Akhirnya Buffered Earning menjelma jugak (",)


Orang lain dah lama dapat BE di blog utama.. tapi saya baru dapat..hihiii.. Semalam saya check akaun Nuffnang, tengok2 dah ada BE Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku... Alhamdulillah jugak sebab earning dia bermula dengan hengget.. taklah banyak sangat tapi bolehla..hihii

Tiba2 pulak saya rasa macam Peraduan Ibuku Inspirasiku ni seronok pulak..  Kalau ada idea, nak join jugaklah..hihii.. Hadiah bernilai rm300,000.. siap ada hadiah mingguan yang best2 lagi.. Kita hanya perlu kongsi cerita ibu  kita je.. senangkan.. Kalau cerita ibu, mesti idea banyak kan.. (",) Kalau u all nak join, pergilah dekat Fanpage Jacob's Malaysia tau...

P/s : Be ke 26 @ BE kedua di tahun 2012 @ BE pertama di blog utama..

{ 26 comments.. read them below or add one }

Masya Masya March 09, 2012
alhamdulillah oklah lah tu dah pernah merasa dapat BE.. saya ni tak pernah langsung huhuhuhu....
Ummu Muhammad Ummu Muhammad March 09, 2012
ni baru betoi berblog dan mendatangkan hasil! heheh
ajumohit ajumohit March 09, 2012
Tahniah ina, happy for you!!!
Tihara Tihara March 09, 2012
Alhamdulillah, rezki anak-anak..heheh..ni g terjah sat :)
anisalya anisalya March 09, 2012
tahniah ina. dapat jugak BE.
fieda fieda March 09, 2012
cayalah ina..akhirnya..kak fieda dh agak dh ni be ina sbb tgk selalu dah muncul kat kotak iklan 4 segi tu...


hehehe...done
Izan Ishak Izan Ishak March 09, 2012
tahniah ina! best tu kalau dpt BE dah mula ngan ringgit2...mesti pasni dia mencanak naik laju je kan...
::NureeN:: ::NureeN:: March 09, 2012
rezqi2.. alhamdulillah
wan nurul hezrina wan nurul hezrina March 09, 2012
mcm beshjer peraduan tuh..borang dia semua ada dalam facebook ek?nak joinlah=)

eh awak email aper?takderpung dalam email?
nie email
nurulhezrina1983@yahoo.com.my
fiza fiza March 09, 2012
Tahniah, daku nyer BE baru dpt 1 utk thn 2012 nih.
eita eita March 09, 2012
assalamualaikum...
rezeki adik alisha.....
:)
Ayesha Ramlee Ayesha Ramlee March 09, 2012
oklah tu kak, ayesha ni da dekat 4bln menyepi.. ada rasa nak off je nuff 2, menyemak pun ada.. buat berat je. mara tau, hehe
Saya Disini Saya Disini March 09, 2012
bestnye..saya xpernah dpt be
Myra Jay Myra Jay March 09, 2012
Tahniah ye..
Selamat mengumpul $$$

Blog Myra takdak BE dari bulan 12 thn lepas sampai lah harini..huhuuu
Ini Kisah Kami Ini Kisah Kami March 09, 2012
Intan..meh join mega give away pen merah...saya yag awak k...

http://penmerah.com/megagiveaway-by-penmerah-com/
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM March 09, 2012
seronoknye...mmg happy bila dpt BE kan...:)
cIk JanNah cIk JanNah March 09, 2012
jannah punya BE baru jer habis last week. skunk sunyi dari BE. sabau jer lah. huhu
Puan Kutu Puan Kutu March 09, 2012
tumpang gembira je bila tgok ina dpt BE..hehe..
ieda ieda March 09, 2012
tahniah dikk
apa2 punn memang seronok lah kalau berblog nie ada hasilnya kan dik ;)
Papa Mifz Papa Mifz March 11, 2012
menyanyi riang la tuh yer bilo dpt BE...hehe
yad'z yad'z March 12, 2012
rezeki baby baru ni. =)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 12, 2012
Tahniah,
eija terus try check akaun nuff eija
alhamdullillah ada BE juga..:))
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 18, 2012
mula dgn ringgit?.ne yg best..eca mula dgn sen sen je.jahaha :D