Saya mulakan hari ini dengan ucapan TERIMA KASIH (",)

Yap, saya nak ucapkan terima kasih dekat Su @ QasehnyaRania sebab sudi bagi bahan pembelajaran @ Flash Card dekat Alisha.. Alhamdulillah murah rezeki Alisha.. Actually su bagi flash card ni kiranya sebagai tanda persahabatan kami di alam maya.. 

Terharu betul saya.. sebabnya, dah banyak hadiah yang saya terima sebagai tanda persahabatan... Antaranya dari PinkUmmi, Nisa, ummu Muhammad, Kak Tie & Kak Fieda.. Saya memang sangat2 menghargai persahabatan ni walaupun kita tak pernah bersua muka.. (",)


Flash card buah.. Alisha memang dah ada banyak flash card TAPI flash card buah ni memang dia takda lagi... semalam, bukan main beria dia tengok flash card ni... agaknya sebab dia dah mula kenal @ dah pernah jumpa or makan buah2 tu kot..hihii


 

Tiba2 pulak dia jadi baik, keluarkan flash card tu satu persatu.. biasa.. tu diaaa... dia akan sepah2kan dengan baik punya...kikikiii


Sepatutnya saya yang tanya dia buah apa, ni dah terbalik, dia pulak yang tanya kita buah apa.. adoiii... muahhahhaha


Terima kasih ye sue.. Alisha suka.. Ohya, untuk pengetahuan u all, alisha ni pernah sembang dah dengan su @ QasehnyaRania dekat telefon... sembang bahasa German tu la.. su pulak rajin melayan..hihii.. Saya doakan moga su cepat2 dikurniakan cahaya mata jugak.. sebab su pun suka baby kan... (",)

P/s : Sangat seronok dapat kawan alam maya yang baik2 macam u all.. Flying kiss dari Alisha & hug dari ibu Alisha... (^_^)


{ 27 comments.. read them below or add one }

~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 15, 2012
mcm tu la br namenye kawan kan..gud girl alisha! blaja rerajin ye..
syawalsimpsons syawalsimpsons February 15, 2012
suke tengok alisha ni...bijak...cepat pick up...
Nigina Nigina February 15, 2012
bagus juga alisha nak belajar flashcard... kalau adam sekejap jer... dia tengok sana sini... belajar sekejap main je lebih...heheheh
KhaiZa KhaiZa February 15, 2012
tambah koleksi flash card la ea...
cik mun cik mun February 15, 2012
blaja rerajin ye alisya..comel die senyum..
nur anis nur anis February 15, 2012
belajar banyak-banyak ye alisha..hihi..
QasehnyaRania QasehnyaRania February 15, 2012
sama-sama kasih dan flying kiss dierima...hihihi..
alhamdulillah nasib baik blom ada lagikan...

belajar tau alisha,jgn nakal-nakal...da masa nti ciksu akan jmpa alisha juga..i'Allah...(",)
Mama Ema Mama Ema February 15, 2012
bertambah lagi bahan pembelajaran utk alisha..nak kenallah su ini juga..hehehe
fiza fiza February 15, 2012
Murah rezeki alisha ☺☺
LYAfrina LYAfrina February 15, 2012
wah.. mmg rezeki alisha la.. bljar rajin2 yer syg.. be a good girl
Dylla Abas Dylla Abas February 15, 2012
wah...excited betul si Alisha ni dapat flash card tu ye..

btw..geram betul la tengok Alisha ni..comel je..posing la macam mana pun..tetap comel :)
ieda ieda February 15, 2012
bestnya alisha ada aunty yg sayang alisha .. hurmmm moga2 alisha bertambah cerdik .. aminn
buat su , semoga dia dikurniakan cahayamata .. insyaallahh dik , jgn putus2 berdoa yee ;)
msredcheesecake msredcheesecake February 15, 2012
anak sy bukan baca flash card, dia buat baling2 lah... sepahkan... haish
Masya Masya February 15, 2012
seronokkan dapat kwn alam maya yg baik²... pandai alisha dia yg tanya buah ape yer... blom sempat ibu nak bg tau... belajar rajin² tau.. nanti jumpe buah kat psr jgn lupe mintak ibu belikan hihihihihi.....
Tihara Tihara February 15, 2012
nampak sangat alisha tengah minat tu...bertuah alisha.. :)
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ February 15, 2012
salam Ina..
Budak2 klu dpt bahan pembelajaran yg berwarna warni..mmg suka dia.Semoga semakin cerdik la Alisha dgn pelbagai keadah pembelajaran yg mamanya sediakn.Aminnnn
suhaina laui. suhaina laui. February 15, 2012
like!...kwn alam maya best kan....kawan biar berjuta2 lemon ;)
fieda fieda February 15, 2012
wow..bertuah badan alisha ye..auntie sue sayang dia la...kak fieda dapat gak hadiah dari sue...dapat seketoi fm..

done..
eB ezrin eB ezrin February 15, 2012
wahhhhhhhhhhhh terserlah wajah hepi dier tuh . tahniah :)
SumeSakan SumeSakan February 15, 2012
wahhh bertuah ye badan alisha...rajin belajar tau...nant pandai yg nih...mama kasi yg baru pulak...hehehehe
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 15, 2012
kalau dia tanya kita..try kita tanya dia balik.nnt dia jawab..hehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 15, 2012
untung dpt flash card...xpe xpe.nanti anty eca dah keja,anty belikan alisha buku..dah tentu time tu alisha dah masuk sekolah.eheheh XD
Izan Ishak Izan Ishak February 15, 2012
seronok alisha dpt flash card baru ye.
nanakimie nanakimie February 15, 2012
hehe...dia pulak nk ajar mama ye:)

moga alisha jadi anak yg bijak pandai..amin..insyaAllah...:)
anisalya anisalya February 16, 2012
rezeki Alisha. belajar pandai2 tau. nnt beli kat ibu buah banyak2. hehehe...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 16, 2012
wah..best kn bile kwn2 kasi hadiah tnda persahabatan...syok je rs.. ^_^

flash card tue mmg nmpk mnarik la..moge3 su dikurniakn rezeki anak, amin3~...

bile Auntie Nisa & Hannah leh ckp ngan Alisha ye? hehe...