Cantik.. Cute.. Comel.. semua ada (^_^)


Seperti yang u all tahu, saya sedang menganjurkan IntaNBerliaN's First Giveaway.. so, sepanjang tempoh GiveAway ni berlangsung.. saya akan buat entry promote untuk BLOGSHOP SPONSOR (",)


Jika u all berminat dengan crochet.. U all mesti terjah Craft n Crochet tau..!! Sebab dekat Craft n Crochet ni design2 yang dijual semuanya cantik2 belaka.. Dah la cantik.. murah pulak tu.. adoiii.. sungguh rugi jika u all tak terjah... Dengan warnanya yang menggetarkan jiwa tu.. pasti u all akan tergoda..muahhaaha.. Tak caya??.. meh saya tunjuk serba sedikit produk yang Craft n Crochet jual.. (",)

BABY BOOTIES


Eeeeee comelnya.... mesti sangat cute bila baby yang baru lahir dengan kaki yang kecik tu memakai booties ni kan... Alahaiiii... saya belum ada baby kecik lagi.. baby besar adalah..hihii... Siapa2 yang ada baby kecik tu.. apa kata u all beli booties ni.. gerenti comellah anak u all guna.. Harga pun murah je.. dari RM8 hingga RM12...

BOOKMARKS


Bookmark bunga Ros ni memang cantiklah...!! Lain dari yang lain... Dengan bunga ros tu elok je kembangnya..hihii.. Harga dia sangat murah hokay.. Cuma RM3 sahaja..!! Murah kan..


Jika u all tak berkenan dengan bookmark yang jenis panjang.. u all boleh order yang jenis clip ni.. Lagi murah... RM2 je hokay... Budak2 sekolah pun mampu beli ni...  hihii

BROOCH


Crochet coral ni cantikkan.. Besar jugak.. nampak macam lagi besar dari syiling 50 sen.. warna pun ceria je.. Harga dia cuma RM5.50


Yang ni pun cute jugak.. adoiii.. pendek kata semuanya cute lah...!! Brooch Jasmin crochet ni cuma berharga RM2 setiap satu..

CROCHET HANDPHONE CASING


Sangat cantikkan.. dengan bunga 2 kuntum tu menaikkan lagi seri handphone casing ni.. Warna pun cantik.. blue turqouise ni kita jarang jumpa kan.. Ohya, harganya RM10

CROCHET - MODEM BROADBAND CASING


Jangan ingat handphone je nak berbaju tau.. broadband pun nak jugak mencantikkan diri.. Siap warna terang lagi baju broadband..hihi.. So, kalau u all guna broadband.. jangan segan silu.. silalah order yer.. hihii.. Harganya cuma RM4

HEADBAND


Saya tengok headband ni terbayang kalau baby yang baru lepas cukur rambut tu kalau guna headband ni mesti sangatlah sweet kan.. (",)... Alisha pun dah besar.. emmm kene tunggu Alisha ada adiklah baru boleh beli..muahhahhah.. Harganya cuma RM10

PENCIL / MAKE UP CASE


Saya berkenan betoi dengan make up case ni.. bukan apa.. berkenan sebab warna dia merah menyala..muahhahhah... Kalau u all pun berkenan, belilah.. harganya cuma RM20 (",)

So, macamana u all.. berkenan tak??.. Banyak lagi yang ada di blog Craft n Crochet tau.. Tapi u all kene terjahlah.. Terjah cuci2 mata.. tengok2.. kot2 ada yang berkenan.. hihii

"Saya doakan perniagaan Craft n Crochet akan terus maju & tak lupa jugak, TERIMA KASIH"

{ 10 comments.. read them below or add one }

Tihara Tihara February 22, 2012
aminnn..terima kasih banyak2 ina, semuga ina sekeluarga pun dimurahkan rezeki dalam kerahmatan....Insya Allah :)
Karukord Jagau's Karukord Jagau's February 22, 2012
alamaakk...! eksesori owang pompuan nih... :)
fieda fieda February 22, 2012
craft and crochet mmg terbaik..
anisalya anisalya February 23, 2012
saya pun ada order daripada Tihara. suka sangat dgn crochetnya tu. ingat nak buat gift tp tak terbuat sampai sekarang. syg pulak rasanya. hahaha...
mama_umar_maryam mama_umar_maryam February 23, 2012
eh eh..mmg harganye sgt2 berpatutan,semoga maju lg bsnes crochet nih! kemas je buatannye
adyna adyna February 23, 2012
saya pun baru berjinak2 ngan corchet nie :) suka tgk cantik ^_^
shahdiana shahdiana February 23, 2012
amin..semoga kedua-kedua kak tihara & IntaNBerliaN pun sentiasa success kan...
Masya Masya February 23, 2012
cantik²kan.. sy pun geram jer.. mata ni rambang jer tgk.. ingat nak beli jugaklah nanti.. skrg ni tengah banyak nak guna duit huhuhuhu.. tak bolehlah rembat.