 120

So, jika u all nak bagi hadiah perfume sempena anniversary ke, birthday ke or apa2 je la... Jangan lupa jenguk2 blog House of Pines Boutique tau..!! Memang tak rugi.. U all pergi TERJAH SINI cepat2 tau.. bermacam2 perfume lagi yang ada.. Semuanya murah2!! (",)

Kelly Osbourne Dress
RM 70

Dahla cantik.. murah pulak tu... adus... Ibu Alisha dah tergoda dengan dress ni... adehhh

Blossom Polkadot Dress
RM 49
high quality and vintage look!

 Siapa yang meminati Polkadot.. memang cun lah dress nih!

She's Hot Glamour Dress With Full Inner
RM 100
exclusive edition
 Cantik & murah!!

Selain dari PERFUME.. House of Pines Boutique pun ada jual pakaian jugak tau.. Cantik2 & murah2 hokay!!.. Adehhhh tak jemu mata jenguk blog House of Pines Boutique nih!! tak tau nak cakap apa dah.. Kalau u all pun nak tengok pakaian yang cantik2 nih.. cepat2 TERJAH SINI (",)

"Saya doakan perniagaan House of Pines Boutique akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"


{ 24 comments.. read them below or add one }

~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 03, 2012
fuyooo mmg murah..ish2..xleh jd ni..saje je tau dah die tergoda ajak org len tergoda same...arghhhhhhh tension...nk beli! nk beli! hahahaha
Mama Adam Mama Adam February 03, 2012
murah!!!!!!! nak! nak! nak!
Tina Othman Tina Othman February 03, 2012
nak join gak lah contest tu
Mama Ema Mama Ema February 03, 2012
cantik..tp gaji dah bnyk habis ni..hehehe
jemarisuri jemarisuri February 03, 2012
baru js tau ada yg murah huhu...js baru je beli..dior ever and forever..hehe..mmg mahal la kt parkson..hihi

cantik baju tu..mmg tertawan tp org bambam cam js tak sesuai kot...hehe
eita eita February 03, 2012
jap lagi leh terjah ni....
walaupun tak minat minyak wangi tapi anak sedara ita,,, seorang yang giler dengan minyak wangi...
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ February 03, 2012
salam ina...best2 minyak wangi & dress tu kan.Pasni mesti ramai yg serbu House of pines Boutique.hihi
Bui Junaidi Bui Junaidi February 03, 2012
TERTARIK DAN SANGAT MENARIK..TP SAYANG $$$$ KURENG NI..WAWAWA
Tihara Tihara February 03, 2012
ehh boleh tahan murah tu..dress pun murah..kena tgu slim boleh la nk beli nt..nak boorkmark blog ni :)
delarocha delarocha February 03, 2012
boleh beli buat hantaran perfume ni :-)
Gen2Merah Gen2Merah February 04, 2012
semua nampak owsome... cantik2
anisalya anisalya February 04, 2012
nak botol je blh tk? hehehe...
ieda ieda February 04, 2012
sat gi akak terjah
memang tengah cari perfume huhuhu
Papa Mifz Papa Mifz February 04, 2012
murah tuh...makin wangi la org ramai lopas nih...hehe
Puan Kutu Puan Kutu February 04, 2012
nasib sy bkn penggemar minyak wangi..dress tu lawa gak,tp nak kena kuruskan badan dulu br nk beli baju baru utk diri sendiri.hehe..
fieda fieda February 05, 2012
salam maulidur rasul ina...mana pi ni...?i miss u..
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha February 05, 2012
love to see such these women stuffs :)
Tihara Tihara February 06, 2012
lama dah tk dengar kabar ina..ape kabar ina n alisha hari ni yea :)
Tihara Tihara February 06, 2012
lama dah tk dengar kabar ina..ape kabar ina n alisha hari ni yea :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 08, 2012
aih...bj glamour2 nie, hehe...
muat ke eh kalo sy bli? >_<
Perfume Malaysia Perfume Malaysia September 27, 2012
Singgah promosi dekat sini:

Menjual pelbagai Brand Perfume grade AAA dari Sephora Dubai .
Perfume Malaysia