Hadiah dari New Zealand (",)


Alhamdulillah.. minggu lepas saya dah pun terima hadiah Pensil & Keychain dari Kak Nida.. Hasil dari kemenangan join Mega Giveaway Trio Birthday yang dianjurkan oleh PinkUmmi.. Suka dengan keychain & pen ni.. Yela, dari Oversea.. tak dapat pergi sana, dapat barang dari sana pun kira oklah kan..hihii

Kak Nida pos direct dari New Zealand tau..hihii.. Alisha dah rasmi pen tu.. conteng dekat tangan dia..hihii Terima kasih tau Kak Nida & PinkUmmi (",)

{ 20 comments.. read them below or add one }

Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda March 04, 2012
hihi~...
best kn kalo dpt hadiah dr oversea... trase lbh special lak hadiah tue.. ^_^
Mama Adam Mama Adam March 04, 2012
Seronoknya! Murah rezeki
eita eita March 04, 2012
singgah pagi...seronoknya dapat hadiah oversea tu....
fieda fieda March 04, 2012
dah sampai ye hadiah dari nida...huhu..hadiah dari malaysia ni jgk yg tak sampai2 lagi..yg jauh sampai dulu erk...hehehe...keychain burung kiwi..teringat plk burung kiwi yg maira dapat dari kwn suami kak fieda dari nz..mmg sana top dgn burung ni ye...kak fieda ada gak sebatang pen dari nz..masa tu dapat menang ga nida gak...warna merah putih..
QasehnyaRania QasehnyaRania March 04, 2012
jauhnya hadiah tu ...;)

betul tu...

family su tak da yg kene migrain pon...huhuhu
jemarisuri jemarisuri March 04, 2012
bestnya dpt ole2 dr jauh tu...hihi
Cik Azizah Cik Azizah March 04, 2012
tahniah kak! makin murah rezeki akak n alisha...ngee~~
nanakimie nanakimie March 04, 2012
hehe...aahkan sis,xdapat p oversea dpt souvenir pun jd la:)
anisalya anisalya March 04, 2012
tadi dah baca tapi tak sempat nak tggl komen dok kena komen ke si kecik akak ni. pen tu yg mahal sbb ada tulisan New Zealand. congrats ina.
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa March 04, 2012
best dapat barangan dr New Zealand..tahniah kak!! ;-)
Nida Nida March 04, 2012
hehe.. terima kasih kerana entri yg sangat sweet ini.. Ada hajat nak bagi pada rakan2 blogger, tapi nantilah tunggu akak balik Malaysia... (sebenarnya kos pos mahal ssangat..hehe).

Ciumkan Alisha ye :)
kakyong kakyong March 04, 2012
tahniah... best kan dtp brg dr obesi.. ;)
Puan Kutu Puan Kutu March 05, 2012
wow dari overseas tu..tahniah ina!
Masya Masya March 05, 2012
jauhnya dr oversea kan...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 05, 2012
Tahniah ina,
itula x dapat pegi oversea dapat hadiah dr oversea pun rasa sgt srnok kan..jauh tu dr NZ..