Cerita Alisha & sunglasses

Normally, kalau dekat rumah.. saya memang ada je bagi alisha ni pakai sunglasses dia tu... bukan apa pun.. suka tengok aksi dia bila pakai spek..hihii.. tapi tu la, biasanya, memang sekejap je pakai.. kira dia tak suka sangatlah kan..


Dalam hati saya terfikir nanti kalau bawak keluar jejalan mesti dia taknak pakai jugak ni.. pakai tak dan seminit terus dia bukak..


Rupanya sangkaan saya tu silap.. Ketika di Pantai Merdeka baru ni, anak saya ni boleh pakai sunglasses dia tu dengan penuh yakin... bajet stylo la tu..hahahhahahha..


Bayanglah... pakai spek sambil memandang kiri kanan siap menjerit bila tengok rakan2 sebaya... Saya ni tak tahan sakit perut gelak... Yela, sungguh confident dia guna spek tu.. takda pulak nak bukak ke or spek tu nak terjatuh ke... memang bajet cun lah pakai spek tu..hihii.. Anak2 ni memanglah penghibur hati kita... ada je aksi yang buat kita nak ketawa.. (",)


{ 25 comments.. read them below or add one }

Tihara Tihara February 13, 2012
wahh hebat alisha ni yea :)
eita eita February 13, 2012
dah pandai bergaya ni....
jenuh lah mama melayan ni.....
Siti Asiah Siti Asiah February 13, 2012
Nanti wat koleksi spek ye Alisha....cun la Alisha..:)
ajumohit ajumohit February 13, 2012
Ala tomei2 nya alisha dgn speknya tu, vouge gitu kan, klu budak2 dh pandai bgaya ni seronok melayannya kan
Myra Jay Myra Jay February 13, 2012
Mmg comel... :)

Mesti Alisha rasa vangga dapat tunjuk kat kawan2..hehee
Bui Junaidi Bui Junaidi February 13, 2012
NI KALAU ATHIRAH TENGOK MESTI DIA NAK JUGAK..
Masya Masya February 13, 2012
comelnya.. saya pun gelak tgk gambar ni.. belom lg terdengarkan suara dia jerit tu..
Gen2Merah Gen2Merah February 13, 2012
ahahaha.. alisha ni kalau kat luar baru nak tayang2 spek mata eh.. ni mesti nak bagi tunjuk kat kawan2.. ahahaha... alisha2..
Mrs Lurve Mrs Lurve February 13, 2012
wahh....pandainya dia, tunjuk style dgn penuh yakin..ala model g2
QasehnyaRania QasehnyaRania February 13, 2012
Kt rumah tak ada orang nak pandang, sebab tuh alisha pakai sekejap j.kt luar ada orng,baru ada gaya bu....hehehe ;)

Ibu kata gaya mutu keunggulan...('',)
QasehnyaRania QasehnyaRania February 13, 2012
Kt rumah tak ada orang nak pandang, sebab tuh alisha pakai sekejap j.kt luar ada orng,baru ada gaya bu....hehehe ;)

Ibu kata gaya mutu keunggulan...('',)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 13, 2012
ishhhh.apa lah ibu alisha ne..beli la spek mata kaler pink..baru gegirl sikit...hehehehe

alisha kecil2 pndai jaga mata dri sinaran matahari.bagus :)
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 13, 2012
hehe..meh cni jumpe auntie.. :P siap la kena geget montot..tadah je la..hahahha...
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 13, 2012
hehehe..memang kelakar la...tengok ragam alisha....
KhaiZa KhaiZa February 13, 2012
thanks 4 your info pasal link tu eh..
KhaiZa KhaiZa February 13, 2012
saya pun baru tahu and saya try cari info pasal ni... dan nak share ni link http://wanhazel.blogspot.com/2011/11/blog-diremove-gara-gara-link-dalam.html
Mama Ema Mama Ema February 13, 2012
amboi alisha kalah aunty ni..
Puan Kutu Puan Kutu February 13, 2012
Pandai anak dara nie bergaya yer..:)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 13, 2012
hehe nampaknya dia suka bergaya=)
SeputihSalju SeputihSalju February 13, 2012
aman bru ckp nnti nak umah k.ina nak ajak g pantai merdeka... sekali k.ina dah g dlu...:-)
fiza fiza February 13, 2012
Phewitttt...bergaya betul anak dara nih.
fieda fieda February 14, 2012
hehehe...tomey la..kalau maira sekejap jer nak pakai..
nanakimie nanakimie February 14, 2012
alolo...tomeynya alisha bergaya dgn spek:)

hehe,kalo nana pn mesti gelak2 ngk dia confident gitu..heee...
anisalya anisalya February 16, 2012
alala... comelnya dia...