Cashout Nuffnang kali ke dua..


Akhirnya harini tepat pukul 2:30 petang, dapat jugak saya cashout Nuffnang untuk kali kedua.. Actually dari pertengahan bulan lepas lagi my dear suruh cashout tapi saya cakap taknak, nak tunggu akhir bulan lepas la kononnya.. mana la tau kot2 amaun makin bertambahkan.. Tapi last2, saya terlupa untuk cashout & amaun pun tetap jugak maintain sama je tak gerak2...hihii


So, hari ni, akhirnya saya cahout jugak..hehheh.. Bukannya banyak pun cuma RM 63.21.. tapi tetap jugak bersyukur.. rezeki Alisha.. (",) Kalau 1st cashout saya belikan Alisha laptop mainan, so untuk cashout kali ni, saya terfikir untuk belikan Alisha basikal.. tak cukup, saya tambahlah sikit duit saya kan.. (",)

Saya cashout tak tunggu hujung bulan ni bukan apa, saya tengok, Nuffnang ni susah sangat nak bagi BE dekat blog utama saya ni... agaknya dia tengok earning saya elok je bertempek.. so, lebih baik saya cepat2 cashout.. dah jadi ZERO.. puas hati..muahhahhah.. Walaupun sebenarnya dekat blog GA ada je BE tapi dah blog tu tak aktif sangat, apa cerrr... (^_^)

P/s : Semua duit NUffnang akan dihabiskan untuk Alisha sebab blog ni cerita pasal Alisha.. so, hadiah untuk Alisha la kiranya.. hihii

{ 27 comments.. read them below or add one }

Pink Lavender Pink Lavender February 15, 2012
wahhh...
syoknyerr!!!!
wana blom pernah merasa lagik.
bagilah tips...pernah dapat kempen tuh tapi posen2 jer isinyer..hahahaha
Pupel Liyana Pupel Liyana February 15, 2012
kak, kita ada 100++ tapi tak pernah cash out dan BE pun takde je kat blog. betul ke kalau kita dah chasout tu nanti BE datang balik? ngehh
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 15, 2012
untunglah kak..eca lgsg xde BE skrg neyh,.sedih..tu yg ari tu gtl tangan tukar adverlets..tpi blik ke nuff sbb nak tmbh sikit..bgi cashout bagus punya.hahaha.lepas cashout tukar adverlets terus.wkwkwkwk XD
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 15, 2012
syioknye..sy xpenah dpt lg..hehe
nur anis nur anis February 15, 2012
bestnya..saya x pernah pun..hihi
Cik Azizah Cik Azizah February 15, 2012
tahniah kak..cashout ptghan bulan nampaknya 2bulan la akak dapat hasilnya..kihkihih
wan nurul hezrina wan nurul hezrina February 15, 2012
nnt blehlah buat tutorial mcm mana nak cash out..hehe cadangan jerk..nurulpun terpikir nak belikan merah basikal=)
fiza fiza February 15, 2012
Tahniah intan, dah cash out kali kedua. Saya nyer nak tunggu beranak lagi ☺☺
eITA eITA February 15, 2012
Tahniah...ade gak rezeki...
Siti Asiah Siti Asiah February 15, 2012
Sonoknyer...kite tak pnh dapat cashout lg...dok o.25 situ jerk...huhu
zareliqa afiqa zareliqa afiqa February 15, 2012
Wahh! akak da 2 kali cashout..iqa belum penah dpt BE lagik.hehe
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ February 15, 2012
salam Ina..k.atie lom pernah cashout lagi..ingat nk kumpul biar byk :D
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ February 15, 2012
hahahhaha...ni tapak kaki ai pulak!!!!
hafizulhakim hafizulhakim February 15, 2012
waa best3. sy nak dpt rm50 pn susah.huhu
mama_umar_maryam mama_umar_maryam February 15, 2012
alolo..sweetnye mummy sorg ni kasik gift kt alisya..yelah, dielah idea utama kan ;)

tgh tgu cek gak nih ;)
anitadiana anitadiana February 15, 2012
wahhhhhhhh..bestnya intan kak ita sikit sanggat...tak pernah dapat pun ....mcm ne nak bagi banyak..
LYAfrina LYAfrina February 15, 2012
tahniah.. xkira sikit atau banyak.. ttp rezeki namanya kan.. kalo free..sape nak bgkan byk tu.. kalo masuk bank tu.. simpan sikit2..lama2 jd bukit
ajumohit ajumohit February 15, 2012
Tahniah Intan, bleh blanje Alisha beli menan hihi
Izan Ishak Izan Ishak February 15, 2012
bestnya alisha! ibu nak belikan basikal baru laaa... yelah kan ina, hasil berblog ni utk sapa lagi kan kalau bukan utk family tersayang...
fieda fieda February 15, 2012
wow...ina dah cashout kali kedua tu..cayalah...
misshannajr misshannajr February 15, 2012
seronoknya..rezeki alisha la tu..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 16, 2012
wah..syoknye Ina dh cashout lg, hehe.. >_< jealous lak sy nie... sy lg RM17 br leh cashout, huhu~... T_T

bgus aa blikn Alisha basikal..leh join Hannah nnti, hihi~... ^_^

klik3 nuff~..
Masya Masya February 16, 2012
biar sikit janji ade tau.. oklah tu.. rezki uk alisha...
anisalya anisalya February 16, 2012
untungnya jadik alisha ni. ada je brg yg mama beli. kalau ada adik mcm mana ek mama? ngeee...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 16, 2012
alhamdullillah rezeki alisha..,
beshnye dh casout utk kali kedua, eija x pernah merasa lg cash-out hasil nuff, yg ado skrg ni pun mcm x gerak2 jerk..
Azi Azi February 16, 2012
alhamdulillah...mudah2an rezeki bertmbh murah pas ni
Cinta hazanis Cinta hazanis January 07, 2013
rezeki alisha. hehe tahniah sis. salam follow.:)