Sungguh comel.. Colourful gitu... (^_^)


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)

 Jika u all jenis yang minat craft... U all wajib terjah NADICRAFT.. Bila saya cakap wajib tu.. dah sah2 la produk yang NADICRAFT jual tu semuanya cantik2 & murah2 kan.... Sampai u all tak tahu nak buat pilihanlah jawabnya..hihii... So, apalagi.. macam biasalah.. dah tentulah lah saya akan goda u all dengan gambar2 yang menarik tertarik.. Jom layanzzzz... 

 KEYCHAIN


 Saya suka keychain rumah tu.. cantik sangat... cute je... Sangat sesuai kalau gantung dekat kunci rumah ni..hihii

 Sesiapa yang kehilangan selipar.. sila2lah beli selipar mini ni yer... hihii.. comelkan... gerammmmm je mata ni tengok... adoiii...

NAME TAG 


Name tag ni u all boleh letak nama u all dekat situ.. boleh jadikan keychain or hp charm.. Kalau gantung dekat hp ni.. dah sah2 orang akan tahu tu hp u all.. tak hilang jejaklah hp u all nanti..hihii

HP CHARM

 Ololooo cute je cendawan ni... comel.. boleh gantung dekat hp... (",)


 Bukan setakat cendawan... donut pun ada...hihii Donut ni buat saya rasa geram nak makan je... nampak macam sedap pulak.. boleh gitu.. muahahaaa


Design bentuk baju pun ada.. boleh tempah untuk reka jersi bola ni..hihii

 BUTTON BROOCH


Adoiiiiiiiiiiiiii.... comel sungguh button brooch ni.. kreatif sesangat nih!!! Otak yang tak kreatif macam saya ni.. tak pernah terfikir pun boleh buat camni rupanya..hehee


 Simple... but NICE.. (^_^)

 Ohya, selain dari produk yang dah siap, NADICRAFT pun ada bekalkan material nak buat semua ni jugak tau... Murah2 je... 


 Polyester Felt.. Saiz A4 @ RM1.50.. Saiz double A4 @ RM2.80


 Button saiz 11mm.. 50 pcs @ RM3.. 100pcs @ RM5.50

 Sebenarnya macam2 lagi design yang ada di NADICRAFT.. Tapi tak bolehlah tayang semuakan... U all kenalah terjah NADICRAFT... hihii...

"Saya doakan perniagaan NADICRAFT akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 17 comments.. read them below or add one }

ajumohit ajumohit February 22, 2012
siyes comel sgt item2 tu, kalau ini memanglah jadi pojaan anak2 daraku itu
Tihara Tihara February 22, 2012
cute2..kemas je kan :)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 22, 2012
mmg cute, cantik & kreatif sgt..:D
Ms Fai Ms Fai February 22, 2012
betul la, sgt cntik!!
fieda fieda February 22, 2012
comey giler ina kerjatangan dia..tak terkata kak fieda..
Puan Kutu Puan Kutu February 22, 2012
mmg comel2 dan kreatif..:)
YaYaNsMuM YaYaNsMuM February 22, 2012
wahhh...ada supply brg2 craft erk...kene terjah nie...hehe
Mama Adam Mama Adam February 22, 2012
Ada sekotak felt ni kt rumah. Mama suka la DIY ni. Cuma kadang2, hangat2 tahi ayam. Heee
Zie Zie February 22, 2012
Emm cute betul lah... suka org yg kreatif ni....
Myra Jay Myra Jay February 22, 2012
Kreatif dan cantik :) Seni tangan yg membuatnya :)
Masya Masya February 22, 2012
cantik sgt.. dan kreatif.. kan best klu kreatif mcm ni..
anisalya anisalya February 23, 2012
memang cantik dan kemas je hasil kerjanya.
NADIRA SALIM NADIRA SALIM February 25, 2012
mekaseh intan berlian atas entry promo ini..tacing sangat3..kepada semua, sudi2 la jengah belog nadicraft okeh..dira hargai sangat3..mekasehhh semuaaa~