Siapa antara anak u all minum susu Friso Gold 3 or Friso Gold 4?? Saya nak bagi E-Gift Voucher...


Seperti yang u all tahu, saya kan adalah salah seorang ahli Growing Up Together Club (GUT Club) & selalu je dapat macam2 dari FRISO ni.. Baikkan Friso.. mesra rakyat.. hihii.. So, baru2 ni, FRISO hantar saya E-Voucher RM10 hanya untuk beli FRISO GOLD 3 or FRISO GOLD 4... Beli secara online di LittleWhiz.. FREE DELIVERY..!!

Tapi sayangnya, Alisha masih lagi minum susu badan.. so, memang takkan gunalah e-voucher ni kan.. Maybe Alisha 2 tahun nanti baru beli kot..hihii.. So, saya dengan rela hati OFFER dekat u all e-voucher ni.. TAPI saya nak bagi dekat YANG BETUL2 NAK GUNA JE.. Bukan apa, saya nak bagi sebab dengan niat taknak membazir.. lebih baik bagi dekat mereka yang memerlukan.. so, bolehlah u all jimat duit RM10..hihii  


Cara nak guna pun sangat mudah..  u all hanya pergi ke website LittleWhiz & register sebagai member (FREE).. Lepas tu u all dah boleh beli susu tersebut & boleh masukkan nombor siri E-Voucher.. normally harga FRISO GOLD 3 RM49.90, FRISO GOLD 4 RM45.90.. So, u all tolak lah sendiri RM10.. jimatkan.. FREE DELIVERY pulak tu..hihii

So, jika ada antara u all betul2 berminat & betul2 nak guna e-voucher tersebut.. bagitahu saya.. TAPI saya hanya ada sekeping sahaja.. Ohya, lagi satu tarikh last e-voucher ni pada 31/03/2012.. (",)

P/s : Thanks tau komen u all pasal bubur sagu saya tu.. Memang letak air banyak pun.. lepas tambah tambah lagi..muahahahaa... Saya terjah blog u all slow2 yer.. sebab internet lembab yang amat ni.. Jangan ingat saya taknak balas jejak u all pulak..hihii..

   

{ 20 comments.. read them below or add one }

Tihara Tihara February 17, 2012
oh, akak tk berkenaan, jap jap nak lari ni..hehe :)
Nida Nida February 17, 2012
Kalau anak akak masih kecil boleh juga akak mintak.. ni si Anis dah 6 tahun, minum susu segar..heheehe
Mama Adam Mama Adam February 17, 2012
betul3... jangan membazir. bagi kepada yang dapat memanfaatkannya.

Adam minum susu lain :)
dela dela February 17, 2012
dlu pernah nk beli minum tpi p giant tergoda dengan susu lain pulak dah.... terkena pujuk rayu infragrow.. :(
SumeSakan SumeSakan February 17, 2012
wahh baiknya Pn. Ina ni ye...nasib baik QQ pun breastfeed ag...hehehehe
fieda fieda February 17, 2012
ooo...kena bagi kt yg betul2 memerlukan ni..maira minum sustagen..

done
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 17, 2012
Syif pun susu badan hihihi
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 17, 2012
bermakna sy tidak memerlukannya lg..hihi..
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 17, 2012
haa..adik sedara sy yg tecik come lote tu minum susu ni..! tp sy bukan mak nye..ekekke
aimi aimi February 17, 2012
kalo xd ank xblh mtk lah ek?? =P hihiihihi
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 17, 2012
anak eija yg zaquan tu dh x minum susu formula lg dh,
kalau minum pun sblm ni dia minum susu Dumex Dugro..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 17, 2012
alamak..
sy pun member club nie gak, tp tue email lame..kn xleh bkak dh... nmpknye kne register blk lak, lupe lak, huhu~...

Hannah mmg p'gune setia Friso nie, hihi~.. ^_^
eita eita February 17, 2012
kita takde anak....
ada anak tekak je....huhuhu
sue zainun sue zainun February 17, 2012
Amira minum pediasure..kalo tak leh dpt voucher free..hehe
Gen2Merah Gen2Merah February 18, 2012
best nya mama alisya ni.. pemurah dan baik hati... (",)
mama_umar_maryam mama_umar_maryam February 18, 2012
oh,siapalah yg bakal dpt berjimat rm10 nih..untung2 ;)
Ros Ros February 18, 2012
Salam IntaNBerliaN,

Ala....tak berpeluang la Kak Ros ni kan Intan....he.he.he....
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2012
tp nnti kne byr on9 eh?
Ina bg la dlu sape2 yg nk..
if xde, br bg sy, hoho.. XD
anisalya anisalya February 20, 2012
dia org tak minum susu putih. kalau tak sure rembat jgk.
Puan Kutu Puan Kutu February 22, 2012
aiman tetap setia dengan dutch lady smp skang.hehe