Ibu-ibu yang breastfeeding.. Saya ada sesuatu nak tunjuk dekat u all.. (",)


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)

Kalau u all yang breastfeeding macam saya ni, mesti teruja bila terjah blog Shuhadah Bajuibu.. Mana taknya.. banyak baju2 cantik untuk kita ibu2 yang menyusu anak ni.. Senang cakap, walaupun kita menyusu anak tetap boleh bergaya.. Lagi satu, takdalah bila nak menyusu je, nak kena selak baju dari bawah.. hanya bukak sikit je, terus boleh menyusu..hihii

HOODIE MENYUSU - TYPE 1


Sangat cantik dengan cuttingnya lurus & alunan hoodie bertingkat -tingkat dari dada.. Pasti u all akan kelihatan gorjes dengan memakai baju ni.. (",).. Harganya pun murah & mampu dimiliki.. hanya RM60.. Ini baru satu.. ada banyak lagi baju menarik.. meh tengok gambar bawah ni pulak..




Adusss memang semuanya cantik2 belaka!!!... Tertarik menarik kau memang the bomb.. hihii.. Dahlah cantik.. harga murah pulak tu... rugi2 kalau u all tak beli.. (",)

BAJU KURUNG MENYUSU


Haa tengok ni.. baju kurung menyusu hokay!!.. Memang baguslah.. takdalah nak selak baju kurung dari bawah lagi lepas ni..hihii.. Harga cuma RM100 sahaja.. Murah kan...

INNER MENYUSU


Jangan u all tak tahu.. inner untuk menyusu pun ada..hihii.. memang syoklah macam nih... Cuma berharga RM29.90 sahaja.. (",)

SWADDLE POD BY GUGU


Shuhadah Bajuibu pun ada jual bedung tau... Bagi saya sangat senanglah untuk kita bagi baby kita guna lepas ni.. ber'polka dot' lah anak kita..hihii.. Ohya, jangan risau.. Bahagian bawah zip tu, terdapat lapik supaya tidak menyentuh kulit baby kita yang kemungkinan sensitif.. (",).. Kalau u all beli bedung ni, confirm anak u all tak boleh geliat2 untuk menanggalkan kain napkin yang dijadikan bedung tu..hihii.. So, apa lagi u all.. Jom pakat2 terjah Shuhadah Bajuibu..!! (^_^)

"Saya doakan perniagaan Shuhadah Bajuibu akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 13 comments.. read them below or add one }

Mama Adam Mama Adam February 19, 2012
bestnya! dulu2, rasa mcm susah aje nak carik baju kurung tu. rasanya tak pernah jumpa la....

kalao ada rezeki, bleh la letak dalam wish list :)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 19, 2012
Inner menyusu pun ada hihihi sekarang nie semua senang...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 19, 2012
wah....lawa aa hoodie tue.. ^_^

klik3 nuff~
Cik Azizah Cik Azizah February 19, 2012
menariknya...macam2 produk mgalakkan peyusuan kan..bagus la :)
LYAfrina LYAfrina February 19, 2012
skarang smua dh sng kan.. xperlu smbnyi2 lg kalo nk bf kat public dgn adanya bju utk ibu2 y bf
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 19, 2012
semakin senang nak breasrtfeading baby kan?....eca selalu ikut kaklong eca gi shopping...asal nak breastfeading babychenta...terpaksa cover2x.heehee
aimi aimi February 19, 2012
pna tgk org pki bnde nie.. ade org singapore pakai pelik gak mule2.. tp dye pakai cm apron gitu
shahdiana shahdiana February 19, 2012
semakin moden zaman..semakin canggih pemikiran orang kan..buat bedung cenggini....
Masya Masya February 20, 2012
BANYAK PILIHAN.. TAK MACAM SAYA DULU.. SUSAH BETUL NAK CARI BAJU YANG SESUAI.. JADI IBU² TAKDELAH MENGELUH LAGIKAN.. TGL KLIK JER.. MANE YANG SESUAI...
Mama Ema Mama Ema February 20, 2012
akak menyusu badan lagi si aqeel tu...naik segan pun ada bila nak kasi susu badan kat dia..sebab dah tak muat duk atas riba..
anisalya anisalya February 20, 2012
baju chantek2 je. berminat jugak ni. hehehe...
Puan Kutu Puan Kutu February 22, 2012
baju kurung pun ada utk menyusu,mmg hebat.hehe
hawa kasturi hawa kasturi August 03, 2013
Cantik2 belaka...: ) thanks..