My little precious Part 3

Seperti yang u all tahu.. setiap 6 bulan, saya akan upload gambar bulanan Alisha.. so, harini baru saya teringat untuk upload gambar 6 bulan yang terakhir ni..hihii.. Tapi tu la... gambar Alisha ni semuanya gambar yang tak berapa nak cun.. yela.. saya takdanya nak siapkan Alisha cantik2 sebagai birthdate bulanan dia... hahahahha.. Tak kisahlah.. janji muka alisha tu nampak & setiap perubahan muka alisha setiap bulan tu dapat saya tatap.. & jugak jadi tatapan Alisha di masa depan nanti..hihiihii


Semua gambar bulanan Alisha ni saya bukan ambik sebab memang sebagai untuk simpanan sempena birthdate bulanan alisha pun tapi maklumlah.. bila kamera sentiasa depan mata, tu yang gambar alisha ada je... so, semua ni adalah secara kebetulan... Ohya, tapi masa awai2 dulu, saya siap buat reminder lagi untuk ambik gambar bulanan alisha...muahahahaa


05/10/2011 .... Adoiiii.. rambut pun tak bersikat lagi ni.. time nih baru lepas mandi malam...hahahaaa


 04/11/2011.. time ni nak keluar pergi berjalan mana ntah.. tak menahan siap bersarung kaki... Opsttt sebenarnya sebab baju dah singkat.. so, kreatif sikit.. pakailah sarung kaki... hahahaha.. *Ibu alisha yang punya keje lah ni..kikikiii


 05/12/2011 time ni tengah tengok video lagu InsyaAllah sambil melayan selingan iklan di tv... hihii


 06/01/2012... Time ni alisha baru lepas menangis sebab tak bagi main laptop...hihii.. sampai hidung pun keluar air.. (",)


 05/02/2012.. Time ni baru lepas mandi.. nak balik sungai petani dari pengkalan hulu rumah adik saya.. (",)


05/03/2012... Adussss... gambar terseksi la pulak.. hihii godek2 album, sekali 05/03 gambar tak berbaju pulak.. ayoyoyoo....

ALISHA LAHIR 05/09/2010

Gambar Alisha dari SEHARI hingga 5 BULAN, KLIK SINI
Gambar Alisha dari 6 BULAN hingga 12 BULAN, KLIK SINI
 

{ 20 comments.. read them below or add one }

Gen2Merah Gen2Merah March 16, 2012
seronok dapat tengok gambar alisya membesar dari bulan ke bulan...

pasti alisya akan berbangga dengan mama nya bila besar nanti dapat lihat kisah dia masa kecil.. ehehe
Mrs Lurve Mrs Lurve March 16, 2012
mcm ne alisha dh besar nti ehh...cptla membesar alisha, aunty nak tgk
Mama Ema Mama Ema March 16, 2012
cepat rasanya anak membesar... Alhamdulillah alisha membesar dengan sihat dan kuat
syawalsimpsons syawalsimpsons March 16, 2012
comey2 alisha...cekci jaa..
anisalya anisalya March 16, 2012
ina, date tu dah betul. tahun silap la. tapi alisha comel je dgn rambut kerintingnya tu. hehehe...
fieda fieda March 16, 2012
best alisha ada album kat blog...
msredcheesecake msredcheesecake March 16, 2012
ANAK MSRED YG NO 3 LAHIR 21 9 2010... HHEEE...

NAK PINJAM ALISHA...
yad'z yad'z March 16, 2012
alalala.. comeyy nyee alisya time pakai stokin tuhh.. siyess comey gilerr.. huhu..
Tihara Tihara March 16, 2012
senang kan zaman sekarang ni..boleh abadikan dalam bog jer kn..semua cute2 gambo alisha.. :)
eita eita March 16, 2012
amboi bedak ..bukan main lagi....putik selepuk...
hehehe..kiut gitu..
Papa Mifz Papa Mifz March 16, 2012
Alisha tua sebulan jer dari Mifz...dah besar esok leh kenal2 kan...hehe
Mama Adam Mama Adam March 16, 2012
bestnya!!! apsal la saya x terfikir nk upload gambar mcm tu...

mmg dpt lihat perubahan wajah alisha
syuwai syuwai March 16, 2012
haha.. comey~

cantik rambut dia ;)
Puan Kutu Puan Kutu March 16, 2012
dah besar nanti alisya mesti suka sbb ibunya ada buat koleksi gambar bulanan.hehe sgt sweet!
ieda ieda March 16, 2012
dulu zaman akak pun rajin amik pic anak pertama, tapi lepas dpt kedua dan ketiga lupelak hak amik pic mereka ekeke
ieda ieda March 16, 2012
dulu zaman akak pun rajin amik pic anak pertama, tapi lepas dpt kedua dan ketiga lupelak hak amik pic mereka ekeke
ieda ieda March 16, 2012
dulu zaman akak pun rajin amik pic anak pertama, tapi lepas dpt kedua dan ketiga lupelak hak amik pic mereka ekeke
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 17, 2012
seronokkan..letak gambar anak membesar...
QasehnyaRania QasehnyaRania March 18, 2012
hye..alisha dah besar kan..6ti nk jadi kakak sudah..;)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 19, 2012
alahai comel jerk k.eija tgk gmbar alisha dr baby smpai la ke hari ni..

k.eija nak buat n3 pic anak2 dr baby smpai hari ni x berkesempatan lgi..byk sgt gmbar nak pilih..hehe..