Thank you so much Nisa, Kak Fieda & Sue @ QasehnyaRania

Saya nak ucap TERIMA KASIH sangat2 dekat Kak Fieda, Nisa & Sue @ QasehnyaRania... Saya sangat terkejut apabila bukak blog pada 25/02/2012 @ hari Sabtu @ my birthday.. saya terpandang 3 ENTRY untuk saya sempena birthday saya yang ke 29.. Ya Allah Ya Tuhanku.. time tu Tuhan je yang tahu betapa terharunya saya apabila membaca entry dari Kak Fieda, Nisa & Sue..

Kalau mereka ada di depan saya.. pasti saya dah hug & kiss mereka..!! Sungguh tak sangka saya ada kawan blogger yang sudi buat entry khas untuk saya sempena birthday saya... Moga persahabatan kita ni kekal hingga akhir hayat.. & moga dengan takdir Tuhan, kita akan bertemu disatu hari nanti.. InsyaAllah..

Entry Nisa betul2 buat saya rasa tersentuh sangat.. Betapa entry tu menggambarkan yang Nisa sangat2 menghargai persahabatan alam maya kami ni.. Hepi B'day, Ina~!! adalah entry yang saya maksudkan.. Selain tu, tanpa pengetahuan saya, rupa2nya Nisa ada buat entry khas untuk saya.. Serius, entry NI buat saya sampai bergenang air mata.. Dear, saya nak awak tahu, saya pun sangat2 menghargai persahabatan kita ni.. Saya sentiasa sudi mendengar setiap luahan hati awak.. Percayalah dear.. Awak mampu lalui setiap dugaan yang telah DIA berikan kerana DIA tidak akan menguji hambaNYA jika hambaNYA tak mampu laluinya.. Take Care..!!


     Kad dari Nisa yang bagi saya sangat2 cantik..!! Thanks dear (^_^)

 Entry Kak Fieda pun buat saya tersentuh jugak.. Kak Fieda ni ibarat kakak saya dah dekat alam maya ni.. Kami selalu berhubung dekat facebook.. chit chat berita sensasi..hihii.. Thanks kak Fieda sebab buat entry Selamat Hari Penambahan Usia Ina @ IntaNBerlian & doakan saya.. InsyaAllah.. jika ada rezeki.. dapatlah Alisha adik yer..hihii..

 Kad dari Kak Fieda ni pun cantikkk!!

Sue @ QasehnyaRania.. terima kasih jugak tau sebab buat entry Selamat Hari Lahir Ina.... Saya hargai sangat2.. Sue ni walaupun kami baru kenal beberapa bulan tapi Alhamdulillah kami makin rapat.. Sue pun ada jugak hantar mesej dekat saya tapi tu la, handphone saya handphone cap ayam.. button NO 5 dah rosak.. so, susah nak balas mesej..hahhaaha.. Nak beli baru malas sebab sejak2 dah kawen ni jarang guna handphone @ hantar mesej..kikikiiii.. Sue, terima kasih tau sebab nyanyi lagu happy birthday untuk saya..hihii.. Tak lupa jugak terima untuk ucapan @ doa2 tu semua.. Saya pun doakan semoga Sue dikurniakan cahaya mata yang mampu menambahkan lagi seri alam rumahtangga (",)


 Birthday girl dengan rasa tak bersalah nak jugak menempek muka sendiri.. muahhahahha.. Gambar ni diambik pada 25/02/2012 @ secara rasminya birthday girl telah berumur 29 TAHUN.. (^_^)

P/s : Terima Kasih dekat u all yang sudi wish birthday dekat saya (^_^)

{ 25 comments.. read them below or add one }

Mama Adam Mama Adam February 26, 2012
Bestkan ada org wish n hargai. Kalau kita ikhlas, x perlu bertentang mata. Persahabatan alam maya pun ok....

Kadang2 yg berjumpa hari2 pun, belum tentu keikhlasannya
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa February 26, 2012
Selamat hari jadi akak..moga akak panjang umur dan dimurahkan rezeki yer..esok saya plak jadi birthday girl ahaks..tak sangka birthday kita dekat2 jer tarikhnya..
nanakimie nanakimie February 26, 2012
comelnya ibu alisha ni:)

nana xingat da wish ke belum,hu...happy belated besday ye sis:)

baru tau nama sis,ina:)
tiefazatie tiefazatie February 26, 2012
hepi besday sis!
moga pjg umur..murah rezeki..
faiz fakhirin faiz fakhirin February 27, 2012
hepi belated besday..hehe
tiefazatie tiefazatie February 27, 2012
hee...nyte2 sis..nk tdo nie..esok keje..=)..take care sis
Ain Zuhairi Ain Zuhairi February 27, 2012
Happy belated birthday ;D
semoga dimurahkan rezeki, amin~
Ain Zuhairi Ain Zuhairi February 27, 2012
Happy belated birthday ;D
semoga dimurahkan rezeki, amin~
Ain Zuhairi Ain Zuhairi February 27, 2012
Happy belated birthday ;D
semoga dimurahkan rezeki, amin~
Ummi Iman Ummi Iman February 27, 2012
happy birthday ina.. baru tau lps baca entri ni.. kalau akak pun pasti terharu ada org sudi wish.

Selamat panjang umur, murah rezeki dan dilimpahi rahmat dari Allah. Tak lupa juga stay cute & hajat utk dpt 2nd baby termakbul, insyaallah. amin.
fieda fieda February 27, 2012
olololo...besday girl ni comey sunnguh la time besday dia...

ina...kak fieda anggap entry kecik jer tu tp tu la kan bila org ingat kat kita mmg rasa terharu sgt2...terasa diri sgt dihargai...kak fieda dpt rasakan...nak wat kad comey2 mcm nisa dok reti la pulok...nisa mmg sgt kreatif...kak fieda doakan agar nisa,kak fieda,sue dan ina akan dipertemukan satu hari nanti...insyaaallah...

cik abe bagi ape utk besday girl ni....??comey la ina pakai shawl gitu...cer ajor sikit guane nak belit2 tu..hihihi...
anisalya anisalya February 27, 2012
hepi birthday ina!!! tpon cap ayam pun kena ganti jugak. walaupun tak guna sangat tp still guna kan? hehehe...

sangat menghargai persahabatan.
ajumohit ajumohit February 27, 2012
Alhamdulillah Bertambah usia setahun lg ye ina, semoga pjg umur and murah rezki ye
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 27, 2012
Ada baca jugak kat blog fieda gan Nisa...hehehe..comel la kad2 diatas tue...
Masya Masya February 27, 2012
comeynya muka birthday girl... pandai simpul² selendang dah... hihihihi... muka pun dah takde jerawat lagi...

seronokkan kenal kawan alam maya ni... walaupun tak pernah jumpe.. tp rasa rapat mcm dah lama kenal...

sorry tak dapat publish entry untuk awak sabtu tu.. sebab mslh internet kat rumah huhuhuhu.....
Nigina Nigina February 27, 2012
wahhh bestnya.. anyway happy belated besday intan..
eita eita February 27, 2012
patutlah hepi je...tak lambat lagi kan...
hepi belated birthday.....
semoga kehidupan sentiasa di limpahi dengan rahmat Allah...
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 27, 2012
happy birthday ina..semoga di murahkan rejeki ye..
sue zainun sue zainun February 27, 2012
heppy besday ina..semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan..:)hehe jarang2 sekali dpt tgk muka ina..comel sgt..
Jaa Jaa February 27, 2012
pandainyer ibu alisha nih bergaya.. hehehe..nanti ajar k.ja pakai tudung camtu ek..
fiza fiza February 27, 2012
Untung dapat kawan blogger macam ni kan ☺☺

♪♫ Happy Belated Birthday to you Intan ♪♫. Semoga di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yg baik dan kekal bahagia selamanya.
syawalsimpsons syawalsimpsons February 27, 2012
cantik la shawl tu ina...suke3...muka pon cantik jaaa....pon suke3 gak...
Puan Kutu Puan Kutu February 27, 2012
untung betul ramai rakan blogger yg sayang dan buat special entry.birthday women dh, 29 bukan girl lg.kehkeh..
QasehnyaRania QasehnyaRania February 27, 2012
kasih diterima ..hihihi..

besday girl dok control ayu tu..jgan maghah noh ..:)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 29, 2012
nurul terlepas ucap=)sbb msalah mata cket.so nak ucap walau lambat hepi belated buffday.semoga pnjg umur murah rezki n jadi super mom yang baik tik alishya