Yeayyyy dapat HEADER free... hihihii


Kalau sebelum ni, header saya, macam dekat atas ni lah.. tapi sekarang dah tukar.. sebab dapat header baru.. dahlah baru.. free pulak tu... Saya suka barang free... muahhahhah...

So, inilah header terkini saya.. hehheh... Ohya, Header ni ECA yang bagi tau.. ECA hadiahkan untuk saya.. katanya sebab lepas edit blog saya, dia dapat customer lagi.. baik punya saya promote dia... kikikii.. Untuk u all yang belum tahu lagi.. blog saya ni di edit oleh ECA lah.. cantik tak??.. sampai berlian bertaburan.. penat berjaga tiap2 malam.. kang ada pulak berlian hilang sebijik..muahhahha

Saya memang rekemen dekat u all.. kalu nak cari sesiapa suruh edit blog.. carilah eca.. dia akan buat sampai u all puas hati.. Alaa Rm20 je.. COMPLETE hokay...! hihi.. Tak caya.. Baca entry saya yang ni pulak.. baru u all akan tau.. teruja or tak teruja nya u all nanti.. muahhahahha.. Apa2 pun terima kasih yer eca.. sayang sama kamu lebih lagilah..kikikiii

{ 42 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 21, 2012
sy suka free gak..meh kasi..hihi..
Shafiq Shafiq March 21, 2012
Lawa blog akak. :-)
nur anis nur anis March 21, 2012
alangkah bahagianya dapat barang free..hehe
ajumohit ajumohit March 21, 2012
Alololo comelnya ina!! Akak pon suke Mende free ni, tp biar dululah header ni, tp mmg cantik header Baru tu
fieda fieda March 21, 2012
wah..beshnyer dapat header free...
kakngah kakngah March 21, 2012
cun nakkkk..
eca meh bagi aku header free gak.
ahaks!
fiza fiza March 21, 2012
Cantik...nak jugak, saya pon suka brg free ☺☺☺
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 21, 2012
dah tercuri 2 bijik berlian aritu..hahahahah cantik header baru!
aimi aimi March 21, 2012
chantek.....nk gak =)
Izan Ishak Izan Ishak March 21, 2012
tahniah ina...cantik header baru ni!
mimie.. mimie.. March 21, 2012
cantik..cantik..

saya suka..saya sukaa...hihi
nak tempah jugak lah macam ni ^_^
Mama Ema Mama Ema March 21, 2012
a'ah ema pun terjebak sekali..
jijie lah jijie lah March 21, 2012
cantek kan.. blog Jijie pun Eca yang buat ni http://jijielah.blogspot.com/
syawalsimpsons syawalsimpsons March 21, 2012
ina....nak try buat tukar page blog cantik sikit...camno nak kasi tau kat tuan tanah tu,,..
Kazman / Sue Kazman / Sue March 21, 2012
salam kenal dari kami sekeluarga...

wahhhh... cantik header tu... tambah2x lagi kalau free yee...
tapi memang cantik pun... pandai dia buat...
Falsya Falsya March 21, 2012
phewitttt..header baru..cantek!..sweet sgt gambo ina dlm header baru nieh..;)
eita eita March 21, 2012
memang cun pun...
Wanieys Hashim Wanieys Hashim March 21, 2012
cantek la header baru kak ina..heheee
^o^...Cek pipah L!fe Story ^o^...Cek pipah L!fe Story March 21, 2012
comeinye header bawu..
huhu...jeles~
Ummi Iman Ummi Iman March 21, 2012
cantik.. kebetulan akak pun tukar header.. buat sendiri je.. takde siapa nak bagi free ;) gurau je..
Papa Mifz Papa Mifz March 21, 2012
cantek...free lak tuh...rezeki kan..:)
nanakimie nanakimie March 21, 2012
nana pun suka benda free...hee....header nana semua org yg buatkan:) btw,chantek header tu..tambah pulak cik puan blog cantik orangnya:)
Bui Junaidi Bui Junaidi March 21, 2012
SERONOKNYA..BUI SEKARANG TGH BERUSAHA BELAJAR NAK BUAT HEADER SENDIRI..
anisalya anisalya March 21, 2012
memang cantik header. suka jugak dgn hasil kera eca ni. puas hati la.
Yumida Yumida March 21, 2012
mmg cantik la header tu...alisha yg sgt kiut...
ieda ieda March 21, 2012
cantik2 ...
akak pun suke yg free ..
sape x suke rugii ekekke
akak terjah lah kenal2 .. ;)
dela dela March 21, 2012
nak jugak... nak nak.. :)
mama_umar_maryam mama_umar_maryam March 21, 2012
wahh lagilah gembire eca tu IntanB btol2 appreciate gift die ;),best header beso2 nih,puas tgk
L L March 22, 2012
canteknyer.. nk jugak. nk jugak. nak jugak..

jom tambah ilmu..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 22, 2012
cantik header baru hihihihi
zareliqa afiqa zareliqa afiqa March 22, 2012
Cantik lar header baru niey..saya pun suka benda free! hehe
tiefazatie tiefazatie March 22, 2012
comel2...tahniah sis!
Azi Azi March 22, 2012
cantik...
pandai tukang buat header design. tp sy lebih minat header yang lama...
Masya Masya March 22, 2012
wahhhh bestnyer apat header free.. cantikkk
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 22, 2012
wah besh dapat header free..
cantik pulak tu..
yg background berlian ni pun mmg k.eija berkenan..
Puan Kutu Puan Kutu March 22, 2012
nak header free gak bley?haha..mmg comel header tu.berseri sbb ada alisya n ibunya..:)
SumeSakan SumeSakan March 22, 2012
wahh untungnya dia ada orang sponsor....hehehehe..perasan pagi td time BW blog awak...heheheh
sue zainun sue zainun March 22, 2012
kalau hilang berlian sebiji ce cari kat Amira..hihihihi..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 27, 2012
oh..pastotla tbe2 akak tukar header,upenye da org bg free header
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda April 05, 2012
cun aa header br Ina nie..

yup...eca mmg pndai edit blog kasi lawa, kn? ^_^